ممنون میشم جواب من رو هم بدید
ممنون میشم جواب من رو هم بدید
نهایتا 5 تومن
سلام دوستان
یه پراید 132 مدل 87 نقره ای سراغ دارم که تک گانه است و بدون رنگ هم هست
وضعیت موتوریش عالیه (مکانیک که یکی از دوستامه تایید کرده)
وضع لاستیکش هم خوبه
به نظرتون چند میرزه؟
ممنون میشم زودتر جوابمو بدین
با این وضعیت جالب بازار بین 12 تا 14 ملیون
سلام
ممنون از راهنمایی تون
ولی این همه اختلاف قیمت واسه چی؟؟؟؟؟؟ 14 - 12 میلیون
سلام
پراید هاچ بک مشکی مدل 88 فرمون هیدرولیک و ایموبیلایزر ، بدون رنگ ، لاستیک 175 و 60% و بدون بیمه.
چند قیمت میخوره؟
ممنون
یه سوال دیگه هم در مورد پراید دارم
اونم اینه که یک مدل بالاتر چقدر اختلاف قیمت داره؟
مثلا مدل 89 با 90 چقدر اختلاف قیمت داره؟
ممنون
به این دلیل که بازار در سردرگمی عجیبی فرو رفته و ظاهرا ایرانخودرو و سایپا در وضعیت نیمه تعطیل هستند . برخی کارشناسان خبر از تعطیلی 90 درصدی ایرانخودرو میدهند و خوشبختانه احتمال ورشکستگی کلی ایرانخودرو بسیار بالا رفته .
بابا این شایعات از کجا اومده؟؟؟ایرانخودرو بخاد ورشکست بشه؟؟؟چه جوک باحالی،اگه ایرانفرقون بخاد ورشکست بشه،فقط یکم به تبعات بیکاری کارمنداش توی پایتخت فکر بکن،میبینی که امکانش خیلی کمه و تقریبا محال!!!!توی اون وضع فلاکت بار سال-91 طوریش نشد حالا که وضع تولیدش بکمی بهتر شده،میخاد درش را تخته کنه!!!!توی بازار شب عید ندی چقدر ماشین تزریق کرد و حتی برخی ماشیناش را بدون تاخیر فاکتور کرد ولی تحویلشون طول کشید..
فعلا دوفرقون ساز دست نگه داشتن تا قیمت بازار را ببرن بالا و قیمت فروششون را به بازار نزدیک کنن و بازار را تشنه کنند همین وبس!!!این روش چندین ساله که داره جواب میده!!!ازشما که ادعاتون میشه به این بازار وارد هستین بعیده اینحور فرمایشاتی!!!!
ایران خودرو در آستانه ی ورشکستگیست ( دنیای خودرو ) . باور ندارید برید به نمایندگی ها مراجعه کنید ؛ به همشون آماده باش دادن که همین روزاست باید برید خونه هاتون .
با این قیمت ها بازار خیلی وضع بدی داره ؛ بالاتر بره که دیگه همین ۱۰٪ هم ماشین نمیخرن ؛ همه رو آوردن به ماشینای کارکرده و قراضه و کمتر کسی این روزا میره ماشین از ایران خودرو بخره که دیگه خداروشکر همونم نیست . خود من ۱۳۱ خریدم ۱۰ تومن اما اگر الان بود با خر جابه جا میشدم ولی ۱۹ ملیون نمیدادم ۱۳۱ بخرم .
درضمن در هفته نامه ی این سری نوشته بود نزدیک به ۵ ملیارد دلار در سال ۹۲ خودروی خارجی وارد شده که برابر سود ۴ ساله ی خودروسازی های داخلیست و همینطور بالاترین نرخ کالای وارد شده به ایران .
یعنی هم مردم قدرت خرید پیدا کردن و هم اینکه دیگه حاضر نیستن ماشینای آشغال و از رده خارج داخلی رو بخرن .
آرزوی من هم همینه ؛ منهدم شدن کارخانه جات خودروسازی داخلی .
انشالاه که به حق ۵ تن همینطور باشه و آشغال سازا برن دنبال کارشون .
Last edited by Pourya-pc; 19-04-2014 at 23:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)