تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 421 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

خیلی ممنونم از جناب B.Russell و ملانصرالدین و sansa

خب، من اصلا شرایط و قصد ازدواج رو ندارم

وقتی ابراز علاقه شون فقط به صورت نگاه کردن (البته من خیالاتی نشدم، دوستانم هم متوجه می شن که اینقدر نگاه کردن بی هدف نیست) و مثلا آخر جزوه یه چیزی گفتن و اینها هست، من که نمی تونم خودم برم نصیحتشون کنم! بهشون بر می خوره!!

اتفاقا من هم به خاطر همین خیلی عذاب وجدان دارم و براشون ناراحتم و با خودم می گم ای کاش کاری از دستم بر می اومد.

همکلاسی هستیم!
    من تا حد امکان سعی کردم که خودم رو دور کنم، ولی هرچی خودمو دور می کنم اونا خودشونو نزدیک می کنن

اونها برای خودشون آدمهای مغروری هستند و اصولا پسرا رو تحویل نمی گیرن... حالا این وسط گیر دادن به ما اون هم با نگاه کردن و آخر جزوه جمله نوشت (مثلا اینکه خیلی داغونن/ و زندگی سخته / و آدمها چقدر بی احساسن و این حرفها!)... وگرنه من باهاشون اصلا حرفی نمی زنم.

نمی دونم، شاید
    ولی اینجور آدمی نیستن... خیلی با همه سر سنگین هستن.

دوستان به نظرتون با این چیزایی که گفتم (همکلاسی هستیم / من خودمو ازشون دور می کنم / هر چی خودمو دور می کنم اونا بیشتر خودشونو نزدیک می کنن / فکر می کنن ما از آسمونا اومدیم و ارزشش رو داریم که با وجود اینکه اینقدر بی اعتنایی می کنیم بازم اونا بیان جلو / ابراز علاقه شون به صورت نگاه کردن و جمله آخر جزوه نوشتن و اینا هست نه مستقیم) من باید چه کار کنم؟
    آیا من مسئول ناراحتی شون هستم.

پ. ن. : لازم به ذکره که من بهشون بی احترامی نمی کنم... مثلا وقتی می بینم اونا میان نزدیکتر من بی ادبانه رد شون نمی کنم و مودبانه روز بعد خودمو دور می کنم (آخه به نظرم درست نیست که کسی رو به خاطر احساساتش تحقیر کنی)... آیا کار من اشتباه هست؟ آیا من اونا رو دو دل نگه داشتم؟
    شما چه جور ادمی هستین ؟ سر سنگینید؟ یا مثل بقیه دوستانتون کمتر دنبال این چیزا هستین؟

حالا یه نگاه یا یه جمله دلیل نمیشه طرف عاشقتون باشه ,شاید اصلا بین خودشون شرط بستن
    مثلا با فلانی اینکارو کنیم و اینکه میگین مغرورن با هر کسی نمیرن

خب چه چیز شما از بقیه دوستانتون متمایز تره؟ (درس,ظاهر,وضعیت مالی)

2. 2 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

خیلی ممنونم از جناب B.Russell و ملانصرالدین و sansa

خب، من اصلا شرایط و قصد ازدواج رو ندارم

وقتی ابراز علاقه شون فقط به صورت نگاه کردن (البته من خیالاتی نشدم، دوستانم هم متوجه می شن که اینقدر نگاه کردن بی هدف نیست) و مثلا آخر جزوه یه چیزی گفتن و اینها هست، من که نمی تونم خودم برم نصیحتشون کنم! بهشون بر می خوره!!

اتفاقا من هم به خاطر همین خیلی عذاب وجدان دارم و براشون ناراحتم و با خودم می گم ای کاش کاری از دستم بر می اومد.

همکلاسی هستیم!
    من تا حد امکان سعی کردم که خودم رو دور کنم، ولی هرچی خودمو دور می کنم اونا خودشونو نزدیک می کنن

اونها برای خودشون آدمهای مغروری هستند و اصولا پسرا رو تحویل نمی گیرن... حالا این وسط گیر دادن به ما اون هم با نگاه کردن و آخر جزوه جمله نوشت (مثلا اینکه خیلی داغونن/ و زندگی سخته / و آدمها چقدر بی احساسن و این حرفها!)... وگرنه من باهاشون اصلا حرفی نمی زنم.

نمی دونم، شاید
    ولی اینجور آدمی نیستن... خیلی با همه سر سنگین هستن.

دوستان به نظرتون با این چیزایی که گفتم (همکلاسی هستیم / من خودمو ازشون دور می کنم / هر چی خودمو دور می کنم اونا بیشتر خودشونو نزدیک می کنن / فکر می کنن ما از آسمونا اومدیم و ارزشش رو داریم که با وجود اینکه اینقدر بی اعتنایی می کنیم بازم اونا بیان جلو / ابراز علاقه شون به صورت نگاه کردن و جمله آخر جزوه نوشتن و اینا هست نه مستقیم) من باید چه کار کنم؟
    آیا من مسئول ناراحتی شون هستم.

پ. ن. : لازم به ذکره که من بهشون بی احترامی نمی کنم... مثلا وقتی می بینم اونا میان نزدیکتر من بی ادبانه رد شون نمی کنم و مودبانه روز بعد خودمو دور می کنم (آخه به نظرم درست نیست که کسی رو به خاطر احساساتش تحقیر کنی)... آیا کار من اشتباه هست؟ آیا من اونا رو دو دل نگه داشتم؟
    سلام
    اول ببخشید اینو میپرسم منظورتون از اونها یک نفر هست؟ یا چند نفرن با این نحوه عملکرد؟
    من نظرم اینه که شما اگر تمایلی به اون دختر خانوم دارید (جهت دوستی حالا حتما که نباید قصد ازدواج باشه) اونوقت این مسئله مهم میشه که چکار باید بکنید!

در غیر اینصورت دلیلی نداره شما در صدد جلب رضایت کسی باشید!
    نه بهش نزدیک باشید و نه دور! مثل بقیه دقیقا مثل بقیه رفتار شما با اون خانوم باید مثل بقیه باشه
    نوشته ایشون رو در صورتی که تکرار نشه ندیده بگیرید

اینقدر دوره زمونه بدی شده که به مرور متوجه خواهید شد واقعا این مدل به اصطلاح عذاب وجدان ها کلا معنی نمیده
    همیشه کسانی که در حق دیگران دلسوزی میکنن متضرر میشن!

شما اولویتت راحتی و خواست خودتون باشه اون خانوم هم اگر ببینن شما بیخیالید کم کم بیخیال خواهد شد

4. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alittlequestion11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ببینید به این کار شما میگن با دست پس زدن با پا پیش کشیدن
    البته من به کسی چراغ سبز نمی دم؛ بلکه مثلا وقتی می بینم اومدن سر کلاس نزدیکم نشستن، فورا بلند نمی شم برم، بلکه خودم رو کاملا بی اعتنا نشون میدم و فرداش خودم رو دورتر می کنم.

شما چه جور ادمی هستین ؟ سر سنگینید؟ یا مثل بقیه دوستانتون کمتر دنبال این چیزا هستین؟

خب چه چیز شما از بقیه دوستانتون متمایز تره؟ (درس,ظاهر,وضعیت مالی)
    راستش چیز خیلی خاصی ندارم! از نظر مالی متوسط - از نظر درسی و ظاهر فکر کنم یه کمی از متوسط بهترم.
    و جدی و سنگین و مودب هستم - نزدیکانم می گن شخصیت جالبی دارم.

اول ببخشید اینو میپرسم منظورتون از اونها یک نفر هست؟ یا چند نفرن با این نحوه عملکرد؟
    راستش ما یه جورایی تو دانشگاه به بچه مثبت بودن و اینا معروف شدیم.. برای همین دخترای که سنگین هستن ازم بدشون نمیاد. (یعنی می خوام بگم اصلا دخترایی که دنبال BF و اینا هستن اصلا از من خوششون نمیاد)
    ولی مثلا 6 - 7 مورد اخیرا زیاد به ما نگاه می کردن که 3 - 4 تاییش به پیغام های آخر جزوه و اینا کشیده شد!

من نظرم اینه که شما اگر تمایلی به اون دختر خانوم دارید (جهت دوستی حالا حتما که نباید قصد ازدواج باشه) اونوقت این مسئله مهم میشه که چکار باید بکنید!
    خب، من نه اهل دوستی هستم و نه قصد ازدواج دارم. فقط دلم نمی خواد کسی به خاطر من ناراحت باشه (یه جورایی دلم براشون میسوزه!).

اینقدر دوره زمونه بدی شده که به مرور متوجه خواهید شد واقعا این مدل به اصطلاح عذاب وجدان ها کلا معنی نمیده
    همیشه کسانی که در حق دیگران دلسوزی میکنن متضرر میشن!
    تازگیا منم دارم به این نتیجه میرسم... ممنون میشم بیشتر در این مورد توضیح بدید.

شما اولویتت راحتی و خواست خودتون باشه اون خانوم هم اگر ببینن شما بیخیالید کم کم بیخیال خواهد شد
    آخه من هرچی خودمو دور می کنم، اینا بیشتر بهشون ثابت میشه که عجب پسر پاکی هست و این حرفا و بیشتر ازم خوششون میاد و بهم احترام میزارن! من قشنگ حس می کنم بعضیاشون با دیدن من دستپاچه میشن!!

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

آخه من هرچی خودمو دور می کنم، اینا بیشتر بهشون ثابت میشه که عجب پسر پاکی هست و این حرفا و بیشتر ازم خوششون میاد و بهم احترام میزارن! من قشنگ حس می کنم بعضیاشون با دیدن من دستپاچه میشن!!
    خب پسر خوب دستپاچه بشن اصلا با دیدنت غش کنن خیلی ببخشید جسارت نباشه ولی به تو چه مربوطه

الان مثلا سوپر استارهای سینما کم طرفدار دارند؟کم ادم جلوشون غش و ضعف میکنند؟ حالا اینها باید بیان بخاطر همه ی دخترهایی که بهشون توجه میکنند عذاب وجدان بگیرند؟

ببینید اگر بنا به دلسوزی و ناراحتی عذاب وجدان باشه ما باید در مورد خیلی چیزها ناراحت باشیم.
    ولی واقعیت اینه که همه موضوع ناراحت کننده رو کسی نمیتونه در خودش در افکارش جای بده..ولی واقعا ناراحتی خالی (بی عمل) چقدر موثر هست؟
    من نمیگم کلا ادم بی تفاوت و بی خیالی باشیم.
    من میگم در مورد چیزی ناراحت باشیم که بتونیم براش کاری انجام بدیم.شما قطعا برای این خانم ها هیچ کاری نمیتونی انجام بدی.
    دلسوزی بی مورد هم در این مورد اخرش پای خودت رو گیر می اندازه...پس بهتره بیخیال باشی

7. 5 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام . ظاهراً توجهِ شما به اونها ییشتر از توجهِ اونها به شما هست وگرنه متوجه این جزئیات نمیشدید .

9. 9 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام
    دوستان بعضی وقت ها وقتی که یکی داره با من صحبت میکنه یکی دیگر هم ازم سوال میکنه . یا حرف میزنه . من نمیدونم به کدومشون جواب بدم .

مثلا طرف میبینه من دارم صحبت میکنم با یکی دیگر ها همزمان با من صحبت میکنه من نمیتونم جواب کدومو بدم . باید چی کار کنم ؟
    Last edited by sansa; 01-08-2014 at 17:06.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    دوستان بعضی وقت ها وقتی که یکی داره با من صحبت میکنه یکی دیگر هم ازم سوال میکنه . یا حرف میزنه . من نمیدونم به کدومشون جواب بدم .

مثلا طرف بیمیبنه من دارم صحبت میکنم با یکی دیگر ها همزمان با من صحبت میکنه من نمیتونم جواب کدومو بدم . باید چی کار کنم ؟
    سرتون رو به سمت نفر دوم برگردونید در حد چند ثانیه یک لبخند و دستتون رو بیارید بالا به معنی ایست!
    بعد هم تا اخره حرف نفر اول اصلا به سمت نفر دوم برنگردید

12. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

مثلا طرف بیمیبنه من دارم صحبت میکنم با یکی دیگر ها همزمان با من صحبت میکنه من نمیتونم جواب کدومو بدم . باید چی کار کنم ؟
    سلام

من خودم تو همچین شرایطی به نفر دوم یک نگاه کوتاه می کنم و ازش می خوام که منتظر باشه تا حرفم تمام بشه بعد که با نفر اول صحبت کردم تمام جواب نفر دوم رو هم میدم.

موفق باشید

14. 3 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aseman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام

مثلا طرف میبینه من دارم صحبت میکنم با یکی دیگر ها همزمان با من صحبت میکنه من نمیتونم جواب کدومو بدم . باید چی کار کنم ؟
    بنظرم باکسی که دارین صحبت میکنین باید باهمون ادامه بدین البته راجب نفردوم هم برمیگردین ومیگین فلانی ببخشید یه لحظه صبر کنید واصلا بنظرم جالب نیس آدم در این موارد به نفر دوم پرخاش کنه که مگه نمیبینی من کار دارم

16. این کاربر از aseman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

من توی اینجور موارد یه نگاه عاقل اندر سفیه () به طرفی که پریده وسط حرفمون میکنم و صحبت با نفر اول رو ادامه میدم

اینجور هم خودت طرف میفهمه که کار زشتی انجام داده و بین حرف دیگران پریده و هم اینکه متوجه میشه باید صبر کنه

18. 2 کاربر از LΩRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •