تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 1849 اولاول ... 951451851911921931941951961971981992052452956951195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

انصافا تعرفه هاش خوب خوب ولی تعرفه های جدیدش خیلی داغونه آخر این ماه وقت جدایی فرا میرسه
    ولی انصافا از نظر خدمات و پشتیبانی فنی و ادب و شعور خیلی خوبه

2. این کاربر از harrypotter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

انصافا تعرفه هاش خوب خوب ولی تعرفه های جدیدش خیلی داغونه آخر این ماه وقت جدایی فرا میرسه
    ولی انصافا از نظر خدمات و پشتیبانی فنی و ادب و شعور خیلی خوبه
    آره... پشتیبانی تهران خیلی مودب و با شعور... خداییش خیلی خوبن...

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آره... پشتیبانی تهران خیلی مودب و با شعور... خداییش خیلی خوبن...
    یه جوری میگی با شعور.... هر کی ندونه فکر میکنه تا حالا ADSL نداشتی

شعورشون تو سرشون بخوره ... من برای یه نامه جمع اوری خط شرکتشون 1 هفته هر روز زنگ میزدم دروغ تحویل میگرفتم ... تا کار به تهدید کشید و اخر هفته نامه منو فرستادن تا خط نوین رو جمع کنن تو mdf !

تعرفه هاشم که ....

شما میخوای پول برای شنیدن حرفای قشنگ بدی ، خوب هر شب به خودم زنگ بزن خیلی مودب تر باهات نیم ساعت میحرفم (تازه پول کمتریم ازت میگیرم )

5. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شعورشون تو سرشون بخوره ... من برای یه نامه جمع اوری خط شرکتشون 1 هفته هر روز زنگ میزدم دروغ تحویل میگرفتم ... تا کار به تهدید کشید و اخر هفته نامه منو فرستادن تا خط نوین رو جمع کنن تو mdf !

تعرفه هاشم که ....

شما میخوای پول برای شنیدن حرفای قشنگ بدی ، خوب هر شب به خودم زنگ بزن خیلی مودب تر باهات نیم ساعت میحرفم (تازه پول کمتریم ازت میگیرم )
    ایول میثم جان زدی توی خال . منم 7 روز طول کشید تا خط جمع آوری کردن ! یه بار هم مشکل مالی پیش اومد بعد 21-22 روز پول برگشت دادن !! هر روز زنگ میزدم میگفتن پیگیری میکنیم !!!! روز آخر زنگ زدم یه جوری توپیدم 2 ساعت بعدش پول برگشت داد مدام میگن پیگیری میکنیم ولی هیچ خبری نیست !

7. این کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

تعرفه هاشم که ....

آره تعرفه ها خوب نیست... من خودم الان همزمان 2 تا adsl دارم... پیشگامان و نوین... سرعت روزانه نوین بهتره ولی نمیدونم چرا https رو بستن.... والا پشتیبانیش هم چند بار زنگ زدم خوب برخورد کرد و خداییش راست میگه... زیر ساخت بسته... اینم تست روزانه...

با ساکس

بدون ساکس

اینم ADSL همیار نت ( پیشگامان )

قبل از این شرکتا هم صبانت پارس آنلاین آسیاتک همشو داشتم.... اونا هم موقعی که میخواستم جدا شم خیلی اذییت کردن...

من که روزانش راضیم... شبانه هم که همیار دارم.... شاید اگه یه روزی بخوام جدا بشم منم اذییت کنن
    Last edited by arashsard; 23-03-2013 at 13:04.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

اینم پینگ با سرورهای شهرهای کله گنده اروپا... ولی https باز نمیکنه ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چراغ dsl مودم روشن بود اما تو سایت خودشون هم نمیرفت .زنگ زدم گفتم نمیتونم برم تو سایت که تمدید کنم.گفت با یه خط دیگه برو .با یه خطه دیگه رفتم یه ماهه شارز کردم بیست تومن هم واریز کردم.بازم دیدم نمیشه. دوباره زنگ زدم گفت خودمون تماس میگریم . چند دقیقه بعدش گفت مخابرات پورت ما را خالی کرده و از خودشا وصل کرده.گفتم بنده خدا چرا زودتر نگفتید که دیگه پولی واریز نکنم؟ گفت برو مخارات بگو قطع کنند تا ما دوباره وصل کنیم گفتم این 2 هفته طول میکشه. جواب منا بدید که چرا همکارتون کوتاهی کردو زودتر امتحان نکرد که مشکل از کجاس؟یه خانومی گفت صبر کن تا مکالمه ضبط شده شما را گوش بدم .بعدش دوباره زنگ زد گفت همکارم اصلا همچین چیزی نگفته که با خط دیگه تمدید کن.حالا برو مخابرات گفتم این چند روز تا دوباره وصل میشه چی؟ بعد جبران میکنید گفت نه. منم گفتم حرومتون باشه که به خاطر پول هر دروغی میگید و سنگ میندازید

11. این کاربر از ghoz123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چراغ dsl مودم روشن بود اما تو سایت خودشون هم نمیرفت .زنگ زدم گفتم نمیتونم برم تو سایت که تمدید کنم.گفت با یه خط دیگه برو .با یه خطه دیگه رفتم یه ماهه شارز کردم بیست تومن هم واریز کردم.بازم دیدم نمیشه. دوباره زنگ زدم گفت خودمون تماس میگریم . چند دقیقه بعدش گفت مخابرات پورت ما را خالی کرده و از خودشا وصل کرده.گفتم بنده خدا چرا زودتر نگفتید که دیگه پولی واریز نکنم؟ گفت برو مخارات بگو قطع کنند تا ما دوباره وصل کنیم گفتم این 2 هفته طول میکشه. جواب منا بدید که چرا همکارتون کوتاهی کردو زودتر امتحان نکرد که مشکل از کجاس؟یه خانومی گفت صبر کن تا مکالمه ضبط شده شما را گوش بدم .بعدش دوباره زنگ زد گفت همکارم اصلا همچین چیزی نگفته که با خط دیگه تمدید کن.حالا برو مخابرات گفتم این چند روز تا دوباره وصل میشه چی؟ بعد جبران میکنید گفت نه. منم گفتم حرومتون باشه که به خاطر پول هر دروغی میگید و سنگ میندازید

شما درخواست جمع اوری خط این شرکت رو داده بودید؟

یعنی چی مخابرات پورت ما را خالی کرده و خودشان را وصل کرده !!!!

MDF مخابرات بدون دریافت نامه جمع اوری از یک شرکت هیچ وقت پورت اون شرکت رو دستکاری نمیکنه ! ....

13. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mtchabok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    (مازندران - ساری) و (تهران - تهران)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •