بتلفیلد 3 رو نمیبینم
open alنصب نیست انگار نیازی به نصب بودنش هست نمیدونم
بتلفیلد 3 رو نمیبینم
open alنصب نیست انگار نیازی به نصب بودنش هست نمیدونم
دوستان منم 13.5 گیگ دانلود کردم کرک bf3 به حجم 32 مگ رو جایگزین خود bf3 به حجم 49 مگ کردم کار نمیکنه چرا؟؟
خود فایل اصلی bf3 رو که اجرا میکنم پنجره ی چک کردن آپدیت آنلاینی باز میشه و ارور اتصال میده.
چرا اینجوریه؟
گرافیک انویدیا آپدیته و هر چی آپدیت برای ویندوز هفت x64 از جمله دات نت فریمورک و.. مورد نیازه نصبه.
اگه راهی نیست بیخیالش شم..
سلام دوستان مشکل من حل شد دستتون درد نکنه!
فایلهایی رو که دستی ریخته بودم دلیت کردم از تو فولدر. بعد گرافیک ، directx ، vs2005 2008 2010 همه اینا رو آخرین ورژنش رو نصب کردم! بعد کرک رو کپی کردم!
بازی اجرا شد!
جالبه اینجا 40تا پست زدن هنوز همین مشکل منو دارن !!!
بازم ممنون از همگی که راهنمایی کردین خدا خیرتون بده!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
به قول دوستمون اصلا battlefield 3 توی بازیهای نصب شده شما نیست که!!!....ببین قضیه چیه؟؟!!
ولی یک نکته_ی خاص هم اینجاست که شما موقع نصب و کرک بازی باید آنتی ویروست رو خاموش میکردی اگه اینکار رو نکردی بازی رو پاک و دوباره نصب کن و تا توی بازی نرفتی روشنش نکن ببین جواب میده...
در ضمن اگه حیانا nod32 به فایل خاصی گیر داده باشه حتی بعد از خاموش کردنش هم اجازه اجرای اون فایل رو نمیده به خاطر همین حتما آدرس محل نصب بازی رو عوض کن....
++
ضمنا نرم افزار open al هم تقریبا یه نرم افزار لازم برای اجرای بهتر بازیها(مخصوصا در حوزه audio)هست اونم نصب کنی ضرر نداره همچنین اگه بتونی درایور گرافیکت رو هم به ورژن 285.62 به بعد ارتقاء بدی خیلی بهتره(البته توی این اجبار خیلی خاصی نیست!)
Last edited by mehdy.z; 02-12-2011 at 16:03.
گرافیک آبدیته
openall را اگه میتونید لینک بدید
بعد بازی به صورت نصب فشرده رار بود و داخل اینجا نمیاد اما من همین دیویدی را اجرا کردم
دفعه ی قبل هم آنتیویروس روشن بود ولی مشکلی نداشت
اما داخل قرنتینه را دیدم چیزی پاک نکرده
خوب نبودن battlefield 3 به خاطر اینه که بازی unzip شده پس مشکلی نیست...
فایل open al رو میتونی از اینجا دانلود کنی:
بازم برای اطمینان کارهایی رو که من گفتم انجام بده...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم همین مشکل رو دارم![]()
آقا من بازیو نصب کردم.اول ارور دی ال ال میداد که دانلودشون کردم و درست شد.
اما حالا وقتی بازیو رو اجرا می کنم هیچ اتفاقی نمیفته اما تو تسک منیجر بازی میاد و مقداری از سی پی یو رو هم می گیره!!!
تا حالا تو عمرم با هیچ بازی اندازه این مشکل نداشتم .
حیف که بازی قشنگیه
مشکل من نداشتن دیویدی بازیه وگرنه دباره نصب میکردم openall هم درست نکردش
مشکل شما همون مشکل منه رفع شد خبرت میکنم اگر بازی را داری انتیویروس را آف کن بعد نصب کن ببین درست نمیشه
Last edited by mh.mahmoudi68; 02-12-2011 at 18:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)