مشکل کندی سرعت سراسری است در تمام کشور ولی فقط بر روی اینترنت مخابرات .اما بعضی مراکز مخابراتی بدون مشکل هستند.از چند تا از بستگان که در استان های دیگر ساکن هستند و از مخابرات نت گرفتند پرسیدم و ظاهرا اونا هم همین مشکل رو دارند.
مشکل کندی سرعت سراسری است در تمام کشور ولی فقط بر روی اینترنت مخابرات .اما بعضی مراکز مخابراتی بدون مشکل هستند.از چند تا از بستگان که در استان های دیگر ساکن هستند و از مخابرات نت گرفتند پرسیدم و ظاهرا اونا هم همین مشکل رو دارند.
الان شما کجایید؟ من بهبهانم و مشکل دارم ...بزور صفحه باز میکنه. افتضاح در حد تیم ملی
بهبهان ، الان افتضاح
الان با یکی از بچه های ملایر دارم چت میکنم میگه دانلود رایگانشون از یک تا هشته از مخابرات.
دلمون خوشه اینترنت داریم.اخه این پول کجاش حلاله؟ این چه اینترنتیه؟یا دیسی یا سرعت صفر.بچه های بهبهان خواهشا گزارش بدن بیبنم مناطق مختلفش همینجوریه....
دوستم که تو کوچه خودمونه،از همون مرکر گلستان اهواز هم 2مگ گرفته
الان داره با آپلودباز 160 میزنه،2 تا گذاشته رو هم 270 میزنه
همون لینک رو من با 10 تا 20 میزنم
خدایا
اینطوریشو دیگه ندیده بودیم
2شب پیش سرعتم خوب شد و 2.5گیگ زدم،دوباره داغون شده
کسی با پشتیبانی امروز تماس گرفته ؟؟ چی میگن ؟؟؟
ساعت 3 ظهر(قبلا پست گذاشته بودمش )
""الان زنگ زدم پشتیبانی،برداشتن بعد از 25 نفر تو صف معطل شدن،اولین حرفش که من گفتم سرعتم چرا اینجوره،گفت سراسریه
گفتم چرا دوستای دیگم اینطور نیستن،گفت بعضی از مرکز مخابراتیا اینطورن!!
گفتم من دارم پول 2مگ میدم،128 هم سرعت ندارم،مال مردم رو چرا میخورن اینا(بامنظور)
گفت DNS رو بگو،بهش گفتم،گفت عوضش کن بذار 217.218.155.155 آلترناتیو هم 4.2.2.4
ما هم گذاشتیم
گفت زیاد تغییر نمیکنه
پرسیدم تا کی این وضع ادامه داره ؟ گفت نمیدونم :|
10 روز دیگه اشتراکم تموم میشه،شارژ نمیکنم تا ببینیم سرعت از سرورهای خارجی برگشته
آدم زورش میگیره پولش بره تو شکم این لاشیا""
باید ببینی دلیلش چی هست شاید به خاطر اشتراکی بودن پهنای باند هست شاید هم از پورت ولی مطمئنم کندی سرعت الان به طور سراسری روی نت مخابرات وجود داره.
Last edited by alimail3248; 01-01-2013 at 23:49. دليل: به تو چه
ساعت رایگان از 2تا 6 هستش؟؟؟؟؟؟
من دیشب 400مگ گذاشتم دان بشه ساعت 2:15 بود. الان نگاه کردم 400 مگ امده تو پروفایلم
ویرایش:::
جشنواره سراسری ساعات رایگان دانلود نداره
Last edited by nima_ir; 02-01-2013 at 11:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)