تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 475 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

عزیز شما پست های من تو صفحه های قبل رو بخون کامل توضیح دادم همه چیو اگه به غیر از اون تحلیل هایی که کردم چیزی باقی مونده سوال کن من در خدمتم که به دوستانم کمک کنم با تشکر .

2. 2 کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

عزیز شما پست های من تو صفحه های قبل رو بخون کامل توضیح دادم همه چیو اگه به غیر از اون تحلیل هایی که کردم چیزی باقی مونده سوال کن من در خدمتم که به دوستانم کمک کنم با تشکر .
    خیلی لطف کردی احتمالا همون ایپد 16 گیگ بخرم اگه هم تو پاساژ وسوسه اندروید منو گرفت میرم سراغ note 10T بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

خیلی لطف کردی احتمالا همون ایپد 16 گیگ بخرم اگه هم تو پاساژ وسوسه اندروید منو گرفت میرم سراغ note 10T بازم ممنون
    اولا وظیفم بود کمک به شما

دوما اگه واسه شما قیمت مهمه برو پاساژ قیمت کن اگه بالاتر از 1.850 بود از سایت اینترنتی که مد نظر منم هست خرید کن .

درزم پول واسه تبلت های سامسونگ دادن خیلی زوره !!!!

چون نسبت به امکاناتشون قیمت های فوق العاده نجومی دارن .

5. 2 کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

دوما اگه واسه شما قیمت مهمه برو پاساژ قیمت کن اگه بالاتر از 1.850 بود از سایت اینترنتی که مد نظر منم هست خرید کن .

آیپد 4 فقط از نظر سخت افزاری 3 برابر قویتر عمل میکنه در بازی ها و فیلم 1080 در مقابل galaxy not 10.1

7. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

شما قیمت ایپد نسخه 4 وای فای 4 جی 16 گیگ رو فرمودید 1850 ؟؟ خیلی کم نیس؟؟تو سایت دیجی کالا زده 2400 .

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

شما قیمت ایپد نسخه 4 وای فای 4 جی 16 گیگ رو فرمودید 1850 ؟؟ خیلی کم نیس؟؟تو سایت دیجی کالا زده 2400 .
    عزیز من نسخه بدون سیم کارت خور رو گفتم میخوام بگیرم چون سیم کارت بدرد من نمیخوره (چون تو آیپد فقط قابلیت وصل شدن به اینترنت سیم کارت رو داره )

حالا اگه شما میخواید به خاطر سیم کارت 500 600 تومن بیشتر خرج کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی اگه من بودم یه جای شما با این قیمت میرفتم 32 gb wifi میگرفتم که 2.230 هست قیمتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا تصمیم با شما هستش هر چی صلاح میدونید .
    Last edited by sajjad_doost; 11-04-2013 at 11:03.

10. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

عزیز من نسخه بدون سیم کارت خور رو گفتم میخوام بگیرم چون سیم کارت بدرد من نمیخوره (چون تو آیپد فقط قابلیت وصل شدن به اینترنت سیم کارت رو داره )

حالا اگه شمامیخواید به خاطر سیم کارت 500 600 تومن بیشتر خرج کنید یه سایت به شما میدم خیلی هم قابل اطمینانه نماد اطمینان هم داره اینم نمادش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ipad 4 16 gb 4g

که قیمت این ipad 4 16gb 4g رو 2.300 میده که فکر نمیکنم الان جایی در ایران به این قیمت بدن ولی اگه من بودم یه جای شما با این قیمت میرفتم 32 gb wifi میگرفتم که 2.230 هست قیمتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا تصمیم با شما هستش هر چی صلاح میدونید .
    منم پس از این سایت میگیرم فقط هنوز خوب نفهمیدم تفاوت 4جی با اون که نداره ،فقط اینه که اون سیم کارت میخوره؟ این سیم کارت به چه دردی میخوره؟فقط برای همین که به اینترنت سیم کارت وصل شد؟اگه اینجوره منم بدون 4جی میخرم

در آغاز فعالیت king sat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    زیر اسمون خدا

پيش فرض

با سلام دوستان با حدود قیمت 800 تومان بهترین انتخاب جهت خرید تبلت چی میتونه باشه که کیفیت تصویر بالا و امکانات کاملی داشته باشه / ممنونم

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

منم پس از این سایت میگیرم فقط هنوز خوب نفهمیدم تفاوت 4جی با اون که نداره ،فقط اینه که اون سیم کارت میخوره؟ این سیم کارت به چه دردی میخوره؟فقط برای همین که به اینترنت سیم کارت وصل شد؟اگه اینجوره منم بدون 4جی میخرم

اره فقط میشه به اینترنت سیم کارت وصل شد .

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

با سلام دوستان با حدود قیمت 800 تومان بهترین انتخاب جهت خرید تبلت چی میتونه باشه که کیفیت تصویر بالا و امکانات کاملی داشته باشه / ممنونم
    سلام دوست عزیز باید به شما عرض کنم که شما با این قیمت در برند های معروف (با سخت افزار معمولی و کیفیت صفحه نمایش معمولی و جنس بدنه خوب ) فقط میتوانید asus memo pad و huawei mediapad 7 lite بگیرید ولی اگه من به جای شما بودم 150 -200 تومن بیشتر میدادم تبلت nexus 7

google میگرفتم (8 گیگابایتش 950 تومنه ! که عالیه قیمتش) که با این رنج قیمت بهترین تبلت بازاره .

شما برند های معروف چینی هم میتونید انتخاب کنید اما تو این مملکت نمیشه به این برندها اعتماد کرد چون خیلی ریسکیه( یه نفر نظر گذاشته بود تو یه سایتی در مورد تبلت های چینی و می گفت این تبلت ها اولش ظاهر خوبی دارن و بعد یه هفته هنگ کردناشون شروع میشه و بعد تبلت میسوزه که باید چالش کنی )

در ایران فقط تبلت های چینی هواوی (و همچنین Dimo که تبلت نیست بنداز آشغال !!!!) گارانتی معتبری دارن .

حالا تصمیم با شما هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •