خب باید برای اون سیستم دیگه پسورد بزاری و بعد اینجا وارد کنی.
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
خب باید برای اون سیستم دیگه پسورد بزاری و بعد اینجا وارد کنی.
واسه چی واسه همه سیستم ها نمیاد و وقتی اون سیستم پسورد نداره یعنی نمیشه واردش شد؟خب باید برای اون سیستم دیگه پسورد بزاری و بعد اینجا وارد کنی.
سلا به همه...
من 3 تا سیستم دارم تو شرکت... 1 دونه لپ تاپ با windows 7 و 2 تا pc با windows Xp
حالا مشکل اینه که لپ تاپ که windows 7 روشه share روی سیستم های دیگه رو نمی بینه اما جالبیش اینه که به اینترت وصله و ping میکنه! یکی از سیستم های windows xp سروره!
تو قسمت network sharing هیچ سیستمی وجود نداره
همه چیز نرماله و تا 2 روز پیش مشکلی نداشت..یهو ایجوری شد!
ممنون میشم اگه کمکم کنید!
ببین میشه تنظیم کرد که ازت Username,Password نخواد! اما از نظر امنیتی مشکل داره.
کار سختی نیست که. برای سیستم مقصد Password بزار و سپس اونجا واردش کن.همین.
سلام
دوستان من يك مودم وايرلس ADSL دارم كه دو كامپيوتر و لپ تاب من با آن به اينترنت وصل مي شوند. مودم خود روتور هم هست من از شبكه خصوصي استفاده مي كنم. مي خواستم بدونم چطور ميشه تنظيمات شبكه خصوصي را روي مودم خود انجام بدهم كه با روشن كردن مودم وارد شبكه خصوصي بشه و من هر كدام از كامپيوتر ها را بصورت وايرلس به مودم لينك كردم اينترنت با شبكه خصوصي در دسترس باشه. مدل مودم d-link-6240u و وايرلس است. در منوي config هم جايي داره ولي نمي دونم چطور بايد عمل كنم
سلام دوستان من مودم TP-LInk 8901 دارم از اونجا که سرعت دانلودم در طی روز بالای 180 کیلوبایت هستش میخواستم سرعت رو بری پورت های خروجی لن تعریف کنم مثلا" هر کدوم ماکزیمم 15 کیلوبایت.چه کار کنم؟چون اینجوری اشتراکم 3-4 ساعته حجمش تمام میشه.ممنون میشم.
سلام.
وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم نوع شبکه بر روی Public هستش!
و باید وقتی که روشن میشه باید شبکه رو بزارم روی Home Network !!!
چیکار کنم که وقتی کامپیوتر روشن میشه!!! بر روی Home Network باشه!!!!
با سلام به همه دوستان
من در يك شبكه كامپيوتري متوسط با مشكلي مواجه شدهام و آن عبارت است از اينكه وقتي ميخواهم وارد ورك گروپي متشكل از 40 كامپيوتر بشوم خيلي طول ميكشد تا كامپيوترهاي موجود در اين ورك گروپ را نمايش دهد. ميخواستم علت كندي باز شدن شبكه داخلي را از شما اساتيد بپرسم. در ضمن من خودم ادمين شبكه هستم و كليه سويچهايي كه ارتباط بين شبكه را به عهده هستند از يك مارك و 100/1000 ميباشند. از اين شبكه براي اينترنت و شير كردن فايلها و پرينترها استفاده ميشود و اينترنت نيز وايرلس 2 مگا بيت بوده و توسط نرم افزار وينباكس روي يك كامپيوتر ساده مديريت ميشود. با تشكر.
سلام دوستان
سوال من درمورد اشکالی هستش که توی شبکه شرکت ما بوجود امده هستش
تمام سیستم های متصل به سرور همگی با j شروع میشن یعنی j1, j2, ... الی اخر. ولی هروقت که ما یه سیستم رو ویندوزش رو عوض می کنیم مجبوریم یه اسمی به غیر از اسم قبلیش رو براش انتخاب کنیم. وبه خاطر همین موضوع ما انواع اسم های مختلف داریم و خیلی بی نظم شده.
حالا میخوام بدونم چه جوری میشه که هروقت یه ویندوز عوض میشه چه جوری میشه به سرور قبولوند که همون اسم قبلی رو برام در نظر بگیره.
اگه کتابی یا منبعی آموزشی در مورد کانفیگ گردن یه شبکه هستش رو به من معرفی کنید.
سلام.
من تا حالا ندیدم بشه V=P=N روس مودم ست کرد. اما اگه واسه شما میشه، عکس از محیط بزار تا ببینیم چطوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)