تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 195 از 269 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بجه ها با وجود اینکه مسعود بد بازی میکنه اما به احتمال زیاد دوباره تو ترکیب اصلی قرار میگیره بنظر شما بهترین جایگزین در حال حاضر براش تو تیم ملی کیه؟

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

بجه ها با وجود اینکه مسعود بد بازی میکنه اما به احتمال زیاد دوباره تو ترکیب اصلی قرار میگیره بنظر شما بهترین جایگزین در حال حاضر براش تو تیم ملی کیه؟
    هر کسی غیر از مسعود شجاعی فک کنم این دفعه هم پنالتی بده هم اخراج شه. حالا این خیلی مهم نیست. مهم دروازهبانه که فک کنم کار دست تیم بده مخصوصا رو سانترهای کره.

3. این کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

هر کسی غیر از مسعود شجاعی فک کنم این دفعه هم پنالتی بده هم اخراج شه. حالا این خیلی مهم نیست. مهم دروازهبانه که فک کنم کار دست تیم بده مخصوصا رو سانترهای کره.
    البته سید مهدی هم رو سانتر ها خیلی ضعف داشت
    رو شوت ها خیلی خوب بود که رحمانم رو شوت ها خوب کار میکنه
    مسعود هم نباشه کسی به جاش بهتره
    من میگم چطوره 10 نفره بازی کنیم؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

به نظرم هیچ کس . به احتمال زیاد کی روش بخواد همون ترکیب قبل رو بفرسته زمین . اگه بخواد شجاعی نباشه باید خلعت بری رو بزاره جاش و در عوض حیدری بیاد جلو وایسته که میشه همون ترکیب قطر منهای شجاعی که به نظرم ترکیب بدتریه نسبت به ترکیب بازی با لبنان .
    یا میشه مسلمان رو بیاره که از نظر من یکی همون شجاعی بهتره . یه حسی بهم میگه شجاعی میخواد تو این بازی بترکونه و یاد دریبلهایی که علی کریمی میزد به کره ای ها رو دوباره زنده کنه . البته حس های من معمولا درست جواب داده . ولی منطقی هم نگاه کنیم میبینیم که کره ای ها همیشه دفاعشون خوب دریبل خورده .
    خوبه که شجاعی رو از اول نفرستن تو بازی . اونجوری یه امتحانش هم بکنیم ببینیم اگه به صورت تعویض بیاد تو بازی چطور میشه . البته زود بیاد تو بازی یعنی تقریبا بین دو نیمه . شاید کمی هم استرس به کره ای ها وارد کنه . به هر حال بازیکن لژیونرمون هست و کمی هم دریبل باباش بهش یاد داده .

نمیخوام بلند پروازی کنم ولی کره دیگه اون کره پارک جی سونگ نیست...خیلی خسته بازی میکنه
    ......با یه بای معقولانه و استفاده از ضد حملات و یا ضربات ایستگاهی میشه کره رو به دردسر انداخت
    ..........مثل اینکه شرکت های هواپیمایی هم قصد دارند تا شهر اولسان برای تیم ملی پرواز مستقیم با هواپیمای پیشرفته بزارن تا کمتر خسته بشن
    برعکس به نظر من این کره خطرناک تره تا کره ی قبلی . واقعا میتونم بدترین نقطه ضعف ما توی توپهای هواییه که کره ی جدید به شدت توی این مورد تهدید حساب میشه . فکر نمیکنم از راههای دیگه بتونن به ما گل بزنن مگه فقط هوایی .

6. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خب با حرفای بچه ها من اینطور برداشت کردم که ینفر رو باید بذاریم تا مسعود رو مها ر کنه دیگه نه؟

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

آقا مسعود هیچی نداره و واقعا تو این بازی ها که چیزی ازش ندیدیم و اخلاق بچگانه ای هم داره . امیدوارم تو بازی نباشه .

کاپیتان نکو هم که در موردش این رو گفته :

کاملا مشخصه که جدی داره میگه ، البته در قالب شوخی .

9. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

کاملا مشخصه که جدی داره میگه ، البته در قالب شوخی .
    ببخشید این رو میگم اما احتمالا شما نیت شناس هستین!؟
    گیرم که زیر پوستی حرف و منظورش رو رسونده بود،حداقل بهتراز بعضی کاپیتانهاست که باید بازیکن های دیگه کفش براش واکس بزنن و یا چیز کنن...
    طرف علنی به مربی خط میداد کاپیتان اسطوره ای تیم ملی سابق ما

پ ن:ببینم میتونید سر این بند خدا اینجا یه جنگ جهانی راه بندازین یا نه!
    دوستا قرمز لطفا کاسه صبرشون رو تبدیل به تشت بکنن شاید چند سال دیگه کاپیتانی از رنگ و تبار شما در تیم ملی پیدا بشه.نگران نباشین میشه.
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 14-06-2013 at 21:22. دليل: بحث رنگی_پاکسازی تاپیک

11. 6 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تیم ملی رو قرمز ابی نکنید تیم ملی پرچم سه رنگ رو با خودش یدک میکشه!
    همه با هم ایران رو میسازن و فقط برای پیروزی میجنگند...فعلا بد شانس بودیم که اشکان دژاگه نیست تا کره ای ها رو با اون فرار ها و اون سانتر های خوبش ازار بده ولی به هر حال بازیکن خوب زیاد داریم و امیدواریم پیروز بشیم

13. 5 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

به صورت دیر هنگام تبریک میگم برد پر گل جلو لبنان رو .

و یه " رو به رو آماده باش " خطاب به کره جنوبی و نخ سوزن مربیشون پرتاب می کنم.باشد که همونجا یه حال گیری اساسی ازشون بکنیم !

آخرین باری که نظرسنجی این تاپیک رو دیدم نتایجش به صورت به هفتاد به سی به نفع صعود نکردن ایران به جام جهانی بود. اما الان خوشحالم که میبینم دوباره باز خیلی ها به تیم امیدوار شدن و نظرات داره برمیگره : )

به امید موفقیت تیم ملی و ان‌شاا.. وعده دیدار ما فینال جام جهانی - ماراکانا برزیل !

15. 4 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

عجب !
    تو منطق یه سری افراد آدمایی که شوخی کنن و بگن و بخندن و ...اخلاقشون بچه گونست ولی آدمای خشک که هرجا میرن میشن ضدحال جمع اخلاقشون مردونه ست !
    این مثالو زدم تا عمق درک بعضی ها روشن بشه که میگن مسعود بچه ست !
    مثل این میمونه بگی هرکی ریش داره و رودستش آثارچاقوکشی مرد ه هرکی نداره سوسوله !
    متاسفم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •