این چندمین باره که دارم این پست رو میدم لطفا دوستان قبل از پست دادن یه نگاهی هم به صفحات قبل بندازن
دوست من شیوه ی دفاع کردن توی این نسخه از بازی فرق کرده
این پست رو مطالعه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این چندمین باره که دارم این پست رو میدم لطفا دوستان قبل از پست دادن یه نگاهی هم به صفحات قبل بندازن
دوست من شیوه ی دفاع کردن توی این نسخه از بازی فرق کرده
این پست رو مطالعه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان اینم یه لینک از مدیا فایر برای پچ 2.0
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچند نکته:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پج رو در محل نصب بازی نصب کنید
حتما آنتی ویروستون رو غیر فعال کنید
پوشه kitserver رو قبل از نصب پچ حذف کنید
Last edited by mahdi_ctr; 23-10-2011 at 07:32.
نه دوست عزیز با patchهایی که بعدش میریزی روش تمام مشکلات حل میشه و نسخه بازیت میشه آلفا
سلام
وقتی بازیم شروع میشه اولش نوشته ورژن 1.0 یعنی چی؟
مگه بالاتر از این ورژن هم هت؟
چرا به نظر من کمی گیم پلی ضعیفه راهکاری داره رونتر بشه؟
متشکر
دفاع کردن خیلی سخت شده، یچیزی که به نظر من مسخرس با هر تیم درپیتی بازیکنی مهاجم هاش میتونن بازیکنات و دریبل کنن. یعنی کلا بازیکن های حریف دریبل زن شدن تو این بازی!
یه سوال این دکمه ها را باید نگه داشت یا موقع مناسب زد؟ من موندم برای دفاع ضربدر باید تند تند بزنیم یا نگه داریم!
دوست عزیز باید در زمان مناسب که خودت رو رسوندی بهش ضربدر رو بزنی به همین راحتی به همین حوشمزگیولی من که معمولا با تکل حال میکنم
![]()
کونامی یه DLC رسمی ( DLC 11 october ) داده که با اون ورژن بازی میشه 1.01 ، نقل و انتقالات ، لباس های جدید و تا حدودی هم تغیراتی در روونتر شدن گیم پلی بازی داده شده ، سرچ کنید توی همین تاپیک لینکش هست
اگه شما تمرین داشته باشید میبینید که زیادم سخت نیست ، هر چند که خیلی از وقتا واقعا میره رو اعصاب
ولی بازم میشه از حریف راحت توپ گرفت
بهترین کار اینه که وقتی مدافع شما روبروی بازیکن حریفه اینا رو زد اینطوری حالتی پیش میاد که مدافع شما مقابل بازیکن حریف سد میکنه و یکی دیگه از بازیکنان به صورت اتوماتیک میاد و توپ رو میگیره ازش
جاهای که بازیکن حریف توپ رو میگیره و کورس میذاره دیگه نباید این طوری دفاع کرد ، اون موقع شما هم باید با مربع R1 بیوفتی دنبال بازیکن و تنه به تنه بازیکن که شدی ضربدر بزنی که بازیکنت توپو بگیره
بابا من همه پست هارو خوندم و اون کارایی که گفتین انجام دادم ولی باز نمیشه توپو گرفت خیلی مسخرست به خدا
دوست عزیز فقط تمرین میخواد چون شیوه عوض شده عادت کردن بهش سخته
بهترین کار واسه شما اینه که برید توی قسمت Training > Training Challenge اونجا توی قسمت Defence که برید با توضیحاتی که داده و کارایی که ازتون میخواد تا انجام بدید مشکلتون تا حد زیادی برطرف میشه
تمرین کردن در بخش Training Challenge بهترین راه واسه یاد گرفتن گیم پلی جدید و شیوه دفاع کردن جدیده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)