این گل اولی روبین کازان خیلی قشنگ بود ... چرخش توپ خیلی عجیب بود!
احتمالا یکی از گلهای برتر جام میشه ...
این گل اولی روبین کازان خیلی قشنگ بود ... چرخش توپ خیلی عجیب بود!
احتمالا یکی از گلهای برتر جام میشه ...
من میدانم برای هر گلی که به ثمر میرسانم 10هزار دلار به افرادی که به این پول نیاز دارند، کمک میشود و این مساله انگیزههایم را برای گلزنی بیشتر و بیشتر میکند. من از کمک کردن به نیازمندان لذت میبرم.
سايت گل - رونالدینیو خاطرات بسیار خوبی از سانتیاگو برنابئو دارد.او از معدود بازیکنانی است که با پیراهن بارسلونا در این استادیوم توسط تماشاگران رئال مورد تشویق قرار گرفته است.پیش از او یکبار دیهگو مارادونا اسطوره آرژانتین در برنابئو تشویق شده بود.
در پیروزی 3 بر صفر بارسلونا مقابل رئال مادرید در فصل 2005 - 2004 ستاره برزیلی کاتالانها آنقدر خوب بازی کرد که پس از بهثمر رساندن سومین گل بارسا هواداران رئالمادرید از جایگاه خود برخاستند و یکصدا به تشویق رونالدینیو پرداختند. رونالدینیو اکنون با پیراهن میلان در سانتیاگو برنابئو باید به مصاف رئالمادرید برود.
این بازیکن برزیلی که این روزها در شرایط چندان خوبی بهسر نمیبرد در آستانه دیدار حساس میلان با رئال گفت: برنابئو استادیومی است که من در آن کارهای زیبایی انجام دادهام اما اکنون من شرایط متفاوتی را تجربه میکنم. به رئال مادرید باید احترام فراوانی گذاشت چراکه آنها یکی از بهترین تیمهای جهان هستند اما در هر حال ما برای کسب پیروزی مقابل آنها به میدان خواهیم رفت. ما چهارشنبه دیداری بسیار بزرگ مقابل رئال داریم. ما باید به اشتباهاتمان در دیدار مقابل رم نگاه و سعی کنیم آنها را در این دیدار تکرار نکنیم و بالعکس نقاط قوتمان را تقویت کنیم. بازی ما مقابل رم به پایان رسیده اما این بازی نکات بسیار سودمندی برای ما داشت.
رونالدینیو درباره شرایطش هم گفت: در حال حاضر خوبم. پس از چندین روز تمرین خوب در تعطیلی لیگ از نظر فیزیکی کاملا احساس آمادگی میکنم. از لحاظ تکنیکی و روحیه هم وضعیت ایدهآلي دارم. میخواهم در ادامه فصل هم به همین شکل به کارم ادامه دهم. دوست دارم همانند بازی با رم که چهره ای تهاجمی داشتم و باعث خوشحالی هواداران شدم در ادامه هم همینطور باشم. در دیدار مقابل رم مشخص شد من و پاتو میتوانیم زوج خوبی برای هم باشیم. من در عین بازی کردن در کنار مهاجمان بزرگ دیگر میلان یعنی اینزاگی، هونتلار و بوریلو هیچ مشکلی ندارم اما در مورد پاتو باید بگویم بازی کردن در کنار او را دوست دارم. او سرعت بالایی دارد و من هم میتوانم به او کمک کنم، ما زوج خوبی برای هم خواهیم بود.
من میدانم برای هر گلی که به ثمر میرسانم 10هزار دلار به افرادی که به این پول نیاز دارند، کمک میشود و این مساله انگیزههایم را برای گلزنی بیشتر و بیشتر میکند. من از کمک کردن به نیازمندان لذت میبرم. هنوز بازیهای فراوانی تا پایان این فصل باقیمانده و میلان هم بدون شک در ادامه فصل بهتر از این خواهد شد. من مطمئن هستم میلان خیلی زود خودش را به جمع مدعیان کسب اسکودتو خواهد رساند. در مورد شایعاتی هم که درباره من وجود دارد باید بگویم وظیفه من رفتن به زمین و خوب بازی کردن برای تیم است. در اینجا میخواهم از سیلویو برلوسکونی که من را به میلان آورد و در ادامه هم به من اطمینان کرد، تشکر کنم. تعریفهای او انگیزههای مرا برای حضور بهتر در میلان تشویق میکند.
2009/10/21کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مربی ایتالیایی میگوید تمرکز نکته کلیدی است…
سایت گل – کارلو آنچلوتی مربی چلسی میگوید دفاع تیمش روی ضربات ایستگاهی باید تقویت شود. آبیها در بازی این هفته مقابل استون ویلا روی دو ضربه کرنر دو گل خوردند و آنچلوتی دوست ندارد ببیند این اتفاق در لیگ قهرمانان هم روی دهد: «باید بهتر شویم. چون وقتی در یک بازی خوب باشید اما در شش ثانیه حواستان پرت شود نتیجه بدی به دست میآورید.»
آنچلوتی از پتر چک، دروازهبان تیمش هم دفاع کرده است: «پتر در وضعیت خوبی است. او رویکردی فوقالعاده دارد. او ریسکهای بسیاری متحمل میشود چون دوست دارد بیرون بیاید و توپ را بگیرد. گاهی اشتباه میکند اما من هم دوست دارم او برود و توپ را در هوا بگیرد.»
آنچلوتی انتظار دارد دیدار با اتلتیکو مادرید دشوار باشد: «در این هنگام کار آنها هم سخت است چون پورتو هم شرایط خوبی دارد. با این حال هنوز چهار بازی مانده و آنها بخت صعود به صدر جدول را دارند.»
جالب بود باحال باخت......!!!
از شکست بارسا، نمیتوان به فرمول های کلی و همیشگی برای غلبه بر این تیم رسید اما چند نکته ظریف هست که به کمک شان میتوان تیم گواردیولا را تحت تاثیر قرار داد.
تبانی ؟
چند ساعت پس از پایان بازی رابین کازان-بارسا،شایعه ای عجیب رسانه های اسپانیا را فرا گرفت؛«بارسا تبانی کرده بود.» بازیکنان و مربیان بارسا در دفاع از خود پرسیده اند «چه سودی از این باخت نصیب ما میشد؟» موضوع این یادداشت اما شایعه تبانی در قزاقستان نیست.بررسی کلیات فنی است.
یک تیم تکنیکی،سه تیم فیزیکی
ظاهر گروه برای بارسا ساده بود؛اینتر و دیناموکیف و رابین کازان.در حالت عادی بارسا باید به راحتی 80 درصد پوئن ها را جمع کند و سرگروه شود،اما یک نکته مهم این وسط وجود دارد.اینکه شاخصه اصلی هر سه تیم همگروه بارسا،بازی فیزیکی شان است و تیمی که تکنیکی و ظریف باشد،بهترین آنتی تز برای مغلوب کردنش،کشیدن بازی به جنگ های فیزیکی است؛کاری که چلسی در نیمه نهائی فصل گذشته انجام داد و حالا دیناموکیف و رابین کازان انجام میدهند و بارسا را به ناکامی نزدیک میکنند.
یک مقابل یک؛هرگز
مقابل تیمی که تکنیکی است،یعنی در یک مقابل یک ها قوی عمل میکند؛باید بازی را به دو مقابل یک بکشانید.یعنی با دوندگی زیاد و قدرت فیزیکی مطلوب،اجازه ساخته شدن یک مقابل یک را به بازیکنانی مثل ژاوی و اینیستا و مسی ندهید چه اینکه آنها به راحتی بازیکن مقابل را جا میگذارند اما اگر در فضاهای مختلف،دو بازیکن را مقابل بازیکن صاحب توپ بارسا داشته باشید،آن وقت کار بارسا سخت خواهد شد.این کاری بود که رابین کازان با دوندگی و فهم هندسی مطلوب،در بازی با بارسا انجام داد و کمتر اجازه داد بازیکنانش در موقعیت های یک مقابل یک،دریبل بخورند و جا بمانند.
بگذارید جلو بیایند
مقابل تیمی با سبک بازی بارسا،اصلا نباید از جلو و حتی از یک سوم میانی پرس زد.چرا؟ چون اگر لایه های دفاعی شما متراکم نباشد و از عقب دفاع نکنید،همان مشکل آیتم قبل ایجاد میشود؛اگر بارسا از میانه میدان عبور کند،آن وقت عناصر تکنیکی اش میتوانند مقابل مدافعان باقی مانده،موقعیت یک مقابل یک را بسازند و ایجاد فرصت های خطرناک کنند.کار دفاعی مقابل بارسا باید از یک سوم دفاعی آغاز شود؛کاری که فشار ذهنی زیادی به تیم شما وارد میکند چه اینکه شما اغلب اوقات توپ و حریف را نزدیک به محطوه جریمه خود می بینید؛اما تحمل این فشار و ساختن برتری عددی در اطراف محوطه جریمه بیشتر تولید موفقیت میکند تا بازی خوشبینانه و اجرای پرس از زمین حریف؛کاری که منچستر در فینال فصل گذشته انجام داد و قمارش اصلا جواب نداد.
بارسائی که جلو افتاده،بارسائی که عقب می افتد
بارسائی که گل اول را میزند،با بارسائی که گل اول را میخورد،تفاوت روحی و فنی زیادی دارد.بارسا اصولا تیم جنگجوئی نیست.مهمترین دلیلش هم عادت به داشتن توپ است.هرچه شما بیشتر توپ داشته باشید،کمتر برای به دست آوردنش می جنگید و به تدریج عادت جنگیدن برای به دست آوردن،در خون تان کمرنگ میشود.به همین دلیل بارسا اگر جلو بیفتد،متوقف کردنش بسیار سخت است جه اینکه گرفتن توپ از آنها و حمله کردن بهشان،سخت است اما اگر گل اول را به بارسا بزنید،چون صفت جنگندگی در این تیم رقیق است،میتوانید با تمرکز قوی،به نتیجه خوب نزدیک شوید.رابین کازان گل اول را زده بود.
اهمیت تغییر
مهمترین دلیل معاوضه زلاتان و اتوئو،دور ماندن بارسا از رخوت و رکود بود.اتفاقا وقتی شما قهرمان می شوید،نیاز بیشتری به تغییر دارید چه اینکه تکرار موفقیت،با همان بازیکنانی که قبلا آن موفقیت را کسب کرده اند،سخت است.گواردیولا هم با همین ذهنیت درست،زلاتان را با اتوئو عوض کرد اما زلاتان با فلسفه فوتبال بارسا چندان همخوانی ندارد.نه اینکه او در بارسا ضعیف باشد.نه.مسئله اینجاست که دینامسیم بازی او در حد اتوئو نیست و تیم را خیلی به حفظ توپ و تک ضربه هایش وابسته میکند.درحالی که در بارسا،قرار نیست هیچ بازیکنی توپ را زیاد نگه دارد.زلاتان در اینتر مورینیو که فوتبال را دفاعی بازی میکردف.ظیفه داشت توپ را در زمین حریف و پشت به دروازه حریف کنترل کند و با تاخیر و تعلل،فرصت بالا آمدن مدافعان و هافبک های اینتر را فراهم کند اما حالا او دارد در تیم بازی میکند که اغلب اوقات صاحب توپ است و در زمین حریف هم مستقر شده است.پس دیگر زلاتان مهاجمی برای تغییر فاز از دفاع به حمله نیست،بلکه باید با دینامسیم و سرعت بالای حرکت با توپ و بدون توپ،ایجاد موقعیت را «تسریع» کند؛کاری که در تخصص اتوئو بود و در وجود زلاتان پررنگ نیست.البته هیچ وقت جابجائی بازیکنان،با هدف «تکرار برنامه های قبلی» صورت نمی گیرد.این اشتباهی است که خیلی ها از جمله کارشناسان فوتبال هم میکنند.مثلا می گویند کریک نتوانسته جای روی کین را پر کند،یا می گفتند آنری کجا،آدبایور کجا...یک تیم فوتبال در طول پروسه چند ماه یا چند ساله با مجموعه بازیکنانش،به فرمی از بازی میرسد و پس از جدائی ستاره یا چند بازیکن مهم و جذب مهره های تازه،دوباره حرکت خود را آغاز میکند تا به فرمی تازه برسد.این مثل شخصیت پردازی برای اجرای نقش توسط بازیگر می ماند؛چیزی که کمتر جنبه فیزیکی و بیشتر جنبه روانی دارد و دیده نمیشود.همانطور که فرم بازی یونایتد با کریک،متفاوت از سبک بازی آنها در زمان روی کین بود و اتفاقا فرم تازه،موفقیت ساز هم شد؛بارسا هم با زلاتان دارد از موقعیت a در فصل گذشته،به موقعیت b در این فصل حرکت میکند.مهم این است که بر اساس داشته هایش این حرکت را ادامه دهد و با فرم b هم موفق عمل کند.
فرزاد حبیب اللهی
ستاره سابق میلان،درباره همبازیان سابقش اظهارنظر کرده است.
گل - ستاره برزیلی رئال مادرید، چند ماه پس از جدائی از میلان، به این شهر بازگشته تا مقابل تیم سابقش به میدان برود. در آستانه این بازی حساس، خبرنگاران ایتالیائی سوالات جالبی از کاکا درباره همبازیان سابقش پرسیده اند:
زیباترین بازیکن میلان چه کسی بود؟ خودم
زشت ترین؟ گاتوزو
اگر قرار بود،با یک نفر همبازی شوید،کدام بازیکن را انتخاب میکردی؟ گاتوزو
کدام بازیکن استعداد ذاتی در فوتبال داشت؟ کلارنس سیدورف
خسیس ترین بازیکن؟ دیدا چون هیچ وقت نزدیک تولدش که میشد، چیزی به ما نمی رسید.
من هنوز صددرصد آماده نيستم اما به زودي به فرم خوب خواهم رسيد. همه ما به پيدا كردن ريتم مناسب براي بازي نيازمنديم.
سايت گل ـ آندرس اينيستا ستاره بارسلونا از تمام شكستهاي اين تيم غصهدار ميشود. اما باختي كه بارسا مقابل روبين كازان روسيه متحمل شد، به عقيده اينيستا جنس ديگري دارد. او ميگويد: وقتي تيم نميتواند پيروز بشود همه ما ناراحت ميشويم. من هميشه آرزو ميكنم همه بازيها را 5 ـ0 ببريم. خب، حالا بايد براي انجام دادن اين كار تمركز كنيم. اگر ما روبين كازان را ميبرديم در ليگ قهرمانان موقعيت خوبي پيدا ميكرديم اما به هر دليلي اين اتفاق نيفتاد و حالا ما بايد قويتر از قبل به صحنه برگرديم.
به عقيده اينيستا بارسا دوباره از بازي روز يكشنبه مقابل رئال ساراگوسا آغاز خواهد كرد. او ميگويد:«مطمئنم همه ما در فرم خوبي خواهيم بود و اين بازي را ميبريم.»
اينيستا درباره شرايط فيزيكي خودش هم چنين ميگويد:«من هنوز صددرصد آماده نيستم اما به زودي به فرم خوب خواهم رسيد. همه ما به پيدا كردن ريتم مناسب براي بازي نيازمنديم.»
2009/10/22کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گل پیرلو چطور بود؟ چرخش داشت؟ دی
رافا بنیتس از ماکلان لیورپول، پیام های امیدوارکننده دریافت کرده...
یکی از مالکان لیورپول در آستانه بازی این تیم با یوانیتد حمایت خود را از رافا بنیتس اعلام کرده. ژیلت می گوید:«نتایج ما ناامیدکننده بوده وطبیعی است که خود بنیتس هم ناراضی باشد اما باید به سرمربی خود اعتماد کنیم.» «با این حال ما در این بحران کنار هم هستیم و باید این روزها را پشت سر بگذاریم.» «ما با بنیتس برنامه بلند مدت داریم و او را مربی مناسبی برای بیزینس خود میدانیم.این احساسی است که مطمئنم هیکس هم به رافا دارد.» ژیلت ابراز امدیواری کرده لیورپول یکشنبه با شکست یونایتد به جاده موفقیت برگردد.
2009/10/22کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به گفته رییس یوفا، ستاره آرژانتینی تمامی جوایز بزرگ فردی را تا انتهای سال فتح خواهد کرد.
سایت گل – میشل پلاتینی، رییس یوفا گفته لیونل مسی، ستاره بارسلونا در این سال به عنوان بهترین بازیکن دنیا برگزیده خواهد شد. او که در سانتیاگو برنابئو حضور داشت تا بازی رئال مادرید با میلان را تماشا کند گفت: «در حال حاضر بیش از همه از بازی آن آرژانتینی که در بارسلونا حضور دارد خوشم میآید. مسی را بسیار دوست دارم و به نظرم تا آخر سال به عنوان بهترین بازیکن دنیا و اروپا انتخاب میشود. او سالی فوقالعاده را سپری کرده، مانند کریستیانو رونالدو در سال گذشته و به نظرم باید این مساله باید مورد تایید همه قرار گیرد.»مسی تاکنون جایزه بهترین بازیکن اروپا از سوی یوفا را دریافت کرده و امیدوار است در دسامبر دو جایزه دیگر توپ طلا و عنوان بهترین بازیکن دنیا از سوی فیفا را بگیرد.
2009/10/23کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)