تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 280 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض مذاکره یک شرکت چینی با پرسپولیسی‌ها برای اسپانسری

خبرگزاری فارس: مسئولان باشگاه پرسپولیس با یک شرکت چینی برای اسپانسری باشگاه مذاکره کردند. به گزارش خبرگزاری فارس، در حاشیه نشست امروز پیشکسوتان پرسپولیس با بازیکنان و مسئولان باشگاه یک شرکت چینی با مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص اسپانسری این تیم مذاکراتی انجام داد. این شرکت چینی پیشنهاد خوبی به رویانیان داده و قرار است ظرف چند روز آینده جلسه دیگری در این باره برگزار شود. خبر دیگر از پرسپولیس اینکه این تیم قرار بود قبل از سفر به عربستان اردویی را در امارات برگزار کند اما با مخالفت رویانیان این اردو به مدت 4 روز در قطر برگزار خواهد شد. رویانیان دلیل این تغییر را هم گروهی پرسپولیسی‌ها با الشباب امارات در لیگ قهرمانان آسیا اعلام کرده است.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 17:43.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض کابوس کسر 6امتیاز دیگر از سرخپوشان!

خبرگزاری فارس: مدیر حقوقی باشگاه پرسپولیس گفت: فیفا رای خود را درباره پرونده وینگادا اعلام کرده اما ما به این رای اعتراض کرده‌ایم.محمود سالارکیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص شکایت وینگادا سرمربی پرتغالی پیشین پرسپولیس از این تیم و خطر کسر امتیاز از سرخپوشان اظهار داشت: فیفا رای خود را درباره وینگادا صادر کرده که ما به آن اعتراض و مستندات خود را ارسال کردیم چون حق با ما است. خبرنگار فارس از سالارکیا پرسید با توجه به این نامه آیا احتمال کسر 6 امتیاز از پرسپولیس وجود دارد که مدیر حقوقی پرسپولیس در این باره جوابی نداد و فقط گفت که این نامه آمده و ما اعتراض کرده‌ایم. اصرار خبرنگار فارس برای پاسخ گرفتن در این باره نتیجه‌ای نداشت و مدیر حقوقی باشگاه پرسپولیس ترجیح داد سکوت کند. گفته می‌شود باشگاه پرسپولیس به دلیل عدم پرداخت مطالبات وینگادا پس از چند بار تذکرات جدی فیفا محکوم به کسر 6 امتیاز شده است. این در حالی است که پرسپولیس پیش از این نیز در زمان مربیگری افشین قطبی به دلیل شکایت یکی از بازیکنان خارجی با کسر 6 امتیاز از سوی فیفا مواجه شده بود.
    Last edited by Alinho; 15-05-2012 at 03:07.

3. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض نیکبخت: پرسپولیس با دنیزلی می‌تواند در آسیا موفق شود

خبرگزاری فارس: مهاجم تیم فوتبال پیکان گفت: با تجربه دنیزلی و بازیکنان خوب پرسپولیس این تیم می‌تواند در لیگ قهرمانان آسیا موفق شود. علیرضا نیکبخت واحدی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص بازی امروز پیکان مقابل پرسپولیس اظهار داشت: بازی خوبی را دو تیم به نمایش گذاشتند. ما بر اثر یک اتفاق دروازه‌مان باز شد اما از فرصت‌هایی که به دست آوردیم استفاده نکردیم. وی افزود: امروز، روز خوبی برای من بود، چون دوستانم را در زمین مسابقه دیدم. دلم برایشان تنگ شده بود و امیدوارم باز هم آنها را ببینم. نیکبخت در خصوص حضور پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا، گفت: پرسپولیس کار سختی در لیگ قهرمانان دارد اما با تجربه دنیزلی و خلاقیت بازیکنان می‌تواند در لیگ قهرمانان آسیا موفق باشد. پرسپولیس باید اولین سد راه خودش یعنی الهلال عربستان را که تیمی بسیار خوب است، در مقابلش به امتیاز برسد تا استارت خوبی برای ادامه بازی‌ها بزند. وی در پایان خاطرنشان کرد: من برای پرسپولیس و پیکان در ادامه راه آرزوی موفقیت می‌کنم و امیدوار هستم که هردو تیم با کادر فنی خوبشان به هدف اصلی‌ خود در مسابقات برسند. من حدود ۵ سال بود که دنیزلی را ندیده بودم اما امروز از برخورد او بعد از مدت‌ها بسیار خوشحال شدم و این برای من بسیار شادی‌بخش بود.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 17:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

نه دوست عزیز، منظور من شکل درون لوگو نبود، نوشته آن بود.اتفاقا لوگو بسیار مناسب طراحی شده و آرم قدیم باشگاه هم غالب اوقات همین بوده ، که یادآور سر ستونهای معروف پارسه است. اما حالا که بحث لوگو شد....لوگوی باشگاه هم بازیچه یک مدیر پروازی نیست که هر بار در اون دخل و تصرف کنه تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بنمایش بگذاره.
    شما تا حالا دیدید نشان من یو یا میلان عوض بشه؟ نشان چیزی است بمثابه پرچم. مگر پرچم ها عوض میشن؟

و در مورد بحث اصلی یعنی کلمه perspolis، بله این هم بنوعی قابل استفاده بوده و درسته، ولی باشگاه باید ورژن رسمی و صحیحش رو بنویسه که همیشه مورد استفاده بوده، نوشتن کلمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بجای persepolis شاید مثل نوشتن حتی و حتا، و یا color و colour ه. اما شما نمیتونید اراده کنید هر روز اسمتون رو عوض کنید، در این موارد ارگان مربوطه موظفه صورت صحیح تر و رسمی تر رو بنویسه؛
    که در اینجا به اصطلاح دو قبضه هم شده و اونی که مستعمل هم بوده همون نگارشِ صحیح بوده. پس خیلی اون نوع نگارش غیر قابل قبوله از هر جهت.
    و در آخر با اسم رسمی این تیم به اندازه کافی بازی شده و کم کردن یک حرف چیز قابل قبولی نیست ، و اگر زمانی این اسم قرار بشه بطور کامل رسمی بشه تغییرات نامی که پشت سر می گذاریم باید حداقل باشه. piroozi-azadi و...کافیه

دوست عزیز این فیفا نیست که اسم رسمی یک تیم رو تعیین میکنه. هر تیمی اسم خودش رو انتخاب میکنه و اون رو به فیفا معرفی میکنه. اکثریت مردم و هواداران هم perspolis رو پذیرفتن. حالا شما نبود یک E اضافه رو فاجعه می دونی نظر شخصیته قابل احترام . ما خیلی هنر کنیم پیروزی رو حذف کنیم ، فرق perspolis با persepolis چندان غیرقابل اغماض نیست

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزیز این فیفا نیست که اسم رسمی یک تیم رو تعیین میکنه. هر تیمی اسم خودش رو انتخاب میکنه و اون رو به فیفا معرفی میکنه. اکثریت مردم و هواداران هم perspolis رو پذیرفتن. حالا شما نبود یک E اضافه رو فاجعه می دونی نظر شخصیته قابل احترام . ما خیلی هنر کنیم پیروزی رو حذف کنیم ، فرق perspolis با persepolis چندان غیرقابل اغماض نیست
    مگه قراره هر کامنتی داده میشه در مورد یک فاجعه غیر قابل اغماض باشه؟این از این! که مسایل مهمتر فراموش نشده.
    اما نه دوست عزیز. بدلایلی که برشمردم اسم رسمی تیم اینه. در گذشته هم همین بوده. املای صحیحش هم همینه.بسیار از مردم هم اینجوری مینویسن . در عجبم چون خیلی دقیق شما همه چیز رو برعکس گفتی!
    بابا من اون همه توضیح دادم منیع و تصویر از گذشته تیم-از مراجع رسمی و.. گذاشتم تو دو خط میای میگی نه؟ خوب چرا؟
    زمانی دیگر هم بحث پیروزی/پرسولیس بود یکی از دوستان گرامی نوشت
    واقعا اگر طرفداراي پرسپوليس اون موقع حواسشون رو به اخبار تيم ميدادن و به اين باشگاه متعهد بودن كسي ميتونست اسم اين تيم رو عوض كنه
    من با این نظر موافقم و میخوام پیگیر باشم ،کسی دیگر میتونه قابل اغماض بدونه..
    دوست عزیز این فیفا نیست که اسم رسمی یک تیم رو تعیین میکنه. هر تیمی اسم خودش رو انتخاب میکنه و اون رو به فیفا معرفی میکنه.

بله و دیگر با تغییر رژیم ها و دولت ها و مدیران هم عوضش نمیکنه.

فیفا هم مثل ثبت احوال میمونه، مرجع حفظ مشخصاته . و مثل اون ها بدون دلیل تغییر این موارد رو نمیپذیره .
    ....آخر امر ...آخه کجای دنیا این اتفاقها می افته؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض رویانیان: عقده هواداران پرسپولیس را مطرح کردم

خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: حرف‌های من درباره دربی، عقده تمام طرفداران پرسپولیس بود. به گزارش خبرگزاری فارس، محمد رویانیان در حاشیه نخستین همایش مدیران باشگاه‌های خصوصی کشور در پاسخ به این سؤال که از شما خواسته بودند در انتخابات فدراسیون فوتبال در پست ریاست ثبت‌نام کنید اما به یکباره نظر مسئولان عوض شد و شما به همین دلیل در این پست ثبت‌نام نکردید گفت: یعنی از طرف چه کسی من قرار بود ثبت نام کنم؟ من گفته بودم اگر همه بتوانند ثبت‌نام کنند من هم حضور پیدا می‌کنم اما چون همه نیامدند و این فرصت نبود، ثبت نام نکردم. مدیرعامل پرسپولیس در خصوص اینکه برای فصل آینده با بازیکنان سرشناسی مذاکره کرده‌اند، اظهار داشت: صحبت کردن در این شرایط حرفه‌ای نیست. یکسری بازیکنان را دیده‌ایم و حق داریم که دلمان بخواهد برای فصل آینده بازیکن خوب داشته ‌باشیم اما هیچگونه صحبتی را تأیید نمی‌کنم. رویانیان درباره احتمال کسر 6 امتیاز از پرسپولیس به دلیل شکایت وینگادا گفت: امتیازی کسر نمی‌شود و امروز هم این مسئله را پیگیری کردیم. مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص اینکه علی پروین درباره افرادی که از حضور حسین هدایتی در جشن این باشگاه انتقاد کرده‌اند گفته اگر هرکس ناراحت بود می‌توانست در جشن باشگاه پرسپولیس شرکت نکند، عنوان کرد: من با علی پروین همکار و رفیق هستم و هیچ اختلافی بین ما نیست. رویانیان در خصوص وضعیت پرسپولیس تصریح کرد: پرسپولیس در شرایطی است که به آرامش نیاز دارد و به این آرامش رسیده است. لیگ قهرمانان آسیا برای ما خیلی مهم است و باید حداکثر استفاده را کرده و خود را برای فصل بعد آماده کنیم. رویانیان درباره اینکه در خصوص دوپینگ بازیکنان استقلال در دربی جام حذفی صحبت‌هایی مطرح کرده و باعث ناراحتی فتح‌الله‌زاده شده است، گفت: اینهایی که مطرح می‌شود کُری خواندن است، حالا ما در یک جو شوخی و یک فضای دوستانه یک چیزی گفتیم اما جواب فتح‌الله‌زاده و دوستان دیگر را نمی‌دهم. آنها یک کری خواندند، ما هم کری خواندیم اما من عقده تمام طرفداران پرسپولیس را مطرح کردم. آنها هنوز هم بابت دربی جام حذفی ناراحت هستند. وی در خصوص اینکه چرا قصد داشت استعفا دهد گفت: از وقتی که به پرسپولیس آمده‌ام شایعه درست کرده بودند که دولت من را آورده آن هم برای رسیدن به یکسری اهداف. وقتی هم بحث انتخابات فدراسیون فوتبال شد می‌گفتند قرار است دست‌نشانده دولت باشم و این حرف‌ها من را آزار می‌داد. مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص اینکه گفته می‌شود مسئول فرهنگی باشگاه سابقاً مسئول راه کشور بوده گفت: ایشان استاد دانشگاه هستند و چهره فرهنگی‌شان بر مسئولیت‌های گذشته غلبه دارد. رویانیان در پاسخ به این سؤال که چه برنامه‌هایی برای پرسپولیس در فصل آینده دارد و گفته می‌شود قرار بازیکنان بزرگی جذب شود، گفت: کجا این شایعات مطرح شده است؟ شما دیده‌اید؟ همه را فقط شنیده‌اید، انشاءلله که تیم فوق کهکشانی می‌بندیم، اما تا کنون با هیچکس صحبت نکرده‌ایم و حرفه‌ای هم نیست. بازیکنانی که دوست داریم روی کاغذ نوشته‌ایم و این یعنی 50درصد خواستگاری، 50درصد هم بله گفتن آنها است. ما برای خواستگاری گزینش کرده‌ایم و بعد از هم باید از خانواده اجازه بگیریم. وی در خصوص اینکه انتخابات فدراسیون فوتبال را چطور پیش بینی می‌کند، گفت: امیدوارم انتخابات خوبی باشد. رویانیان در پایان در این خصوص که فتح‌الله‌زاده به دلیل ناراحتی از صحبت‌های او در خصوص دوپینگ بازیکنان استقلال مصاحبه کرده اظهار داشت: هر چه ما شوخی می‌گیریم، فتح‌الله‌زاده جدی می‌گیرد و هر چه ما جدی می‌گیریم، فتح‌الله‌زاده شوخی می‌گیرد. این یک فرمول است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض دنیزلی: امـیدوارم با امـتیاز از عـربستان برگـردیم

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم پرسپولیس گفت: تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد تا با امتیاز از عربستان برگردیم. مصطفی دنیزلی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره آخرین شرایط پرسپولیس پس از برگزاری دو دیدار تدارکاتی برابر پیکان و شهرداری تبریز گفت: با توجه به هدفی که داشتیم مقابل دو تیم متفاوت قرار گرفتیم و تا حدود زیادی به خواسته‌های خودمان رسیدیم تا با آمادگی کامل راهی بازی با الهلال شویم. وی با اشاره به دیدار روز 17 اسفند با حریف عربستانی تصریح کرد: کار سختی برابر الهلال داریم، آنها تیم خوبی هستند اما سعی خواهیم کرد از این تیم امتیاز بگیریم. دنیزلی ادامه داد:‌ متاسفانه چند مصدوم داریم که امیدوارم به بازی با الهلال برسند. ما اردوی قطر را پیش‌بینی کردیم تا بتوانیم با رفع نقایص برای دیدار روز برابر الهلال آماده شویم. البته امیدوارم ملی پوشانمان را با آمادگی کامل در اختیار داشته باشیم. سرمربی پرسپولیس در پایان گفت :‌درست است هواداران خود را در این دیدار در اختیار نداریم و در خانه حریف به میدان می‌رویم اما سعی می‌کنیم دل آنها را شاد کنیم. برخی اشتباهاتی که در بازی‌های گذشته داشتیم را نباید تکرار کنیم.
    Last edited by Alinho; 01-03-2012 at 17:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

قبل از هرچیز باید بگم این واقعا عجیبه که من به بخش های دیگر سایت دسترسی کامل دارم اما در بخش ورزش باید منتظر تایید پست ها باشم! چند مسئله رو مطرح کردید جز به جزء پاسخ می دم.

مگه قراره هر کامنتی داده میشه در مورد یک فاجعه غیر قابل اغماض باشه؟این از این! که مسایل مهمتر فراموش نشده.
    این بخشی از پاسخ شما هست : و در آخر با اسم رسمی این تیم به اندازه کافی بازی شده و کم کردن یک حرف چیز قابل قبولی نیست
    شما گفتید چنین اتفاقی قابل قبول نیست و من در پاسخ گفتم خیر ، این اتفاق اتفاقی غیرقابل اغماض(=بخشش=قبول) نیست. این چه ارتباطی با مهم بودن و یا نبودن مسئله داشت؟

اما نه دوست عزیز. بدلایلی که برشمردم اسم رسمی تیم اینه. در گذشته هم همین بوده. املای صحیحش هم همینه.بسیار از مردم هم اینجوری مینویسن . در عجبم چون خیلی دقیق شما همه چیز رو برعکس گفتی!
    دلایل شما محترمه اما هیچ کدام اونها رسمی نیست و دقیقا شما داری همه چیز رو برعکس میگی! شما خودت لوگوی رسمی باشگاه رو گذاشتی و بهش اعتراض کردی چرا اینطوره و E نداره ، بعد کامنت گذاشتی که اسم رسمی تیم این نیست و چیز دیگریه؟! در واقع شما داری به اشتباه بودن یک اسم رسمی ، اعتراض می کنید، چون شما به این اسم اعتراض داری و اعتقاد داری املای این اسم اشتباهه پس رسمی هم نیست؟!

بابا من اون همه توضیح دادم منیع و تصویر از گذشته تیم-از مراجع رسمی و.. گذاشتم تو دو خط میای میگی نه؟ خوب چرا؟
    منابع شما قدیمی هست! اسناد و مدارک و قوانین رسمی هم در گذر زمان دچار تغییر و تحول میشن! اینکه شما یک عکس گذاشتی که 40 سال پیش اسم تیم این بوده که دلیل بر رسمی بودنش نیست! شما باید مدرک و سند امروزی بذاری. همون طوری که خود باشگاه رسما در لوگو ، سایت ، روزنامه و همه جا اعلام میکنه که اسم من perspolis هست ، شما باشگاه رو قبول نداری حرف خودت رو قبول میکنی.

زمانی دیگر هم بحث پیروزی/پرسولیس بود یکی از دوستان گرامی نوشت (واقعا اگر طرفداراي پرسپوليس اون موقع حواسشون رو به اخبار تيم ميدادن و به اين باشگاه متعهد بودن كسي ميتونست اسم اين تيم رو عوض كنه)
    از بد روزگار این نظرتون هم غلط هست. واقعا شرمندم انقدر بهتون جسارت میکنم اما چاره ای نیست. طرفدرای اون موقع پرسپولیس کاملا هم اخبار رو پیگیر بودن و تعهد هم داشتن وگرنه پرسپولیس هم مثل تاج به لابلای کتاب های تاریخ پرت می شد ، و جایگزینش مثل استقلال در ورزشگاه ها طنین انداز می شد.
    سمبه اون شخصی که اسم تاج و پرسپولیس رو برداشت پرزورتر از اونی بود که هوادار بتونه جلوش وایسته و اگر لازم بود کل هردوتیم رو هم از علاوه بر اسمشون از روی صفحه روزگار محو می کرد و همین مقاوتی هم که شده جای تقدیر داره. شعر معروف "تو هرج و مرج و بلبشو ، پیروزی کردن اسمشو/پیروزی اسم اون نیست صداش بزن پرسپولیس" همون موقع سروده و نواخته شد.

من با این نظر موافقم و میخوام پیگیر باشم ،کسی دیگر میتونه قابل اغماض بدونه..
    منم با این نظر شما مخالفم و پرسپولیس رو اسم قشنگ تری از persespolis میدونم ، چون این E اینجا اضافی هست و آوای تلفظ اسم تیم ما رو به اشتباه میندازه ، تیم ما پرسپولیس هست نه چیز دیگه ، چرا مربیان خارجی باید بیان به کشور ما و اسم پرسپولیس رو به شکل بدی تلفظ کنن؟ این واقعا زشت نیست؟

من 100 تا سایت از جمله سایت رسمی تیم به شما نشون میدم که perspolis رو قبول داره ، شما هم فقط یک سایت به من نشون بدید که persepolis رو قبول داشته باشه اون وقت من قبول میکنم که تعداد زیادی مثل شما فکر می کنند.

بله و دیگر با تغییر رژیم ها و دولت ها و مدیران هم عوضش نمیکنه.
    فیفا هم مثل ثبت احوال میمونه، مرجع حفظ مشخصاته . و مثل اون ها بدون دلیل تغییر این موارد رو نمیپذیره .
    ....آخر امر ...آخه کجای دنیا این اتفاقها می افته؟
    بخشی از تاریخچه رئال مادرید:
    در سال 1900 باشگاه جدید فوتبالی در مادرید و اسپانیول شکل گرفت. بعد از جدا شدن اسپانیول بار دیگر نتیجه شکل گرفتن تیم Sociedad Madrid FC شد. این باشگاه پس از سه بار تغییر و تحول و پیشرفت بالاخره با نام باشگاه فوتبال رئال مادرید (Real Madrid Club) ثبت شد
    بخشی از تاریخچه آرسنال:
    باشگاه فوتبال آرسنال با نام باشگاه دیال اسکوئر در سال ۱۸۸۶ توسط کارگران کارخانه اسلحه‌سازی سلطنتی در منطقه وول‌ویچ در جنوب شرقی لندن شروع به کار کرد و در مدت کوتاهی پس از آن به آرسنال سلطنتی تغییر نام داد. این باشگاه دوباره پس از تبدیل شدن به یک شرکت محدود در سال ۱۸۹۳ به آرسنال وول‌ویچ تغییر نام داد. این باشگاه اولین عضو جنوبی لیگ فوتبال در سال ۱۸۹۳ میلادی بود که از لیگ دسته دوم شروع کرده و در سال ۱۹۰۴ میلادی به لیگ دسته اول راه یافت.[۴] انزوای جغرافیایی نسبی باشگاه منجر به جذب تماشاگران کمتر نسبت به باشگاه‌های دیگر و همچنین دچار شدن باشگاه به مشکلات مالی و ورشکسته شدن آن در سال ۱۹۱۰ شد، در این زمان باشگاه توسط دو تاجر به نام‌های هنری نوریس و ویلیام هال خریداری شد. به دنبال این ماجرا، نوریس این باشگاه را به نقاط دیگر منتقل کرد و در سال ۱۹۱۳ بلافاصله پس از سقوط به دسته دوم، آن‌ها به شمال لندن و ورزشگاه آرسنال در منطقه هایبوری بازگرداند؛ آن‌ها در سال بعد «وول‌ویچ» را از نام باشگاه خود حذف کردند. آرسنال در سال ۱۹۱۹ در مکان پنجم لیگ قرار گرفت.
    منم با تغییرات اسمی و ماهوی مخالفم اما اگر تغییری چنین مختصر و در جهت بهبود باشه همه جا سابقه داره و هیچ اشکالی نداره.

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فارس به دنبال صحبت‌های متناقض حسن‌زاده منتشر کرد
    فایل صوتی اظهارات رئیس کمیته انضباطی درباره محرومیت شیث‌ رضایی
    خبرگزاری فارس: به دنبال اظهارات متناقض رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درباره خبر محرومیت شیث رضایی از حضور در آسیا، خبرگزاری فارس فایل صوتی صحبت‌های حسن‌زاده را منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، اسماعیل حسن‌زاده رئیس کمیته انضباطی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در پاسخ به این سؤال که باشگاه پرسپولیس پس از استعلام از کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرده شیث رضایی مشکلی برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا ندارد، گفت: حکم کمیته استیناف شامل تمام مسابقات رسمی است و چون انجام بازی‌ها در تقویم

داخلی یا تقویم کنفدراسیون فوتبال آسیا یا تقویم فیفا جزء مسابقات رسمی محسوب می‌شود این حکم شامل تمام رقابت‌ها است.

رئیس کمیته انضباطی در پاسخ به این سؤال مجدد فارس مبنی بر این‌که با این شرایط حکم کمیته استیناف جاری است و رضایی نمی‌تواند در آسیا پرسپولیس را همراهی کند، گفت: حکم قطعی در کمیته استیناف شامل مسابقات رسمی است و این بازیکن در مسابقات رسمی نمی‌تواند بازی کند.

امروز اما دو مصاحبه کاملا متفاوت از رئیس کمیته انضباطی در دو روزنامه ورزشی منتشر شد. حسن‌زاده در یکی از روزنامه‌ها گفته که خبرگزاری فارس حرف‌هایش را تحریف کرده و او این حرف‌ها را نزده است. او اما در مصاحبه با یک روزنامه دیگر گفته است: فارس

حرف‌های خصوصی‌اش را منتشر کرده و چند بار به آن خبرنگار تاکید کردم که آن حرف‌ها را منتشر نکند اما متاسفانه آنها زیر قولشان زدند. وی در ادامه گفته من حرفی که زده‌ام را قبول دارم اما کمیته استیناف در این باره تصمیم می‌گیرد.

خبرگزاری فارس برای روشن شدن افکار عمومی فایل صوتی اظهارات حسن‌زاده را منتشر می‌کند. ذکر این نکته ضروری است که

رئیس کمیته انضباطی در ابتدای صحبت‌هایش با خبرنگار فارس به شدت از روزنامه‌ها گلایه کرد و الفاظ خیلی مناسبی هم به کار نبرد (که به رسم امانت فایل صوتی این بخش از اظهارات وی منتشر نمی‌شود) و از خبرنگار فارس درخواست کرد این بخش از صحبت‌هایش منتشر نشود چرا که درددل بوده ولی در ادامه هیچ صحبتی از حرف خصوصی و درددل به میان نیاورد.

این‌که چگونه رئیس کمیته انضباطی پس از دو روز، دو اظهار نظر کاملا متفاوت در دو روزنامه انجام می‌دهد و در یکی، حرف‌هایی که زده را تکذیب می‌کند و در دیگری می‌گوید این حرف‌ها را زده اما به صورت خصوصی؛ سؤالی است که فقط جوابش از عهده خود او برمی‌آید اما آنچه که بدیهی است این‌که ثبات در گفتار و رعایت عدالت جزء اولین شروطی است که یک قاضی عادل باید داشته باشد. این‌گونه واکنش‌ها این نگرانی را به وجود می‌آورد که اگر قرار باشد این عدم ثبات در صحبت‌ها و تصمیم‌گیری‌ها، در پرونده‌ها و آرای صادره نیز وجود داشته آن وقت تکلیف چه خواهد شد؟ خبرگزاری فارس البته امیدوار است که این اتفاق نیفتد و پیش از این نیز نیفتاده باشد.

لازم به ذکر است که خبرنگار فارس در پایان گفت‌وگو با حسن‌زاده از وی درباره انتخابات فدراسیون فوتبال نیز سؤال می‌پرسد که در مصاحبه منتشر شده در روز دوشنبه وجود دارد اما به دلیل این‌که وی در این باره به تازگی اظهار نظر نکرده فایل صوتی آن قسمت از حرف‌های وی منتشر نمی‌شود. به هر حال فایل صوتی زیر نشان می‌دهد که چه کسی راست نمی‌گوید؛ قاضی یا فارس.

فایل صوتی اظهارات حسن‌زاده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض زاید: خوشحالم در یک کار انسانی شریک شدم

خبرگزاری فارس: مهاجم پرسپولیس پس از اهدای پیراهن و کفش ورزشی‌اش گفت: از اینکه در یک کار انسانی و خیریه شریک بودمف خوشحالم. به گزارش خبرگزاری فارس ایمون زاید پس از اهدای پیراهن و کفش ورزشی خود به هواداری که در مزایده برنده شده بود گفت: با حرکتی که انجام دادیم به دنبال این بودیم که یک کار خیریه انجام دهیم. خوشحالم که این اتفاق انسانی افتاد و من در آن شریک بودم چون تمام هزینه این موضوع برای امور خیریه است. مهاجم پرسپولیس افزود: رسم است پس از هت تریک توسط یک بازیکن، توپ آن بازی را به بازیکن هت تریک کننده بدهند که برای من این اتفاق نیفتاد. وی در پاسخ به سؤالی که آیا می‌توانی باز هم هت تریک کنی یا خیر گفت: هدفم این است که در بازی برابر الهلال حتی 10 دقیقه بازی کنم و سپس به گلزنی فکر کنم. دنبال مسئله دیگری نیستیم انتظار نداشتم در دربی 74 آن اتفاق پیش بیاید وقتی که داخل زمین شدم 2 بر صفر عقب بودیم. فوتبال غیر قابل پیش بینی و دیدید که نتیجه به نفع ما شد این اتفاق بزرگی بود اما غیر قابل باور. زاید درباره بازی با الهلال گفت: الهلال تیم بسیار خوبی است و ما دنبال امتیاز در عربستان هستیم. متاسفانه بعد از بازی با استقلال مصدوم شدم اما مشکل خاصی نیست و قطعا به دیدار با الهلال خواهم رسید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •