باز هم نمایشی دیگر از لیونل مسی. با 3 گلی که لیونل مسی در دیدار مقابل اتلتیکو مادرید به ثمر رساند، این ستاره آرژانتینی در مجموع 192 گل برای بارسا زده است و تنها 2 گل تا رسیدن به رکورد مهاجم افسانه ای و مجارستانی لازی کوبالا که 194 گل به ثمر رسانده فاصله دارد.
مسی اکنون 24 سال دارد، اما او یک بازیکن با تجربه به حساب می آید. مسی بعد از پشت سر گذاشتن کوبالا به طور فزاینده ای به رکورد برترین گلزن بارسا سزار رودریگز (235) نزدیک می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در یک مصاحبه اختصاصی در بارسا تی وی ال مارکادور (El Marcador)، مسی در مورد ابراز تمایل خود برای ادامه دادن تاریخچه باشگاه چنین گفت: «من در این مورد کاملآ آسوده خاطر هستم، من این را فقط یک بازی در طول زمان می دانم اما واضح است که من در مورد تبدیل شدن به بهترین گلزن باشگاه بسیار هیجان زده هستم، سالهای زیادی گذشته و او همچنان همان بازیکن است (اشاره به کوبالا)، من امیدوارم بتوانم آمار خود را ارتقا دهم، من همچنان می خواهم به شکستن رکورد ها در اینجا ادامه دهم.»
من به نقاط عطف پیش رو فکر نمی کنم.
فرم عالی مسی به او اجازه ی فکر کردن در مورد چالش های پیش رو را نمی دهد به جز در مورد تیم «ما باید ذره به ذره آن را بدست بیاوریم بدون فکر کردن به نقاط عطف پیش رو من فکر می کنم مهم ترین چیز برای تیم حفظ روند پیروزی است و همچنین بردن عناوین برای ما و طرفداران، اینها از اهمیت بیشتری نسبت به آمار و افتخارات فردی برخوردار هستند.»
اتلتیکو مادرید، قربانی مورد علاقه مسی
او در حال حاضر 14 گل در برابر اتلتیکو در لیگ به ثمر رسانده و آنها قربانی مورد علاقه مسی جلوتر از سویا (10) هستند. او شب گذشته با هتریکی که انجام داد موفق شد یازدهمین هتریک در طول دوران ورزشی خود به عنوان فوتبالیست حرفه ای و همچنین سومین هتریک مقابل اتلتیکو مادرید را انجام دهد. به عنوان سنت، آرژانتینی توپ بازی را برای خود نگه داشت. «من جایی پیدا کردم تا آن را کنار سایر توپ هایی که دارم قرار دهم.» همچنین این مهاجم گفت: «این صد و پنجاهمین گل من در دوران گواردیولا بود.»
ترکیب جدید
مسی اذعان داشت آنها هنوز باید با سیستم 3-4-3 که گواردیولا اخیرآ به کار می برد منطبق شوند. اما او در مورد آن بسیار هیجان زده است. «ما احساس خیلی راحتی با این سیستم داریم، اما چیز هایی هست که ما هنوز نمی توانیم به صورت خوب انجام دهیم، این همانند سیستم قبلی است و حتی از آن بهتر. کار و زمان می برد، ما هنوز به استفاده از آن کاملآ مسلط نشده ایم، من شخصآ در این مورد خوش بین هستم زیرا فضای بیشتری در جلوی ما ایجاد می شود و ما می توانیم با بازیکنان خط میانی ارتباط بیشتری داشته باشیم و پاس های بیشتری دریافت کنیم.»
مترجم: سید مرتضی اصلی / FCBarcelona.ir