فرمون خوبی دارن
من سریپچ تیز با تمام سرع می رفتم چپ نمکرد
خیر سرم اومدم رکورد سرعت بزنم اینجور ی شد
اقا این عین جنازه افتاده رو زمین چیکارش کنم
Last edited by dashkeyvan; 25-10-2012 at 13:46.
اقا این عین جنازه افتاده رو زمین چیکارش کنم
دوستان چکار کنم بازی active کد میخواهد
حوصله ام سر رفته
همه کد ها هم زدم نشد![]()
سلام من وقتی میخام برم کامیون جدید بخرم رو visit truck dealer میزنم از بازی میاد بیرون کسی هست که این مشکل رو داشته باشه؟
Last edited by navid.zz68; 25-10-2012 at 13:52.
زنگ بزن امداد بیان جمع ات کنن![]()
داداش پیچ بازی نصب کن
باز امتحان کن
پیچ من نصب کردم بازیم خلی رون شد
راستی من با ویندوزه سون میخواستم بازی کنم اصلا نمیشد خیلی کند بود حتی با گرافیک پاین تو ویندوز هشتم نصب کردم دارم با گرافیک توپ بازی میکنم ویندوز 8 داره میتکونه گفته شده سازگارترین سیستم عامل برای بازی های جدیده من اولش باور نکردم ولی حالا خداییش میگم دمشون گرم
اینم یه تصادف باحال
راستی دوستانی که هی کد اکتیو میخواد ازشنو بازی فکر کنم چون به اینترنت ول میشن با این روش میتونید جلوی وصل شدن به اینترنت رو بگیرید
برای قرار دادن یک برنامه در فایروال ویندوز Seven ،8 مراحل زیر را انجام دهید:
۱٫ به منوی Start رفته و بر روی Control Panel کلیک نمایید.
۲٫ گزینه Windows Firewall را اجرا نمایید.
۳٫ در این پنجره بر روی گزینه Advanced Setting کلیک کنید.
۴٫ در پنل سمت چپ بر روی گزینه inbound Rules کلیک کنید. اکنون در پنل Action بر روی گزینه …New Rule کلیک کنید.
۵٫ اکنون بر روی Program کلیک کرده و Next را بزنید.
۶٫ گزینه This Programs Path را انتخاب کنید و با زدن دکمه Browse ، فایل اجرایی (exe.) برنامه مورد نظر را از محل نصب نرم افزار انتخاب کرده و دکمه Next را بزنید.
۷٫ در پنجره بعدی گزینه Block the Connection را انتخاب نمایید و Next را بزنید.
۸٫ در پنجره پایانی و در قسمت Name ، نام نرم افزار را تایپ کرده و دکمه Finish را بزنید.
۹٫ در نهایت هم همین مراحل را برای Outbound Rules انجام دهید تا برنامه نتواند اطلاعاتی را به خارج از کامپیوتر شما بفرستد.
برای افزودن برنامه به فایروال ویندوز XP ، مراحل زیر را انجام دهید:
۱٫ به منوی Start رفته و بر روی Control Panel کلیک نمایید.
۲٫ گزینه Windows Firewall را اجرا نمایید. دقت کنید که وایروال در حالت On باشد.
۳٫ در این پنجره بر روی گزینه Exceptions کلیک کنید و دکمه Add را بزنید.
۴٫ در لیست Exception ، نام تمام برنامه هایی که فایروال ویندوز اجازه اتصال به اینترنت را با آنها داده است مشاهده می کنید. با غیر فعال کردن Cehckbox کنار نام هر برنامه، از اتصال آن برنامه به اینترنت جلوگیری می شود. اگر برنامه مورد نظر شما در لیست نبود، یعنی در حال حاضر هم اجازه اتصال به اینترنت را ندارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)