میگم این گوشی چقدر طرفدار پیدا کرده کسی ندونه فکر میکنه یه گوشی اپل جدید وارد بازار شده. این طور که معلومه گوشیه خیلی باحالیم هست احیانا کسی کلیه نمی خواد؟
میگم این گوشی چقدر طرفدار پیدا کرده کسی ندونه فکر میکنه یه گوشی اپل جدید وارد بازار شده. این طور که معلومه گوشیه خیلی باحالیم هست احیانا کسی کلیه نمی خواد؟
سلام دوست عزیزم
اقای شهاب الدین دهقانی
09132761009
پسر خوبی هم هست بهش زنگ بزن اگه مونده باشه برات میفرسته چون تعداد محدودی اورده
قیمت هم زده 935 که قیمت خوبیه در حال حاضر
2 نفر از دوستام ازش خرید کردن که راضی بودن
موفق باشی![]()
یه سوال اساسی:
چطوری میشه موقع خرید فهمید که گوشی Unlock factory هست یا دستی آنلاک شده؟
و اصولا موقع خرید چه چیزهایی باید چک بشه؟
ممنون
935 زیاده . اگه میخوای این قیمت بگیری 20 تومن بذار روش از ال دیجیتال تو شهر خودمون بخز اطمینانش بیشتره .
880 از شیراز بگیر
منم از ایشون خریدم با پیک واسم فرستاد منم پولو دادم پیک
عزیزان من امروز علائدین و بازار موبایل و کل جمهوری رو زیر و رو کردم زیر 1020 پیدا نکردم کلا هم 4 جا داشتن گرونترین قیمت هم 1280 بود که فک کنم دوستمون اصلا حالش خوب نبود![]()
سلام دوست من اين عکس ها مال گوشیgs2 هستش چرا اين شکلی شده لبه چرا داره دور تا دور صفحه نمايش اصلاً تو کيليپ ها و عکس ها که ديدم اينجور نبود يا خودشو نشون نميداد اصلاً خوشم نيومد مخصوصاً اولين عکس , شده مثل nokia 5800
بچه ها من این اموزشایی که گذاشتین و خوندم کلی ممنو اما از اونجایی که من تا حلا اندروید نداشتم این اصطلاحات رو نمیفهمم( مثل کرنل یا این برنامه ها)
اگه کسی میتون جایی رو معرفی کنه که از زیر صفر اموزش بده میترسم بزنم گوشی بترکه
یه دنیا ممنون![]()
ای ای you were mine عزیز
تو تعریف نکنی کی تعریف کنه؟
من نمیدونستم که ایشون تو شهر شمان چون اگه اونجا باشه مسلما بهتره که همونجا خرید کنه چون نزدیکتره.
تو هم ما رو کشتی با اون سیب میوه ایت
ممنون و موفق باشی![]()
این گوشی دورش قاب ژله ای داره ب گمونم وگرنه گوشی مسطحه مسطحه عزیز خیالت راحت از نزدیک واقعا زیباست![]()
اون لبه نیست دوست من اون قاب ژله ای هستش که ninja عزیز برا گوشیش گرفته
تازه شما فکر میکنی قشنگ نیست قاب خیلی قشنگیه باید از نزدیک ببینی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)