بالاخره گیم رو گرفتم و دارم بازی میکنم... نظرم رو در قالب یه برسی کامل بعدا پست میدم، ولی تا این جا بازی خیلی خوب بوده، از نظر گرافیکی و صدا ها هم عالیه...
ولی اصلا اون چیزی که انتظار داشتم نبود!
نه گرافیک، نه گیم پلی...
پیروز باشید.
بالاخره گیم رو گرفتم و دارم بازی میکنم... نظرم رو در قالب یه برسی کامل بعدا پست میدم، ولی تا این جا بازی خیلی خوب بوده، از نظر گرافیکی و صدا ها هم عالیه...
ولی اصلا اون چیزی که انتظار داشتم نبود!
نه گرافیک، نه گیم پلی...
پیروز باشید.
دوستان اون فروشنده شوتی که من ازش یازی رو گرفتم Limited Edition داده بهم....
نه بخش Online داره و نه Co-Op....
کسانی که بازی رو گرفتن لطفا بگن از چه نسخه ای استفاده می کنن .........
عزیزم فروشنده با معرفت بهت کاملترین نسخه رو داده...
واسه آنلاین و co op باید سریال بازی رو داشته باشی...
بالاخره از گرافیک خوشت اومد یا نه؟
جمله ای که نوشتی با هم نمیخونه
اره فکر میکنم یک جور اختلال شخصیتی باشه![]()
محل سکونت شما کجاست ؟
منظور من این بود که گرافیک بازی عالیه ولی با اون چیزی که انتظار داشتم فاصله داره...![]()
سلام دوستان
برای من زبان فارسی نداره
از کجا میتونم زبان فارسی اضافه کنم؟
Teh....
اما چه ربطی داره....
اگه می خوای آدرس جایی رو بدی که نسخه کامل می فروشه یا هر چیز دیگه ...باید بگم من بازی رو تموم کردم و نیازی به خرید نسخه کرک شده دیگه ندارم البته به غیر از Original اما نمی دونم چرا تو همین نسخه ای هم که دارم قسمت Online و Co-Op نداره و فقط Campaign....
عالی بود تمام قسمتهای بازی..
در مورد گرافیک بازی که چیزی نمیشه گفت.10/10
گیم پلی هم هر چه بیشتر سعی شده بود طبیعی جلوه کنه و نکته ی مثبتیه.10/9.5
صدا گذاری هم فوق العاده عالی و مخصوصآ دوبلرهای فارسی زبان که دیگه...10/10
داستان بازی تنها نکته منفیش به حساب میاد چون منو تو کات سنس ها یاد یه بازی دیگه انداخت و روایتش یه نمه تکراری بود.8/10
مجموع:9.5/10
بهترین چپتر هم پرواز با f-18 بود که هیجان رو به طرز عالی و بی نظیری ایجاد کرد و به نوعی تجربه ی جدید و فوق العاده ای بود.گرافیک اون لحظه فکر نکنم دیگه تا حداقل یک سال آینده رو دوباره ببینم...واقعآ لذت بردم از این گیم و امیدوارم مولتیش رو هم تجربه کنم به این لذت افزوده بشه.هر چقدر برای سیستمتون خرج کنید ارزشش رو 120% داره..از دست ندید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)