تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 510 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

توضیحی...تاپیکی.....سایتی ...چیزی نیست راجع لول ها کامل توضیح داده شده باشه؟؟؟؟

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

راستی کوئستی هست به نام a night to remember که خیلی جالبه و مثله فیلم hangover میمونه. شما با یکی مسابقه خوردن نوشیدنی میزارین و بعد مست میشین میبینید توی یک معبدین که یکی میگه دیشب کلی ادم کشتی و همه جا رو بهم ریختی ولی شما یادت نمیاد و اتفاقات دیگه در ادامه حتما برید . خیلی ها هم رفتیم امروز توی یک سایتی دیدم 10 کوئست برتر تاریخ بازی هارو زده اینم توش بود گفتم معرفی کنم. باید برین توی یک مهمانسرا در markartah اونجا با یک شخصی به نام sam شراب بنوشید
    میشه لینک سایتیرو ک بهترین کوئستارو دیدی بدی؟ میخوام اون یکیارم ببینم

3. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

میشه لینک سایتیرو ک بهترین کوئستارو دیدی بدی؟ میخوام اون یکیارم ببینم
    البته بهترین کوئست های ایکس باکس 360

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کی‌ میدون بهترین راه پولدار شدن چی‌؟

داره خودمونی میشه stallker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

شما عضو Nightingale... شدی
    اون بنفشه و زنه هم خداشونه!
    باید از اون راه بنفشه توی دیوار بری بیرون به زندگیت برسی و 24 ساعت بعد برگردی تا نوع agent خودت رو هم انتخاب کنی که 3 تا هست
    رفتم نوع agent رو مشخص کردم ......خوب حالا چیکار کنم . کسی نیست .تو نقشه هم جایی رو نشون نمیده..
    Last edited by stallker; 09-12-2011 at 16:17.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اقا یه مشکل بزرگ دارم !‌ من با اینکه invis.. میشم اما بازم همه منو می بینن !‌ بهم حمله می کنن !‌

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کی‌ میدون بهترین راه پولدار شدن چی‌؟
    تو بازی همینجوری بری جلو پول در میاری! برو مرحله های فرعی!‌ولی بهترین راه و سریع ترین اینه که نزدیک The shrine of azura یک جایی هست که با یک سری اسکلت میجنگی، اونارو که کشتی برو جلو یکیشون هست که وقتی میگردیش The book of oblivion رو داره!(یک کتاب هست)‌که ۵۰ تا قیمت داره، هر چقدر برش داری تموم نمیشه!‌یعنی بی نهایت هست یه جوری
    رفتم نوع agent رو مشخص کردم ......خوب حالا چیکار کنم . کسی نیست .تو نقشه هم جایی رو نشون نمیده..
    با اجازه از دوستی که جوابتون رو دادن برای اینکه سریع ترین پاسخ بگیرید: الان باید برید به theives guild

10. 3 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

البته بهترین کوئست های ایکس باکس 360

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خیلی انتخاب های آماتوری بود! مشخصه بازی های ساید کوئست باحال دار رو بازی نکردن!!! مثلا یک کوئستی توی همین اسکایریم هست به نام Madness Returns ... خیلی جالب تر از ایناست! کوئست فیبل که اولش کردن همچین هم قشنگ نبود! یا کوئست مس افکت 2!!! جا داشت 9 ام یا دهم بشه ولی نه دوم! تنها کوئست خوبی که انتخاب کرده بودن کوئست ابلیویون بود! واقعا شاهکار بود اون کوئست! ولی خیلی کوئست های جالب دیگه هم داشت... حداقل 3 ، 4 تا از ابلیویون میشد گذاشت... مثلا توی نسخه ی قبلی همین سری یعنی ابلیویون ، یک مرحله می رفتیم توی نقاشی یک نقاش!!! اصلا انتخاباشون خوب نبود!!

---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------

توضیحی...تاپیکی.....سایتی ...چیزی نیست راجع لول ها کامل توضیح داده شده باشه؟؟؟؟
    راجع به لول آپ شدن؟ دقیق منظورتون چیه؟

---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------

این daedra heart چیه؟ و از کجا باید پیداش کرد؟
    قلب Deadra هست... موجودات شیطانی... کمیاب هستن... سخت پیدا میشن... توی نسخه ی قبلی میشد راحت پیدا کرد ولی این جا نمیشه... توی معبد های Deadra lord ]ا چندتا از همین موجودات هست... کشتیشون بگردش و قلبشو بگیر...

12. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو بازی همینجوری بری جلو پول در میاری! برو مرحله های فرعی!‌ولی بهترین راه و سریع ترین اینه که نزدیک The shrine of azura یک جایی هست که با یک سری اسکلت میجنگی، اونارو که کشتی برو جلو یکیشون هست که وقتی میگردیش The book of oblivion رو داره!(یک کتاب هست)‌که ۵۰ تا قیمت داره، هر چقدر برش داری تموم نمیشه!‌یعنی بی نهایت هست یه جوری

با اجازه از دوستی که جوابتون رو دادن برای اینکه سریع ترین پاسخ بگیرید: الان باید برید به theives guild
    خوب مشکل اصلیتر اینکه بکی‌ بفروشم چون همه زود پولشون تمام می‌شه بعدش همِ مثلا شمشیر1000 به 200 می‌خرن

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

خوب مشکل اصلیتر اینکه بکی‌ بفروشم چون همه زود پولشون تمام می‌شه بعدش همِ مثلا شمشیر1000 به 200 می‌خرن
    شما برو عضو Dark BrotherHood بشو ، آخرش کوئست های Night Mother هر کدوم 1200 تا گلد میده که 2 دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه ( بسته به زمان لودینگ )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •