توضیحی...تاپیکی.....سایتی ...چیزی نیست راجع لول ها کامل توضیح داده شده باشه؟؟؟؟
توضیحی...تاپیکی.....سایتی ...چیزی نیست راجع لول ها کامل توضیح داده شده باشه؟؟؟؟
میشه لینک سایتیرو ک بهترین کوئستارو دیدی بدی؟میخوام اون یکیارم ببینم
البته بهترین کوئست های ایکس باکس 360
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفتم نوع agent رو مشخص کردم ......خوب حالا چیکار کنم . کسی نیست .تو نقشه هم جایی رو نشون نمیده..
Last edited by stallker; 09-12-2011 at 16:17.
اقا یه مشکل بزرگ دارم ! من با اینکه invis.. میشم اما بازم همه منو می بینن ! بهم حمله می کنن !
تو بازی همینجوری بری جلو پول در میاری! برو مرحله های فرعی!ولی بهترین راه و سریع ترین اینه که نزدیک The shrine of azura یک جایی هست که با یک سری اسکلت میجنگی، اونارو که کشتی برو جلو یکیشون هست که وقتی میگردیش The book of oblivion رو داره!(یک کتاب هست)که ۵۰ تا قیمت داره، هر چقدر برش داری تموم نمیشه!یعنی بی نهایت هست یه جوری![]()
با اجازه از دوستی که جوابتون رو دادن برای اینکه سریع ترین پاسخ بگیرید: الان باید برید به theives guild
خیلی انتخاب های آماتوری بود! مشخصه بازی های ساید کوئست باحال دار رو بازی نکردن!!! مثلا یک کوئستی توی همین اسکایریم هست به نام Madness Returns ... خیلی جالب تر از ایناست! کوئست فیبل که اولش کردن همچین هم قشنگ نبود! یا کوئست مس افکت 2!!! جا داشت 9 ام یا دهم بشه ولی نه دوم! تنها کوئست خوبی که انتخاب کرده بودن کوئست ابلیویون بود! واقعا شاهکار بود اون کوئست! ولی خیلی کوئست های جالب دیگه هم داشت... حداقل 3 ، 4 تا از ابلیویون میشد گذاشت... مثلا توی نسخه ی قبلی همین سری یعنی ابلیویون ، یک مرحله می رفتیم توی نقاشی یک نقاش!!! اصلا انتخاباشون خوب نبود!!
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
راجع به لول آپ شدن؟ دقیق منظورتون چیه؟
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
قلب Deadra هست... موجودات شیطانی... کمیاب هستن... سخت پیدا میشن... توی نسخه ی قبلی میشد راحت پیدا کرد ولی این جا نمیشه... توی معبد های Deadra lord ]ا چندتا از همین موجودات هست... کشتیشون بگردش و قلبشو بگیر...
خوب مشکل اصلیتر اینکه بکی بفروشم چون همه زود پولشون تمام میشه بعدش همِ مثلا شمشیر1000 به 200 میخرن
شما برو عضو Dark BrotherHood بشو ، آخرش کوئست های Night Mother هر کدوم 1200 تا گلد میده که 2 دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه ( بسته به زمان لودینگ )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)