راستی هنوز کرکی چیزی واسه مولتی پلیر نیومدده که بتونیم بازی کنیم؟؟
راستی هنوز کرکی چیزی واسه مولتی پلیر نیومدده که بتونیم بازی کنیم؟؟
من DLC رو دان کردم ...باید فایلاشو کپی کنم به محل نصب بازی یا ...؟ آخه هیچ فایل نصبی چیزی نداره ...
سیوهای قبلیم پاک شده میشه یه نفر سیو خودشو بهم بده.چون dlc تو مرحله ی آخر تاثیر داره.
هنوز که نیومده و احتمال اومدنش هم خیلی کمه
باید بازی رو اورجینال بخری که با این وضع دلار اصلا نمی ارزه
اول باید آپدیت 3 و بعد DLC رو داخل محل نصب بازی کپی کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل فولدر Final Choice سیو قبل از 3 انتخاب نهاییه
سیو شماره 25 هم مال قبل از مرحله Cerberus ـه
خیلی خوب تموم شد..کاش از اون اول همینکارو میکردن..واقعا قشنگ بود...دمشون گرم...![]()
من نتونستم dlc رو اجرا کنم. میشه درباره ی محلی که فایلارو باید اونجا بریزم بیشتر توضیح بدین؟
من فایل defeault جایگزین defeault قبلی و فایل pathes موجود در پوشه ی آپدیتو تو biogame ریختم.
و binaries رو هم جایگزین قبلی کردم.اشکالم کجاست?
DLC_CON_END ===> Mass Effect 3\BIOGame\DLC
DLCCONEND ===> Mass Effect 3\BIOGame\DLC\__metadata
Patch ===> Mass Effect 3\BIOGame\CookedPCConsole
MassEffect3Config و MassEffect3.exe هم جایگزین قبیلیا بکن...
اگر تو اون دی ال سی که دانلود کردی یه فایل کرک با فرمت .reg بود هم اجراش کن و اوکی بزن...
Last edited by Steps-Rap; 30-06-2012 at 14:29.
سلام
من این بازی رو نصب کردم ولی هر یک دقیقه یکبار بازی لگ میزنه و فریز میشه برای یکی دو ثانیه....کسی میدونه مشکل از چیه ؟
گرافیک هم آوردم پایین درست نشد..واسه همه اینجوری هست..
aus 5750 1gb ddr5
ram 4gb 1600
core i3 2100
Last edited by ali_agha1981; 01-07-2012 at 12:32.
مخشصات سیستمتون رو میگید؟
درایور گرافیکتون آپدیته؟
مشخصات سیستم رو که بالا گفتم..مخشصات سیستمتون رو میگید؟
درایور گرافیکتون آپدیته؟
حالا این مشکل زیاد مهم نیست..
من توی این بازی الان موندم اصلا باید چیکار بکنم ؟ من تاحالا شماره های قبلش رو بازی نکردم..
همون اول رفتم توی یه سفینه خودمون..
بعدش چند تا طبقه هست..این همه گشتم بلاخره یه جایی پیدا میکردم که میشد بین کهکشان ها سفر کرد ولی من هیچ ازش سر در نیاوردم...
الان اصلا نمیدونم باید چطوری بازی پیش بره ...باید چیکار کنم ؟
یه انتقاداتی هم داشتم اینکه گرافیک بازی که به نظرم اصلا بالا نیست.. و بازی یه گرافیک فانتری داره ..هوش مصنوعی که در حد مرجان دریایی پایینه..
گیم پلی که تا حالا هیچی ازش ندیدم..یه ساعت رفتم تو بازی ..فقط یه ربع بازی کردم ..45 دقیقه فقط دمو نیگاه کردم !!
نوع گرافیک و طراحی شخصیت ها که هیچی...نوع راه رفتن و دویدن شخصیت ها ، انگار داری یه سری اسباب بازی رو حرکت میدی..
در کل من زیاد با این بازی حال نکردم..اگه یکی راهنمایی کنه شاید بتونم حداقل تمومش کنم...
مرسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)