خواهش میکنم یه نفر سیو مرحله بعد از core یا غول core رو بذاره .
تو این مرحله گیر کردم بعد یادم از سیوهای بازی نبود ویندوز عوض کردم همش پاک شد.
یه نفر سیو مرحله بعد core رو بذاره
thank you
خواهش میکنم یه نفر سیو مرحله بعد از core یا غول core رو بذاره .
تو این مرحله گیر کردم بعد یادم از سیوهای بازی نبود ویندوز عوض کردم همش پاک شد.
یه نفر سیو مرحله بعد core رو بذاره
thank you
میگم من یادم نیست بعد از Core چی بود ولی فک کنم پارادیس باشه.اینو امتحان کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حق با سینا عزیز هست بعد از مرحله core مرحله paradise lost هست که البته راهنمای تمامی مراحل بازی به صورت کامل(البته انگلیسی) توی این سایت هست:
شما اگه دوباره جایی گیر افتادی میتونی ازش استفاده کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
آقایون تاپیک ساز هنوز برای Crysis2 تاپیک نمیسازید؟ خیلی از سایتا شروع کردن!
تاپیک داره و کلی هم توش اطلاعات هست.
نسبتا هم خوب جلو رفته.
توی بخش اخبار بازیها هست
ولی خداییش چه بازی بشه فکرشو کنین کرایسیس با اون عظمت تو نیویورک![]()
سلام
بازی من به صورت کرک شده نصب میشه.مشکلی که هست اینه نمیتونم روی بازی پچ نصب کنم چون فایل EXE کرک شده هست و منم فایل EXE اریجینال رو ندارم.
حالا اگر از دوستان کسی آدرسی برای دانلود فایل EXE ارجینال لطف کنه ممنون میشم.
آقا واسه من تو مرحله paradise lost مشکل داره اونجایی که از کوه میای پائین همه یخ زدن بعد از اینکه یه جونور عجیب بهت حمله میکنه دوستت میاد از بینش میبره یه نقطه سبز رنگ تو نقشه نشون میده میرم روش ولی هیچ اتفاقی نمیفته.
لطفا اگه یه نفر یه سیو بعد از اینجا که گفتم بذاره ممنون میشم.
از چند روز پیش که این اتفاق افتاده دارم دیوونه میشم .
لطفا کمک کنید.
Last edited by hamed_dij; 06-04-2010 at 18:58.
رفیقت میره داخل کانتینر. موجودات فضایی به شما حمله می کنند و تو باید از دوستت مراقبت کنی و حملاتشون رو دفع کنی. بعد از اون مسیر حرکت روی نقشه مشخص میشه و باید با prophet (رفیقت) به اون سمت حرکت کنی. ولی بین مسیر باید کنار آتیش صبر کنی تا رفیقت گرم بشه. در غیر اینصورت میمیره.
فرمایش شما صحیح ولی واسه من اصلا کار به اینجاها نمیرسه نسخه ای که من نصب کردم مشکل داره هیچکی نمیاد که من بکشمش .اگه میشه دوستان یه سیو بعد از اینجایی که دوستمون گفت بذار ممنون میشم.(مرحله paradise lost بعد از اینجایی که دوستمون گفته)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)