گفتم که به خاطر فشار های شما اینو گفتم وگرنه شهرو دیدم و چون بحث نشه دیگه رو حرفتون حرف نمی زنم چون آرای ضد شهرا بیشتره.
گفتم که به خاطر فشار های شما اینو گفتم وگرنه شهرو دیدم و چون بحث نشه دیگه رو حرفتون حرف نمی زنم چون آرای ضد شهرا بیشتره.
Last edited by E_Safjou; 24-11-2007 at 15:59.
اصلا شايد اوني كه شما ميگيد براي يه ورژن ديگه بوده !!!چون اين هاروستمون Back to nature ورژن هاي ديگه هم داره شايد يه ورژن ديگش شهر داره!
![]()
بيخي بابا دوباره دعوا ميشه ......![]()
اگه از من می÷رسید شهری در کار نیست
سعی کنیدواقعیت را درک کنید
اگه بود دنیا میرفتن شهر ولی چیزی نبود که توی1000 تا سایت یه اسم از اون نیومده
تکبیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییر !
الله و اکبر الله و اکبر خامنه ای رهبر ، مرگ بر ضد ولایت فقیه ، مرگ بر آمریکا
این دیگه آخرشهدیگه حرفی از شهر خیالی نزنید !
هر کی رفته بیاد ثابت کنه نه این که بگه : من رفتم شهر یا دوستم رفته شهر !![]()
تمام این حرفا از اون کتابه در اومد.این ایرانیا هم خوب بلدن حرف در بیارن!!![]()
من هم موندم
هركي اومده تو اين تاپيك گفته رفته شهر
وقتي كه بهش ميگيم سيو يا عكس بده ميگه سيوم پاك شده تا به نحوي هيچي ازش نداره(چه باهال)
من هم يه چيز ميگم شايد واقعي باشه
من بيل گيتس هستم ولي عكس و چيزي از خودمم ندارم(شما باور ميكنيد ؟)
من ميگم اين تاپيك اگه ميخواد اينجوري پيش بره قفل بشه بهتره
خوب گیرم که شهر نباشه .باشه اصلاً شهر نیست.حالا که جوابو فهمیدیم بهتره دیگه شهر نیست شهر نیست نکنیم.اونایی هم که برای شهر بازی می کنن دیگه مشکلشون حل شده و اما کسانی که به جذابیت اهمیت می دن می تونن مشکلات دیگشونو مطرح کنن.
تا مارو دیدی اومدی بیرون
حالا در باره ی این بازیه توضیح بده ببینیم چه جور چیزیه
يه پسره كه بر ميگرده توي مزرعه ي پدر بزرگش كار كنه حالا شما بايد بري مزرعه رو درست كني(يعني سنگ و علف هرز و از اين جور چيزا رو از زمينت پاك كني) بعدش شخم ميزني دونه ميكاري هر روز بايد بهشون آب بدي تا رشد كنن بعدش ميفروشيشون
تازه مرغ هم ميخري تخماشون رو ميفروشي يا ميتوني بزاري جوجه بشن
گاو و گوسفند هم ميشه خريد و شير گاوه و پشم گوسفنده رو ميفروشي![]()
كارهاي ديگه هم ميشه انجام داد مثلا ميشه با مردم دهكده دوست بشي و روزهاي تولدشون بهشون هديه بدي و حتي دختر مورد علاقتو توشون پيدا كني و قلبشو قرمز كني بعدش وقتي كه خونه ي بزرگ با تخت دو نفره ساختي ميتوني باهش ازدواج كني
حالا رمز و راز توي اين بازي زياد وجود داره مثل الهه هاي بازي يا برگ هاي پرينت شده و يكي از همين رمزاش رفتن به شهره كه آخر سر نفهميدم راسته يا خال بنديدر موردش بحث نكنيم بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)