این hw_config کجاست؟
system/etc/hw_config.sh
من وقتي توemulator اين رو ميزنم dmesg|gepcyttsp-i2c جواب که مي ده اين ايست gepcyttsp_i2c: permissiondenied
write:broken pipe منفکر کنم cypress باشه.
من هرچي دستور رو تو emulator ميزنم not found ميزنه مي خواستم بدونم بايد چکارکنم.ممنون
من اين رام Floyo 0.30 نصب كردم . دوتا سوال داشتم چه جوري ميتونم فارسي بنويسم 2 چه طوري فايلهاي جاوا رانصب كنم
در ضمن من Smart_keyboard_pro نصب كردم ولي نميدونم چه جوري بايد بيارمش.باتشكر
هنگام تایپ کردن روی صفحه چندثانیه انگشتت رو نگهدار تا Input method ظاهر شود بعداز لمس این گزینه میتوانید صفحه کلیدهای نصب شده را انتخاب کنی- حالا براحتی میتونی نگارش کنی
در مورد اجرای جاوا ابتدا باید این نوع فایل ها رو تبدیل به فرمت اندروید کنی.برای این کار به سایت:مراجعه کن تا بصورت مستقیم و آنلاین فایلت تبدیل و مورد استفاده قرار بگیرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام اکثر کیبورد های فارسی که نصب کردم مشکل دارن مثلا سلام رو یسلام مینویسه یا بعضی وقتا سسلام و اینطور مشکل ها داره میشه کیبوردی معرفی کنید که همچین مشکلی نداشته باشه
ممنون![]()
سلام علبکم
مشکل از رامه ،به کیبورد مربوط نمیشه! ایرادم فقط نمایش اشتباهش روی گشیتونه ودر مورد ارسال ایرادی نیست!
اینم گوشی نشد خیلی دردسر داره!! 50 پول بیشتر بزاری یه سامسونگ جیو بردار جونتو راحت کن البته اگه نمی خوای هر روز تاپیک های سایت های مختلف رو برای حل مشکلت چک کنی!!! شاید بعضی یچه ها خوششون میاد بیان به بقیه بچه ها سر بزنن اون بحثش جداس
سلام يكي ازدوستان كمكم كنه كه چرا براي بالا بردن قدرت سي پي يو بصورت دستي بالاتر از 528 نميره
چون که شما اصلا گوشی رو اور نکردید(الان شما با ست cpu فقط میتونید فرکانس ماکزیم رو کم کنید یا فرکانس مینیمم رو زیادتر کنید)
اول کامل آموزش اور کلاک رو که توی فروم خودمون هست رو بخونید و اجرا کنید
اونوقت اگر سوالی بود در خدمتیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)