هیچ وقت فکر نکنید حادثه و اتفاقات دردناک برای دیگرانه
اگه براتون حادثه ای پیش اومد اول از همه خونسردیتون رو حفظ کنید و بعدش صبر رو فراموش نکنید
هیچ وقت فکر نکنید حادثه و اتفاقات دردناک برای دیگرانه
اگه براتون حادثه ای پیش اومد اول از همه خونسردیتون رو حفظ کنید و بعدش صبر رو فراموش نکنید
سقراط یک حرف خیلی جالبی داره،که من دقیقا توی زندگی خودم تجربه اش کردم،میگه:
براي دوست خود محبت را يكدفعه ظاهر نكن ، زيرا اگر اندك تغييري در تو بيابد تورا دشمن مي داند....
یکی از دوستانی که که زیادی بهش احترام گذاشتم،امروز شده دشمن من !!!
فقط به خاطر همین محبت زیادی و یک تغییر به خاطر برخی مشکلات.
به همه آرام و به اندازه ظرفیتشان محبت کنیم.
.:PAR3A:.,Arash4484,ARASH66,ASUS POWER,caca_caca888,EHSANRF,Erfan.,F l o w e r,farhad1122,farid0485,hamid_diablo,jeremy28,Lord007,M e i s a m,mahdimb,Majid-6120,Manager_66,marde tanhayi,masoud79,mjorh,Mohammad Yek110,moraddad,mortezaon,nw_nk,One Minute,parinaz571,Persian_Gun's,Reza Azimy_RW,Reza31001,shahinfarasystem,sue,Переклад не
یه بار از یه دست فروش که لباس مفروخت و مرد مسنی بود خواستم خرید کنم منم زیاد اهل چونه زدن نیستم خلاصه یه قیمتی داد من چند هزار تومن کمترش قیمت خودمو گفتم و فروشنده قبول نمیکرد دیگه داشتم بی خیال میشدم که خود فروشنده گفت هر وقت میخوای تخفیف بگیری اول پولتو در بیار تا فروشنده پاهاش شل بشه بعد تخفیف بگیر
منم پول در اووردم و به همون قیمت خودم ازش لباس گرفتم
الان این فن رو همه جا اجرا میکنم و تا حدودی جواب گرفتم
.:PAR3A:.,Abbas.V,Arash4484,ARASH66,caca_caca888,EHSANRF,Erfan.,farid0485,hassanshaikhi,hichkasx40,jeremy28,M e i s a m,mahdimb,Majid-6120,malkemid,Manager_66,marde tanhayi,masoud79,mb1372,mehran_286,meisam317,mjorh,mortezaon,nw_nk,One Minute,panther99,parinaz571,Persian_Gun's,Reza Azimy_RW,Royce,shahinfarasystem,tintiryol,vroom,Переклад не
don't leave the best for last!
هیچ وقت بهترین را برای آخرین رها نکنید!
یکی از بدترین صفات که میشه داشت سوء ظن نسبت به دوستان و اطرافیان هست.
از این موضوع هم متاسفانه ضربه خوردم،بی جهت به کسانی شک کردم که بهترین دوستان من بودند اما همین سوء ظن سبب شد،خیلی از اونهارو از دست بدم.
به قول فرانسیس بیکن :
سوء ظن، در جمع خصال، به گونه جُغد در حلقه پرندگان است.
آنها همیشه در تاریکی پرواز میکنند.....
اگه از جنس مخالف کسی رو به شدت دوست داری سعی کن این موضوع رو تو رفتارت نشون ندی.چون طرف مقابلت از این بابت اشباع میشه و کارت سخت تر
به نظر من آدمی خوشبخته که فکر می کنه خوشبخته نه این که واقعا خوشبخت باشه و همین برای آدم کافیه تا از زندگیش در هر سطحی لذت ببره ...
بنابرین اگه فکراتونو کنترل کنید احساسات که زاده ی تفکرن رو کنترل کردید و زندگی با خوشبختی یعنی احساس خوب داشتن
من خودم تجربه کردم ... بارها و بارها ...
بعضی افراد کلا" نمیخان این موضوعو بفهمن که دوست دخترشون واسه خودشون جذابیت داره فقط
چند روز پیش بعد از مدتها یکی از دوستان رو دیدم یه کله 3-4 ساعت در مورد دوست دخترش حرف میزده
جدا" دیگه حوصلشو نداشتم پا شدم رفتم
خوبه آدم از رفیقش با خبر باشه از کارایی که میکنه ولی نه اینکه 3-4 ساعت مدام مثل این ندید بدیدها از دوست دخترش بگه
تجربه این چندروزه به من ثابت کرده سی دی ویندوزی که سالها باهاش بودیو دور ننداز ! دلش میشکنه بدبختت میکنه !
سی دی و پگ ایکس پی قدیمیمو دور انداختم حالا لنگ فونتای توی سی دیم .............توروخدا
کمکم کنید من خیلی فوری و جدی نیاز به فونت سری H دارم که قدیمی شده . خیییییییییییلییییییییییی نیاز دارم لطفا یکی دوباره آپلود کنه . اون قبلیا آپلودش پاک شده . هیچ جای این دنیای مجازی پیدا نکردمممممممم
توروخدا یکی آپلود کنه .سی دی هم خریدم سری اچ رو نداشت !
من تمام مدلهای H nazanin رو میخوام . bold / light .....normal......
help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
زود قضاوت نکنیم...........
وای.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)