تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 195 از 221 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان نظرتون در مورد این دستگاه های چند کاره خونگی چیه؟ مثل دستگاه های باشگاه جواب میدن یا فرق میکنن؟
    منظورم این دستگاه هاست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بیشتر از لحاظ کارایی منظورم هست که فرقی بین دستگاه های خونگی که از لحاظ ابعاد فشرده تر هستن با دستگاه های باشگاه هست؟ مثلأ مدل T2800 که توی لینکی که دادم هست. یعنی همونقدر تاثیرگذار هستن یا نه چون هرچقدر هم که جو باشگاه خوب باشه آدم بعد از یه مدت رفت و آمد یکم خسته میشه مگر اینکه اراده قوی داشته باشه الان هم که فصل گرما داره شروع میشه خستگی رفت و آمد بین خونه تا باشگاه بیشتر نمود پیدا میکنه
    ممنون میشم اگر کسی تجربه ای از استفاده از این دستگاه ها داره در میون بذاره
    قیمتشون فکر کنم حدود 2 تا 2.5 باشه

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

من صفحات قبل هم گفتم که اگر کسی میخواد توی خونه ورزش کنه و تاثیر خوب ببینه باید ی باشگاه توی خونه درست کنه دقیقا عین باشگاه های بدنسازی.

این دستگاه ها هم خوبن اگه کسی پول داشته باشه بخره. البته من فشار و ایناش رو تست نکردم ببینم چقدر فشار میارن به عضله ولی اگه وزنه هاش مناسب باشن خوبه. مثلا برای حرکت جلو ران چندین برابر وزنه بیشتر باید باشه نسبت به قفسه سینه و پشت بازو

در کل من هنوزم میگم ، هیچ چیز جای باشگاه رو نمیگیره. حرفه ای ها همشون میرن باشگاه.

3. 2 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

به حرفای Havbb اینو هم اضافه کنم که حصور در باشگاه انگیزه و اراده رو به واسطه حضور دیگران افزایش میده و همچنین باعث رقابت میشه...

وجود موسیقی و آینه هم جذابیت این ورزش رو بیشتر هم میکنه...و در آخر اینکه تو باشگاه میتونی زا تجریبات دیگران هم استفاده کنی...

ولی من زمانی که باشگاه نمیرم تو خونه با وزنه و دمبل و هالتر به همون میزان کار میکنم و پیشرفت هم دارم...

5. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

حامد جان من یه سری جستجو زدم که اینها چی ان در کل: گلوتامین برای جلوگیری از خورد شدن عضله هست و واجب. ال کارنیتین که چربی سوز طبیعی ولی ضعیفی هست که باز برای من واجبه و تخم مرغ هم که آلبومین که به گفته بچه های باشگاه برای سفت و خشک کردن عضلات هست که به نظرم با وجود خواصی که اینا دارن هر 3 تاش واجبه حالا اگر بازم المنتی در کار هست که در نظر نگرفتم بگید

یه برنامه ویدئویی خارجی هم گرفتم با عنوان 6week 6pack و همچنین یه 5 6 تا حرکت برای سایر چربی های اطراف کمر حالا برنامه مم فعلا اینهاست البته در خانه و با وسایل محدود و قصد بدن سازی ندارم چون در رفتن به باشگاه مشکل دارم مثل این دوستمون بدلیل راه دور و سایر مشکلات و گرفتاری ها

حالا شما بگو که اینهایی که گفتم شدنی هست یا خیر و اینکه نتیجه میگیرم یا به چیزهای قویتری هم احتیاج دارم. ضمنن به قیمت هم دسترسی پیدا نکردم از طریق اینترنت شما یه اماری هم بهمون بده اگر اطلاع داری

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

و تخم مرغ هم که آلبومین که به گفته بچه های باشگاه برای سفت و خشک کردن عضلات هست که به نظرم با وجود خواصی که اینا دارن هر 3 تاش واجبه حالا اگر بازم المنتی در کار هست که در نظر نگرفتم بگید
    خیلی از مصیبت در کشور ما به طور اعم و در این ورزش به طور اخص ، اینه که به حرف افراد غیر متخصص و عوام توجه میشه!! این حرفی که بچه های باشگاه به شما زدن نصفش درسته نصفش غلط. برای چربی سوزی و حفظ عضلات گلوتامین و ال کارنیتین بسه. پروتئین کامل مثل تخم مرغ یه جاهایی حتی مانع چربی سوزی هم میشه.

یه برنامه ویدئویی خارجی هم گرفتم با عنوان 6week 6pack و همچنین یه 5 6 تا حرکت برای سایر چربی های اطراف کمر حالا برنامه مم فعلا اینهاست البته در خانه و با وسایل محدود و قصد بدن سازی ندارم چون در رفتن به باشگاه مشکل دارم مثل این دوستمون بدلیل راه دور و سایر مشکلات و گرفتاری ها

حالا شما بگو که اینهایی که گفتم شدنی هست یا خیر و اینکه نتیجه میگیرم یا به چیزهای قویتری هم احتیاج دارم. ضمنن به قیمت هم دسترسی پیدا نکردم از طریق اینترنت شما یه اماری هم بهمون بده اگر اطلاع داری
    خب خوشبختانه برای چربی سوزی زیاد نیازی به باشگاه نیست! وضعیت خونه تون رو نمیدونم چجوریه آیا نزدیکش جایی هست که بتونی بری بدوی یا نه. گلوتامین رو بریز توی یه قوطی بزرگ آب (پنج گرم یا یه پیمانه بریز) خودش حل میشه. ال کارنیتین رو هم قبل از دویدن بخور ، ال کارنیتین رو گفتم به صورت قرص 250 میلی گرمی از داروخونه ها هم میتونی بگیری ، دارو نیست یه نوع آمینو اسید هستش.
    برای دویدن باید تازه از خواب بیدار شده باشی ، قبل از خواب هم غذا نخور یا خیلی سبک بخور یا دو سه ساعت قبل از خوابیدن غذاتو بخور. وقتی از خواب بیدار شدی بهترین زمان برای چربی سوزی هستش ، یه لیوان قهوه درست کن بخور به همراه ال کارنیتین. البته دارو و مکمل بازم هست برای چربی سوزی ، فعلا همینا رو مصرف کن ببینم چی میشه. یادت باشه مهمتر از ورزش هوازی ، رژیم غذاییه! جوری نباشه که هرچی توی ورزش انرژی میسوزونی بعدا دوباره با غذا تامینش کنی. اگه رژیم میگیری قرصهای مولتی ویتامین بخور همراه غذات تا ضعف نکنه بدنت. آب زیاد بخور مخصوصا موقع ورزش.
    نحوه ی ورزش هوازی هم توی اینترنت سرچ کنی میاد ولی یه توضیح مختصر بدم ، اولش از سرعت خیلی آروم شروع میکنی دویدن ، بعد کم کم سرعت رو تا جایی بالا میبری که نفست نگیره و بتونی مثلا نیم ساعت تا یک ساعت به همون روال بدوی.

به حرفای Havbb اینو هم اضافه کنم که حصور در باشگاه انگیزه و اراده رو به واسطه حضور دیگران افزایش میده و همچنین باعث رقابت میشه...

وجود موسیقی و آینه هم جذابیت این ورزش رو بیشتر هم میکنه...و در آخر اینکه تو باشگاه میتونی زا تجریبات دیگران هم استفاده کنی...

ولی من زمانی که باشگاه نمیرم تو خونه با وزنه و دمبل و هالتر به همون میزان کار میکنم و پیشرفت هم دارم...

یه مثال اگه بزنم کاملا قضیه روشن میشه ، این کلیپ رو ببینید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی من اگه یه همچین یار تمرینی داشتم احتمال زیاد مستر المپیا شرکت میکردم ! : دی خارج از شوخی یار تمرینی خیلی مهمه. شمایی که کلیپ رو دیدید هم هوستون گرفت وزنه بزنید. من چند ماه یه یار تمرینی توپ گیر اوردم هم وزن خودم رکوردهاش هم اندازه خودم ، یعنی توی اون چند ماه اندازه دوسال پیشرفت کردم بدون دارو و مکمل. اگه یه بار یه یار تمرینی درست و حسابی گیرتون بیاد تازه معنی عشق به این ورزش رو میفهمید و دیگه نمیگید میخوایم تو خونه تمرین کنیم. مشکلات مال همه س ، کیه که مشکل نداشته باشه! منتها هرچی زحمت و سختی بکشی همونقدر نتیجه میگیری.

8. 6 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

باز هم من باب حریف تمرینی خوب و تاثیر روانی و باشگاه رفتن و...

10. 5 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

خیلی از مصیبت در کشور ما به طور اعم و در این ورزش به طور اخص ، اینه که به حرف افراد غیر متخصص و عوام توجه میشه!! این حرفی که بچه های باشگاه به شما زدن نصفش درسته نصفش غلط. برای چربی سوزی و حفظ عضلات گلوتامین و ال کارنیتین بسه. پروتئین کامل مثل تخم مرغ یه جاهایی حتی مانع چربی سوزی هم میشه.
    متاسفانه ادم کار بلد زیاد پیدا نمیشه و منبع من هم اینترنته پیدا بشه هم نمیشه هی سوال بپرسی ما هم که نابلد و تازه کار تا بیایم یاد بگیریم چی کنیم زمان میبره فکر کنم همین تخم مرغ بود که اثری که میخواستم رو نذاشت و برعکس کار کرد. البته نه اینکه اوضاعم الان بد باشه ولی میخوام که هر آنچه هست از چربی بسوزونم و اگرچه هیکل بدتر میشه ولی ترجیح میدم نباشه چیزی تا چربی باشه

حالا برای عضله سازی چطور؟ با ورزش خالی یا گلوتامین اون رو هم تامین میکنه؟ والا از دوستان بودن که همراه ما شروع کردن ولی معلوم بود که بلخره یه چیزایی مصرف میکنن که تو همون 4 ماه که من کم تغییر کردم اونها کلی باد کردن. جالبیش اینجا بود من 30 ک هالتر تخت میزدم اونها تو 2 تا 7.5 هم میموندن...!! البته من میخوام دائمی ورزش کنم و تناسب داشته باشم نه اینکه از چپ و راست باد کنم/ این مدت هم غیر تخم مرغ به مقدار کم چیزی مصرف نمیکردم ولی متاسفانه وقت هم باشه توان رفتن به باشگاه رو فعلا ندارم و مجبورم یه مدت این شکلی کار کنم تا ایشالا دوباره برم باشگاه

در کل از پروتئین های تک و نه کامل دیگه چیا هست که ضروری باشه که 4 روز دیگه نفهمیم که اونها هم بودن و ما بی خبر
    خب خوشبختانه برای چربی سوزی زیاد نیازی به باشگاه نیست! وضعیت خونه تون رو نمیدونم چجوریه آیا نزدیکش جایی هست که بتونی بری بدوی یا نه. گلوتامین رو بریز توی یه قوطی بزرگ آب (پنج گرم یا یه پیمانه بریز) خودش حل میشه. ال کارنیتین رو هم قبل از دویدن بخور ، ال کارنیتین رو گفتم به صورت قرص 250 میلی گرمی از داروخونه ها هم میتونی بگیری ، دارو نیست یه نوع آمینو اسید هستش.
    برای دویدن باید تازه از خواب بیدار شده باشی ، قبل از خواب هم غذا نخور یا خیلی سبک بخور یا دو سه ساعت قبل از خوابیدن غذاتو بخور. وقتی از خواب بیدار شدی بهترین زمان برای چربی سوزی هستش ، یه لیوان قهوه درست کن بخور به همراه ال کارنیتین. البته دارو و مکمل بازم هست برای چربی سوزی ، فعلا همینا رو مصرف کن ببینم چی میشه. یادت باشه مهمتر از ورزش هوازی ، رژیم غذاییه! جوری نباشه که هرچی توی ورزش انرژی میسوزونی بعدا دوباره با غذا تامینش کنی. اگه رژیم میگیری قرصهای مولتی ویتامین بخور همراه غذات تا ضعف نکنه بدنت. آب زیاد بخور مخصوصا موقع ورزش.
    نحوه ی ورزش هوازی هم توی اینترنت سرچ کنی میاد ولی یه توضیح مختصر بدم ، اولش از سرعت خیلی آروم شروع میکنی دویدن ، بعد کم کم سرعت رو تا جایی بالا میبری که نفست نگیره و بتونی مثلا نیم ساعت تا یک ساعت به همون روال بدوی.
    احتمالا بتونم وسایل کمی جور کنم در حد یه سری دمبل و اینها که بتونم یه سری حرکات هم داشته باشم و فقط دو خالی نباشه. البته تو اینترنت که دمبل ها همه وزن ثابت بودن و نمیشد وزنه اضافه یا کم کرد ولی تو بازار باید باشه. برای دو تردمیل چطوره مثل دویدن بیرون هست یا اثرش فرق میکنه؟ شیب و سرعت و قدرت و اینهاش رو هم سر در نمیارم ولی چون میگید بعد از خواب باشه و جای نزدیک درست حسابی نیست اطرافم ضمن اینکه ممکنه نتونم همیشه تو هـر ساعتی برم برای دو احتمالا یه دستگاه دو هم احتیاج دارم از این به بعد. البته دستگاه های دیگه هم هست مثل دوچرخه و اسکی ولی فکر کنم مؤثرترین همون تردمیل باشه

اون ال کارنیتین هم تو اینترنت اکثرا گفتن ضعیفه ولی در عوض طبیعیه حالا من تابستان گذشته که میرفتم دو دیگه تا حدی رسیدم که هیچ چربی ای نمیسوزوندم و در جا میزدم ممکنه من هم لازمم بشه یک نوع قویترش رو ولی فعلا در حد یک ماه با این سیستم گلوتامین ال کارنیتین شروع میکنم ببینم تغییری تو خودم میبینم یا خیر حالا اگر چیزی باشه بهتر که کار ما هم راحت تر شه میتونم از اون هم شروع کنم. و گفته بودن ال کارنیتین 3 بار در روز نیم ساعت قبل از غذا حالا قبل از ورزش بهتره درسته؟
    غذا هم تا حد ممکن چربی رو حذف میکنم یک سوال خیلی عجیب هم دارم : دی اگر بخوام دوباره چربی نیارم باید عضله سازی کنم یعنی اگر جاش عضله بیاد چربی نمیاد یا ربطی نداره؟

حامد جان همین که شما هستی و سر در میاری ما کلی دعات میکنیم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

فعلا برای شما که چربی سوزی میخوای بکنی همونا که گفتم کافیه. اونا که اینطوری رشد میکنن یا استعدادشون خوبه یا دارو مصرف میکنن

نحوه ی مصرف اینارم توی پست قبلی گفتم.

تردمیل هم اگه نمیتونی بری بیرون دیگه مجبوری استفاده کنی

در کنارش هفته ای یک تا سه جلسه باشگاه هم برو تمرین با وزنه.

13. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

لری اسکات که دو بار هم تو مسابقات مستر المپیا نفر اول شده بود، چند روز پیش و تو سن 75 سالگی درگذشت.

15. این کاربر از MILAD MGH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام
    اقای HavBB خسته نباشین من قدم 180 وزنم 83 میخواستم ببینم اون الگارنیتین و گلوتامین برای من تاثیر داره برم تهیه کنم . من چربی اشباع در بالا تنه زیاد دارم چربی ها شله ولی اویزون نیست تو خونه هم دو چرخه دارم میتونم بیرونم بدوم . چیزه بهتری هم هست غیر از اینا . اخه متابولیسم بدن من خیلی پایینه و استعداد افزایش وزنممم اینطوری بگم که اب بخورم وزنم میره بالا. میخوام وزنمو به 72 برسونم شدنیه ؟ این چربی سوز Shred Matrix و لیپو 6 بسیکس (سفید) به کار من میاد؟
    Last edited by babak007; 29-03-2014 at 12:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •