سلام
من 4 ماه خدمت دارم اعزامم خورده 18 خرداد
می خوام یک ماه بندازمش جلو چون باید قبل مهر برگردم اخه مرخصی از دانشگاه گرفتم
اصفهان هستم
میشه کاریش کرد ؟
سلام
من 4 ماه خدمت دارم اعزامم خورده 18 خرداد
می خوام یک ماه بندازمش جلو چون باید قبل مهر برگردم اخه مرخصی از دانشگاه گرفتم
اصفهان هستم
میشه کاریش کرد ؟
سلام
چرا که نمیشه! شما بر نظام وظیفه استانتون و درخواست بده. اگه احیاناً نشد بری میدان سپاه تهران حتما برات درست میکنن البته این ها رو هر چه زودتر برو .تا آخر اردیبهشت راحتر میشه یه کارایی کرد. بعدش سختره.موفق باشی.
داداش خدمت رو نمیشه یه ماه این و اونور کرد باید دو ماه بندازی عقب یا جلو
سلام
شما مطمئني ؟
خود من اعزامم 18 فروردين بود رفتم ميدون سپاه تعجيل زدم يك ماه زود تر يعني 18 اسفند
موفق باشيد
سلام یک سوال داشتم یکی از رفیقام پایه خدمتی 89/12/1 بود دیروز آموزشی تموم کرد گفت تو برگه حکمش نوشته <<پلیس اطلاعات و امنیت عمومی ناجا>> کسی هست بگه چی هست چطوریست اصلاً باید بره انجا چی کار کنه(پست بده ، لباس شهصی هستن با نه) فوق دیپلم کامپیوتر هست.
به یکی گفتم گفت باید بره تهران برای تقصیم دوباره تو کشور.
اگه کسی اطلاعاتی بیشتری داره رو کنه لطفاً.
می خوام بدمنم می شه یه کاری کرد بیاد شهر خودش!
سلام یک سوال داشتم یکی از رفیقام پایه خدمتی 89/12/1 بود دیروز آموزشی تموم کرد گفت تو برگه حکمش نوشته <<پلیس اطلاعات و امنیت عمومی ناجا>> کسی هست بگه چی هست چطوریست اصلاً باید بره انجا چی کار کنه(پست بده ، لباس شهصی هستن با نه) فوق دیپلم کامپیوتر هست.
به یکی گفتم گفت باید بره تهران برای تقصیم دوباره تو کشور.
اگه کسی اطلاعاتی بیشتری داره رو کنه لطفاً.
می خوام بدمنم می شه یه کاری کرد بیاد شهر خودش!
بچه ها یکی از بچه ها باباش 24 ماه زمان جنگ خدمت کرده. حالا دو ماه آموزشی پدرش هم براش کسری میاره یا باید 22 ماه حساب کنه؟
ممنون . قبلا سیزده ماهی کم میشد الان هفت ماه . برنامه ریزی کرده بودیم پنج ماه بریم برگردیم شد تقریبا یک سال .باز همین که مونده خودش خوبه .کلا منتفی نشده.
مطمین نیستم ولی فکر نکنم یه ماه بشه اینور اونور کرد
اره یه نفر که پایه خدمتیش مثل رفیقته یا دو ماه این طرف اونطرفه رو پیدا کنه جابجایی بگیره
واسه من که حساب نشد
برای مقاطع لیسانس به بالا اول ماه های زوج است در حالی که برای مشمولین دیپلمه و زیر دیپلم هیجدهم هر ماه اعزام دارن
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)