بنظرم بهترین کاری که تشخیص دوستانتون رو براتون راحتتر میکنه اختصاص دادن یک تم خاص به هر فرد هست! بعد دیگه شماره طرف رو دیدید نیاز به فکر کردن نداره از روی تم بخش گفتگوتون با اون شخص میشناسی فلانیه
البته تعداد مخاطبین محدود خوب جواب میده![]()
بنظرم بهترین کاری که تشخیص دوستانتون رو براتون راحتتر میکنه اختصاص دادن یک تم خاص به هر فرد هست! بعد دیگه شماره طرف رو دیدید نیاز به فکر کردن نداره از روی تم بخش گفتگوتون با اون شخص میشناسی فلانیه
البته تعداد مخاطبین محدود خوب جواب میده![]()
سلام
برای استفاده از 3g ایرانسل چه تنظیماتی باید تو گوشی هوآوی انجام بدم؟
دوستان یه نرم افزار فارسی ساز برای گوشی گلکسی اس 3 میشه بدید؟
چطور برنامه پیش فرض اجرا کننده فایل ها رو تغسسر بدم؟
مثلا عکس ها هم با برنامه quick pic باز میشه ولی میخ وام با gallery بازشون کنم باید چیکار کنم؟
در واقع اون پنجره که باز میشه می پرسه always or just one دیگه نمیاد.
سلام
شما باید برید به مسیر تنظیمات ( Setting ) بعد قسمت مدیریت برنامه ها ( App manage ) بعد برین تو برنامه quick pic تهش نوشته برداشتن پیش فرص اونو وردارین حله.
جواب شمارو دادم تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما بهتره با رام فارسی گوشیتونو فلش بزنین تا دیگه به برنامه های متفرقه نیازی پیدا نکینن
Last edited by runner; 24-08-2014 at 21:28.
دوستان من یه مشکل دارم برای خرید کارت شارژ *100+ نمیتونم بخرم یه اروری میده؟ کسی مشکل نداشته ؟؟؟
سلام.
کدوم نرم افزار فایل های جاوا رو اجرا میکنه؟ یکی با حجم نزدیک به 2 مگ پیداییدم یه کارایی میکنه ولی کامل نیست! اسمشم جاوا هست.
سلام دوستان
گوشی من huawei honor 3C (h30-u10) هستش با هر نرم افزاری سعی کردم نتونستم روتش کنم
چ نرم افزاری پیشنهاد میدید
نرم افزارایی ک تست کردم
v root
e root
kingo android
unlochroot
خیلی هاش گوشی رو شناختن شروع با روت هم کردن ولی وسطش به مشکل بر خوردم
بهترین نرم افزار برای روت چیه؟
دوستان یه کیبورد خوب که از زبان فارسی هم پشتبانی کنه به غیر از adaptxt معرفی کنید.ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)