تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 376 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

حسين جان افتخار رو كه مرزبندي نميكنن
    شما براي فهميدن اينكه كدوم تيم انگليسي پرافتخارتره فقط كافيه يه سري به دفتر منچستر و ليورپول بزني
    مجموع افتخاراتي كه ليورپول به دست آورده بيشتر و به مراتب ارزشمندتره

چند ساله جام نگرفتيم خوب دور برداشتين ها دارين همه چيز رو به اسم خودتون ميزنين
    بابا ما هم هستيم ما رو هم ببينيد(به سبك جلالي)
    ولي جداي از شوخي
    خداييش امروز فكر ميكنم تاتر روياها كابوس به نمايش بزاره
    اینو تازه دیدم!
    عجب!!!
    any way!
    علیرضا جان! من کجا افتخارات رو مرزبندی کردم؟ احساس می کنم حرفم رو خوب متوجه نشدی... هر افتخاری در جایگاه خودش بدون شک ارزشمند بوده و هست! بنده میگم ما یه گروه مسابقات داخلی داریم، یه گروه مسابقات بین المللی... ok؟ شاید اگه یه سر به همون دفتر منچستر و لیورپول بزنی، میبینی عناوین معتبر داخلیه (انگلستان) منچستر از لیورپول بیشتره... اما در اروپا عناوین لیورپول از منچستریونایتد پرافتخار تر بوده و در واقع پرافتخارترین تیم انگلیسی در اروپاست...
    حالا شما میگی لیورپول پر افتخارترین تیم جزیرست! من میگم خیر!:
    به تیمی پرافتخارترین تیم جزیره میگن که از تمامی تیم های داخل جزیره و در تمامی تورنومنت های جزیره و معتبرترین لیگ اون (یعنی پریمیر لیگ) بیشتر افتخار و جام و قهرمانی کسب کرده باشه! اون تیم شک نکن یونایتده!!
    الان تو ایران خودمون هم همین قضیه حاکمه! پرسپولیس پرافتخارترین تیم عرصه داخلی ایرانه... استقلال پرافتخارترین تیم آسیایی ایرانه!
    یاعلی

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینو تازه دیدم!
    عجب!!!
    any way!
    علیرضا جان! من کجا افتخارات رو مرزبندی کردم؟ احساس می کنم حرفم رو خوب متوجه نشدی... هر افتخاری در جایگاه خودش بدون شک ارزشمند بوده و هست! بنده میگم ما یه گروه مسابقات داخلی داریم، یه گروه مسابقات بین المللی... ok؟ شاید اگه یه سر به همون دفتر منچستر و لیورپول بزنی، میبینی عناوین معتبر داخلیه (انگلستان) منچستر از لیورپول بیشتره... اما در اروپا عناوین لیورپول از منچستریونایتد پرافتخار تر بوده و در واقع پرافتخارترین تیم انگلیسی در اروپاست...
    حالا شما میگی لیورپول پر افتخارترین تیم جزیرست! من میگم خیر!:
    به تیمی پرافتخارترین تیم جزیره میگن که از تمامی تیم های داخل جزیره و در تمامی تورنومنت های جزیره و معتبرترین لیگ اون (یعنی پریمیر لیگ) بیشتر افتخار و جام و قهرمانی کسب کرده باشه! اون تیم شک نکن یونایتده!!
    الان تو ایران خودمون هم همین قضیه حاکمه! پرسپولیس پرافتخارترین تیم عرصه داخلی ایرانه... استقلال پرافتخارترین تیم آسیایی ایرانه!
    یاعلی
    يا علي

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مخنچستر تاتنهام برای من بیشتر یادآور بازی دوفصل پیش هست که منچستر در پایان نیمه ی اول 2-0 عقب بود ولی با درخشش رونی و رونالدو و بربا در پایان 5-2 تاتنهام رو مغلوب کرد
    +
    هری ردنپ نشون داده که شاگرد خلف سر الکس فرگوسن هست اما در جدال با استاد ... .

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

سروش گاهی اوقات باحال میشی خوشم میاد...همینه...بیاید حقایق رو بگیم

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

تاتنهام تو خط حمله واقعا زهرداره ولی انصافا دفاع نسبتا سوراخی هم داره. اونها تا اینجا در 21 بازی تو لیگ 25 تا گل خوردن. آمار گل خورده ی اونها هم تو لیگ قهرمانان و جام حذفی رو هم دقیق ندارم ولی کم نبوده. (فقط در مجموع 2 بازی رفت و برگشت با اینترمیلان 5 تا گل خوردن. البته 6 تا هم زدند) خلاصه اینکه احتمالا مث بازی پارسال، بازی پرگلی از آب در میاد + برد منچستر

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

سلاااااااام.......تبریک میگم davy jones ......چه خشگل شدی
    امیدوارم مساوی بشند

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سلاااااااام.......تبریک میگم davy jones ......چه خشگل شدی
    علیک سلاااااااااااام ....... خواهش میکنم. نوبت شما هم میرسه ایشالله ............. چشات قشنگ میبینه دوست من!

امیدوارم مساوی بشند
    بالاخره از قدیم گفتن: آرزو بر جوانان عیب نیست!
    Last edited by davy jones; 13-01-2011 at 01:33.

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

داگلیش هم رفتنی است ،رانیری درراه آنفیلد

با اینکه تنها یک هفته ازحضورداگلیش روی نیمکت لیورپول می گذرد اما مسئولان این باشگاه به فکر جذب مربی تازه ای افتاده اند.

داگلیش وعده داده برای مدت زیادی دراین پست باقی می ماند اما مالکان باشگاه چندان روی تجربه او حساب نمی کنند و تمایل دارند از یکی از مربیان خوب سری آ که سابقه مربی گری در لیگ برتر را نیز دارد استفاده کنند. کلودیو رانیری مربی رم شخص مورد نظر آنهاست و مذاکراتی هم برای حضور دوباره رانیری در انگلستان از این هفته آغاز شده است . رانیری برخلاف فصل گذشته درماه های اخیر اصلا با رم نتایج خوبی نگرفته و در مقاطعی با چند بازیکن تیم از جمله فرانچسکو توتی و مارکو ووچینیچ دچار مشکل شده بود.

قرارداد رانیری در ماه ژوئن به پایان می رسد و این بهترین موقعیت برای لیورپول خواهد بود تا از تجربه رانیری که چند سالی هم در چلسی مربی گری کرده استفاده کند.دیگر گزینه ها برای لیورپول در تابستان فرانک ریکارد و مارتین اونیل خواهند بود.

رویترز /13ژانویه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

منچستر توی هارت لن می بردیم

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

داگلیش هم رفتنی است ،رانیری درراه آنفیلد
    چی؟!
    ایول بابا! زدن رو دست تیمای عربی تو مربی عوض کردن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •