تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 827 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز

اون مدل رو نتونستم بگیرم، کسی نداشت.

این مدل چطوره ؟ خوبه؟

My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0
    مدلي كه شما ميخواين در واقع اسم درستش همون My Book Essential هست (بدون پسوند و پيشوند) اين مدل خوبيه فقط دقت كنين كه usb2+usb3 باشه تا بعدا بتوني از مزاياي سرعت بالاي usb3 بهرمند بشي .
    لينك اين مدل در سايت اصلي
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اينترنتي ميخرين ؟؟؟ احتمالا ديجي كالاست ، اينجور سايتها معمولا اسم و مشخصات رو اشتباه مينويسن

2. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pclord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Sisakht

پيش فرض

مدلي كه شما ميخواين در واقع اسم درستش همون My Book Essential هست (بدون پسوند و پيشوند) اين مدل خوبيه فقط دقت كنين كه usb2+usb3 باشه تا بعدا بتوني از مزاياي سرعت بالاي usb3 بهرمند بشي .
    لينك اين مدل در سايت اصلي
    کد:
    اينترنتي ميخرين ؟؟؟ احتمالا ديجي كالاست ، اينجور سايتها معمولا اسم و مشخصات رو اشتباه مينويسن
    بله اینترنتی میخوام بگیرم، تو شهرمون پیدا نمیشه. از سایت چاره میخوام بگیرم.

داره خودمونی میشه aref_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    خونمون!!!!!

پيش فرض

سلم بچه ها چند ماه پیش یه هارد Western Digital 500G پرتابل خریدم و توش پر فیلم هالیودی جدید کردم حالا می خواستم ببینم قیمت فروشو چند میگید + کیف ؟ (البته قصد فروش ندارم ولی اگه قیمت خوب باشه به قول ندامون چرا که نه؟)

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

فکر کنم قیمت نوش 85 تومان باشه و هارد کار کرده شما رو مفت هم ور نمیدارن و بهتره نگهش دارین.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من کلی صفحه رو خوندم و متوجه شدم که اینجا به غیر از دو مدل هارد از WD و Seagate بقیه هاردها رو باید بریزیم دور
    والله خجالت داره که اینطوری چسبیدین به این دو مارک!!!!!
    هیچ حرفی هم از سامسونگ نمیزنید. Silicon power رفته هارد سامسونگ رو گذاشته تو زره (Armor) از نظر شما ارزشی نداره

این همه صفحه همش حرف مفت بدون دلیل, بدون مدرک, بدون بنچمارک فقط و فقط نظر شخصی
    چند صفحه قبل (صفحه 189) یکی سرعت read & Write مال WD رو گذاشته بود در حد تیم مالدیف بود. فلش من از اون سریعتره

خجالت داره

اگه صفحات رو خونده بودی میدیدی که دوستان گفتن که هاردهای زیادی در بازار هست ولی چون اینجا ایرانه! بیشتر وسترن و سیگیت پیدا میشه! و تقریبا %80 مغازه ها اینها رو دارن ولی شما مثلا برو دنبال هیتاچی ، شاید بعد از کلی گشتن 2 تا مغازه داشته باشن و اون هم با حجم پایین! و گرنه مدلهای زیادی در بازار و اینترنت هست ولی بعد از یک مدت دیگه اینجا نه میبینیشون و نه خدمات و .... دارن! مثلا من خودم هارد سامسونگ اکسترنال اصلا پشت ویترین ندیدم تا حالا!!
    درست گفتی ، دقیقا توصیه اینجا نظر شخصی هست و آیه نیست!! مثلا من که از هارد وسترن استفاده میکنم و راضی هم هستم هیچ وقت نمیام هارد توشیبا که نه ازش استفاده کردم و نه هر جایی گیر میاد رو توصیه کنم! البته شما آزادی هر چی دوست داری بگیری و خجالت هم نکشی!
    نکته اخر اینکه کمی ادب در نوشتن بد نیست!
    Last edited by noisymind; 10-06-2011 at 21:34.

7. 3 کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کلی صفحه رو خوندم و متوجه شدم که اینجا به غیر از دو مدل هارد از WD و Seagate بقیه هاردها رو باید بریزیم دور
    هیچ حرفی هم از سامسونگ نمیزنید. Silicon power رفته هارد سامسونگ رو گذاشته تو زره (Armor) از نظر شما ارزشی نداره

چند صفحه قبل (صفحه 189) یکی سرعت read & Write مال WD رو گذاشته بود در حد تیم مالدیف بود. فلش من از اون سریعتره

خجالت داره

سلام
    دوست عزیز صحبتهای شما اصلا مناسب نیست . اگر نظری دارین میتونین اظهار کنین و در بحثهای اینجا شرکت کنین . اما مودبانه !!!

هاردهای وسترن و سیگیت از پیشروهای بازار و تکنولوژی هست . فقط به چندتا نکته اشاره میکنم !!!

1.همین بس که بگم شرکت سیگیت جدیدا این پلاترهای 3.5 اینچی ساخته که دارای چگالی 625 گیگابیت بر اینچ مربع هست . این یعنی امکان ساخت هارد یکترابایتی رو تنها بر روی یک پلاتر. یعنی یک رکود تازه در برای صنعت ضبط مغناطیسی هست .

2.این رو هم بگم که شرکت سیگیت دو جایزه ی مهم را از سازمان جهانی نوآوری CES سال 2011 دریافت کرده . یکی به خاطر برترین طراحی و دیگری به خاطر برترین طراحی مهندسی . بقیه جزئیات رو میتونین اینجا بخونین .
    کد:
    3. شاید زیاد در جریان نیستین ولی به شما بگم که سیگیت بخش هارد دیسک کمپانی سامسونگ رو خریداری کرده و از این به بعد سيگيت وظيفه تامين هارد ديسك براي دسك‌تاپ‌ها، نوت‌بوك‌ها و وسايل صوتي و تصويري الكترونيكي سامسونگ را بر عهده خواهد گرفت. همانطوریکه سیگیت کمپانی مکستور رو خریداری کرده و الان نامی از مکستور در بازار دیده نمیشه .

4. به جرات ميتونم بگم كه بيشترين تنوع و انعطاف پذيري رو در هاردهاي وسترن و سيگيت ميتونين ببينين . از قبيل به اشتراك گذاري داده ها از طريق LAN و روتر و داشتن اينترفيس هاي متنوع و همچنين حجمهاي گوناگون !!! براي سلايق مختلف.
    Last edited by ata.royalfalcon; 11-06-2011 at 07:12.

9. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خجالت داره

خوب فکر کنم ادب چیز خوبیه نه
    من همونیم که بنچمارک رو گذاشتم
    به نظرم شما زیاد از هارد و فلش سر در نمیاری وگرنه اینجوری حرف نمی زدی محض اطلاع می گم وسترن بهترین برند جهان شناخته شده (می تونی تو خود سایتش ببنی اگه شما با چند تا هارد اکسترنال از برند های مختلف سرو کا داشته باشی می فهمی کدوم خوبند کدوم بد درضمن در مورد اینکه سرعت فلش شما بیشتر از هارد هست رو هم متوجه نشدم شاید اطلاعاتتون کمه چون فلش خیلی کمتر ازهارد سرعت داره به خاطر ساختارشه
    در آخر از تمام دوستان به خاطر این جوری نوشتنم عذر می خوام (قانون نیتونه هر عملی عکس العملی داره)
    با آدمی که بد می نویسه بد تا میشه

11. 2 کاربر از 1navid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

خجالت داره
    سلام

1- امیدوارم همهء پست هاتون اینجوری جنجالی نباشه . . همونطور که دوستان گفتن هرکی تجربیاتش رو مینویسه تا دوستان دیگه استفاده کنن. از اونجا که حسابی همه خجالت زده شدن!! ، مممنون میشیم اگه ممکنه شما هم اطلاعات جامعی رو که دارین بگین تا دوستان در انتخاب هاشون اشتباه نکنن.

2- اتفاقا من هم دنبال هارد بودم ، و دیدم تو تاپیک روی سرعت ها بصورت دقیق بحث نشده. واس همین بدون گرد و خاک و به سُخره گرفتن دوستان یه تاپیک زدم تا دوستان سرعت هاردهاشون رو گزارش کنن تا در شرایط سیستم های خونگی ببینیم هاردها چطور جواب میدن؟ که امیدوارم دوستان همکاری کنن.

موفق باشید . . .

13. 2 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوستان میشه لینک مشخصات هاردهای سیگیت رو بدید؟ برای مقایسه اندازه و ابعادش میخوام. اگه لینک Adata رو هم داشتید که ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میشه لینک مشخصات هاردهای سیگیت رو بدید؟ برای مقایسه اندازه و ابعادش میخوام. اگه لینک Adata رو هم داشتید که ممنون میشم.
    براي FreeAgent GoFlex Desk در قسمت specification اندازه هاشو نوشته (اون قسمت پايين صفحه)
    کد:
    البته ميتونين ديتا شيت ها رو كه pdf هستن رو دانلود كنين كه مشخصات رو نوشته مثلا براي همين مدل دسكتاپي گوفلكس .
    کد:
    البته تعداد مدلها و حجمها زياده نميشه تك تك لينك گزاشت مثلا مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable تا حجم 750 گيگ تنها 14.5 ميليمتر ضخامت داره اما از يكترابايت به بالا 22 ميليمتر ضخامت داره (روي حجم مورد نظر كليك ميكنين اطلاعات هم تغيير ميكنه)
    ===============================
    اينم ليست هاردهاي adata
    کد:
    روي هركدوم از مدلها كليك كنيد و در قسمت specification مشخصات رو مينويسه
    Last edited by ata.royalfalcon; 11-06-2011 at 17:10.

16. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •