تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 252 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من ازین حرف من ناراحت نشو
    اینجا همه فروم میدونن که من پرسپولیسی تیر بودم قبلا پس نگو طرفدار فلان تیمی.
    ولی یه چیزی راجع به این حرف،بازگو کردن آمار و ارقام و رکوردهای گذشته مال وقتیه که در حال حاضر چیزی برای ارائه دادن نداریم به همین خاطر متوسل به گذشته میشیم.
    بهتره سعی کنیم تو باد گذشته نخوابیم که همش تموم شده رفته
    من اینا رو برای این آورم که بگم اگر آبی و قرمز زیر نطر وزارت صنایع باشن سپاهان و ذوب آهن و..... همه هیچند !
    مدرک برای حرفم آوردم

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال امروز انصافا عالی بازی کرد .... دوباره از اون بازیا بود که بی دادو بیداد کردن نمیشد دید فرصتایه گله خطرناک ولی خبری از گل نبود
    اگه فرهاد مجیدی یا میلاد میداوودی تو زمین بودن بدونه شک استقلال این بازیو میبرد
    تراکتور یه اوت دستی گل زد و یه کاشته.تو جریانه بازی فرصته انچنانی نداشت
    در کل چون خوب بازی کردیم از این باخت زیاد ناراحت نیستم.
    سمته راستمون خیلی داغونه هادی شکوری داره نقشه خسرو حیدریو بازی میکنه مثل اینه که بنز دادی ژیان گرفتی
    با این اوضاع به فصل بعد امیدوار شدیم یه دفاع راسته خوب بگیرن با 2 تا مهاجم 6دونگ مثله فرهاد مجیدی
    رو ارش برهانیو شریفاتو حتی سیدصالحی نمیشه حساب باز کرد نمونش بازی مقابل مسو سایپا و همین تراکتور..اینا اگه تیم جلو باشه راحت تمرکزه گل زدنو دارن که این به درد نمیخوره.سید صالحیم که سرعت نداره

.........
    .........

بازیه سپاهانو مس خیلی قشنگ بود خیلی با گزارشگر کرمان حال کردم حقیقتارو همش میگفت
    یه صحنه سید جلال زد تو سره یه بازیکنه مس گزارشگره گفت بنده خدا این سید جلال مثله اینکه مشکل داره
    تماشاگرا شعار میدادن ژنرال تیمتو بردارو برو گزارشگره قشنگ گفت تماشاگرا میگن ژنرال تیمتو بردارو برو مثله بعضیا صداشو بالا نبرد که صدایه تماشاگرا نیاد
    با تماشاگرایه کرمانی هم حال کردیم میگفتن ساکت یادت باشه عادل سرورته
    خدایی این حرکات خودجوشه اصفهانیا منو کشته امروز چقدر ضایع شدن بندگانه خدا
    دروازه بانه تیم ملی مثله خیار بود چه لایی خورد ...کی روش یعنی باز اینو دعوت میکنه؟؟؟؟علیرضا حقیقی 20تایه این رحمتیس
    مدافع تیم ملی هادی عقیلی چه سوتی رو گله اول داد ....
    یه بازی خسرو نبود.....

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

واقعا متاسفم برای شخصیت این مربی!
    تیم تو خط هافبک ضعف بازی سازی داره
    مبعلی و اون رحمتی با آشوبی هم که کلا تعطیل کردن بعد برا ما میخواد اقتدارشو جلو بازیکن نشون بده جباری رو نمیاره
    سید صالحی رو در حالی که تیم به ضربات سرش نیاز مبرم داره رو میکشه بیرون شریفات قد کوتاه رو میاره
    بعد حنیف رو برای هد زدن میاره
    کلا چی کار کرد امروز این مظلومی!
    در روزی که همه راه رو برای استقلال باز کردن استقلال خودش تمام راه ها رو بست!

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کیانوش رحمتی که کلا تعطیله ! اگر میخواد دو هافبک دفاعی بزاره دسوزا و آشوبی بهتر جواب میدن تا رحمتی ! جای حسین کاظمی هم واقعا خالیه !

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا متاسفم برای شخصیت این مربی!
    تیم تو خط هافبک ضعف بازی سازی داره
    مبعلی و اون رحمتی با آشوبی هم که کلا تعطیل کردن بعد برا ما میخواد اقتدارشو جلو بازیکن نشون بده جباری رو نمیاره
    سید صالحی رو در حالی که تیم به ضربات سرش نیاز مبرم داره رو میکشه بیرون شریفات قد کوتاه رو میاره
    بعد حنیف رو برای هد زدن میاره
    کلا چی کار کرد امروز این مظلومی!
    در روزی که همه راه رو برای استقلال باز کردن استقلال خودش تمام راه ها رو بست!
    اگه یادتون باشه تقریبا همیشه اینطوری بوده که وقتی همه بازیها نتیجش مطابق میله ماست ما نمیتونیم بازیه خودمونو ببریم
    انقدر از این اشوبیو رحمتی بدم میاد همیشه هم با هم تو بازین...این دیگه به ما ثابت شده که مظلومی تعویض بلد نیست بکنه . حنیف باید از اول بازی میکرد به نظر من اگه حنیف بود گله اولو نمیخوردیم.گله دومم جاگیریه محمدی بد بود خییییلی بد بود .
    منکه خدا خدا میکنم این فصل زود تموم شه تا ببینیم حاجی فصله بعد چه خریدایی میکنه

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نجاتي: گل نصرتي صددرصد خطا بود

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، حسين نجاتي كارشناس داوري گفت: صحنه گل اول تراكتور‌سازي كاملا خطا بود. براي من جاي تعجب دارد كه چطور داور وقتي كمك‌داور اين صحنه را تشخيص ندادند. البته به نظر بنده شايد داور در جايگيري دچار اشتباه شد وگرنه كاملا مشخص بود كه مهاجم تراكتور، مدافع استقلال با خطا شارژ كرد و سپس محمد نصرتي گل را به ثمر رساند.

نصيرزاده: گل اول تراكتور خطا بود

به گزارس سايت رسمي باشگاه استقلال، هوشنگ نصيرزاده كارشناس داوري درخصوص قضاوت تورج حقوردي در بازي استقلال- تراكتورسازي طي گفتوگويي با سايت استقلال اعلام كرد، روي گل اول كه ناشي از پرتاب اوست عليزاده بود يكي از بازيكنان تراكتور قبل از اينكه توپ به نصرتي برسد روي مدافع استقلال خطا انجام داد كه از ديد داور مخفي ماند.ضمن اينكه روي صحنه گل اول تراكتورسازي به نظر ميرسيد پرتاب اوت از ابتدا به سود تيم فوتبال استقلال بوده است

البته پیش میاد !

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگن از هر دست بدی از همون دست میگیری همینه دیگه...
    ولی من چشمم اب نمیخوره تو 90 بگن خطا بوده

---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------

فتح‌الله‌زاده:گفته بودم اين داور به ضرر استقلال سوت مي‌زند

علي فتح‌الله زاده گفت: داور امروز دو گل را تقديم تراکتوري‌ها کرد.

سرپرست باشگاه استقلال پس از شکست 2 بر 1 اين تيم مقابل تراکتورسازي در ورزشگاه آزادي در جمع خبرنگاران اظهار کرد: متاسفانه داور امروز در نتيجه بازي تاثيرگذار بود و دو گل را تقديم تراکتورسازي کرد.

وي ادامه داد: قبل از اين بازي هم گفته بوديم که احساس مي‌کنيم از آنجايي که تورج حق‌وردي با کمالوند رفاقت دارد، داور بازي به ضرر ما سوت مي‌زند و همين‌گونه هم شد؛ اما با اين حال استقلال امروز خوب بازي کرد و به همين خاطر من پس از بازي به رختکن رفتم و به بازيکنان خسته‌نباشيد گفتم. حق استقلال امروز باخت نبود.

فتح‌الله‌زاده با بيان اينکه خوشبختانه فاصله ما با تيم‌هاي بالايي حفظ شده و با اين شکست هيچ اتفاقي نيفتاده، گفت: سپاهان و ذوب‌آهن هم امروز مثل ما باختند و هنوز هيچ چيز براي ما تمام نشده است. ما به هر دو گل‌مان اعتراض داريم. خطاي پيش از گل دوم اصلا خطا نبود و حق‌وردي امروز دو گل را تقديم تراکتوري‌ها کرد.

سرپرست باشگاه استقلال درباره حضور پرشمار هواداران تراکتورسازي در اين بازي هم گفت: هواداران تراکتورسازي مانند هواداران استقلال هستند و قدم آنها روي چشم ماست. ما در اين بازي به آنها در ورزشگاه جا داديم و خودمان گفتيم که هواداران تراکتور به ورزشگاه بيايند. ما هيچ مشکلي با تراکتورسازي نداريم بلکه بحث ما داوري است، اميدوارم که داور در اين بازي اشتباه نکرده باشد اما بايد کارشناسان نظر دهند.

وي در پاسخ به اين سوال که وضعيت جباري و کوشکي به کجا رسيد، گفت: اين دو بازيکن بخشيده شده‌اند و به تمرين‌هاي خود ادامه مي‌دهند و در چند روز گذشته نيز مصاحبه‌اي عليه باشگاه نکردند.

فتح‌الله‌زاده درباره مذاکره با بازيکنان خارجي براي فصل بعد هم گفت: مي‌خواهيم براي فصل بعد چند بازيکن خوب بگيريم که به ما کمک کنند.

وي در پايان گفت: پرويز مظلومي فصل بعد هم سرمربي استقلال است.

---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------

مجتبي جباري:استقلال مستحق شکست نبود

هافبک نيمکت نشين تيم فوتبال استقلال پس از شکست مقابل تراکتورسازي گفت: شکست حق استقلال نبود اما سه امتياز حساس را از دست داديم.

مجتبی جباری در خصوص شکست استقلال مقابل تراکتورسازی تبریز گفت: ما مستحق باخت در این دیدار نبودیم و باید در دیداری خانگی پیروز می شدیم.

وی با اشاره به اینکه تراکتورسازی از روی اشتباه داوری به گل برتری رسید، افزود: به اعتقاد من خطایی بر روی بازیکن تراکتورسازی صورت نگرفت و داور نمی بایست این ضربه را به نفع این تیم اعلام می کرد. شاید اگر داور سوت نمی زد ، بازی را نمی باختیم.

جباری در ارتباط با مشکلات اخیر خود با کادر فنی تیم فوتبال استقلال و نیمکت نشینی در این تیم گفت: من هیچ اعتراضی به نیمکت نشینی در استقلال ندارم و تابع تصمیمات مربیان هستم.

استقلال امروز یکشنبه در آخرین دیدار از هفته بیست و نهم رقابت های لیگ برتر فوتبال ایران با نتیجه 2 بر یک مقابل تراکتورسازی تبریز در ورزشگاه آزادی تن به شکست داد.

---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------

مظلومي: بفرماييد، اين هم فوتبال زيبا

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: همه از ما فوتبال زيبا مي‌خواستند و مقابل تراکتورسازي اين خواسته را برآورده کرديم.
    پرويز مظلومي پس از شکست 2 بر يک برابر تيم تراکتورسازي در نشست خبري اظهار داشت: هر دو تيم بازي زيبايي انجام دادند. مگر شما فوتبال زيبا نمي‌خواستيد؟ بفرماييد اين هم فوتبال زيبا. حريف در نيمه دوم فقط يک موقعيت گل داشت. با اين حال به اين تيم تبريک مي‌گويم.

وي ادامه داد: در مورد داوري حرفي نمي‌زنم نمي‌خواهم توپ را در زمين داوران بيندازم اما همه ديدند چگونه 2 گل خورديم. بهتر است کارشناسان داوري در اين رابطه اظهارنظر کنند. من از بازيکنان تشکر مي‌کنم. امروز بازي خوبي را به نمايش گذاشتند و فقط روي اوت دستي گل خورديم.
    سرمربي استقلال در پاسخ به سؤال خبرنگاري که گفت ما فوتبال شناور و زيبايي از استقلال نديديم، خاطرنشان ساخت: حتماً شما در ورزشگاه نبوديد. ما موقعيت‌هاي زيادي داشتيم. سه بار ضربه سر سيدصالحي از روي خط دروازه برگشت داده شد. اين هم از شانس ماست. البته ايراد ما محسوب مي‌شود که نتوانستيم از موقعيت‌هاي خود استفاده کنيم. موقعيت‌هايي که از روي ضربه ايستگاهي به دست آورديم نيز از دست داديم.
    مظلومي در مورد اينکه کمالوند گفته بود به غير از پرسپوليس بدن بازيکنان سه تيم حاضر در ليگ قهرمانان آسيا تحليل رفته است،‌ گفت: قبل از بازي نيز صحبت‌هايم را انجام دادم. اين برنامه‌ريزي عدالت نيست. حريف ما 11 روز فرصت تمرين داشت ولي ما فقط فرصت ريکاوري داشتيم. اين هم پاداش تيم‌هايي است که در ليگ قهرمانان آسيا حضور دارند.
    سرمربي استقلال در پاسخ به خبرنگار تبريزي که گفت شما نسبت به حضور تماشاگران ميهمان در ورزشگاه معترض بوديد، گفت: ما گفتيم طبق قانون فقط 10 درصد از ظرفيت ورزشگاه به تماشاگران ميهمان اختصاص داده شود اما بيشتر از 10 درصد به ورزشگاه آمدند. حضور تماشاگران شور و نشاط خاصي در ورزشگاه ايجاد کرد اما در ديدار رفت 30 تماشاگر استقلال را به گوشه‌اي از ورزشگاه بردند.
    وي در مورد اينکه مسئولان استقلال خودشان اعلام کردند در آن مسابقه تماشاگري ندارند، گفت: ما تماشاگران زيادي در تبريز داريم و اين مسئله را قبول ندارم.
    مظلومي در مورد اين که غيبت فرهاد مجيدي چقدر در روند بازي استقلال تأثيرگذار بود، گفت:‌ فرهاد از بازيکنان بزرگ است و به سرعتش در اين مسابقه نياز داشتيم اما فشردگي اين بازي‌ها باعث آسيب‌ديدگي‌ وي شد و ما نيز بايد با اين وضعيت مدارا کنيم.
    وي در مورد اينکه چرا از عمران‌زاده که مصدوم نبود استفاده نکرد، گفت: من به ترکيب تيم برنده‌ام در ديدار گذشته برابر پاختاکور دست نزدم.
    سرمربي استقلال در مورد 5 مسابقه باقيمانده ليگ برتر گفت: امروز فرصتي خوبي بود تا به صدر جدول نزديک‌ شويم اما اين فرصت را از دست داديم.

اینم حرفه حساب انصافا راست میگه.خوب بازی کنی میبازی

football3.ir
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 10-04-2011 at 22:53.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اینم حرفه حساب انصافا راست میگه.خوب بازی کنی میبازی
    آخ آخ گل گفته
    10 فروردین هم همین اتفاق برای پرسپولیس پیش اومد

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نجاتي: گل نصرتي صددرصد خطا بود

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، حسين نجاتي كارشناس داوري گفت: صحنه گل اول تراكتور‌سازي كاملا خطا بود. براي من جاي تعجب دارد كه چطور داور وقتي كمك‌داور اين صحنه را تشخيص ندادند. البته به نظر بنده شايد داور در جايگيري دچار اشتباه شد وگرنه كاملا مشخص بود كه مهاجم تراكتور، مدافع استقلال با خطا شارژ كرد و سپس محمد نصرتي گل را به ثمر رساند.

نصيرزاده: گل اول تراكتور خطا بود

به گزارس سايت رسمي باشگاه استقلال، هوشنگ نصيرزاده كارشناس داوري درخصوص قضاوت تورج حقوردي در بازي استقلال- تراكتورسازي طي گفتوگويي با سايت استقلال اعلام كرد، روي گل اول كه ناشي از پرتاب اوست عليزاده بود يكي از بازيكنان تراكتور قبل از اينكه توپ به نصرتي برسد روي مدافع استقلال خطا انجام داد كه از ديد داور مخفي ماند.ضمن اينكه روي صحنه گل اول تراكتورسازي به نظر ميرسيد پرتاب اوت از ابتدا به سود تيم فوتبال استقلال بوده است

البته پیش میاد !
    نمی دونم چرا خاطراتمان در دربی یادمان می افتذ !

میگویند تاریخ تکرار می شود !
    دوستان فقط بنگرند !
    بازی خوب
    داوری بد
    خطانگرفتن
    و.....

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

كلا همه مربي ها خيلي باحالن ، مظلومي هم اوج باحاليشونه!!!

وقتي مي برن شانسي شانسي مي گن داور عالي بود و خوب بود همه چي خوب نمونش دو بازي رفت و برگشت پرسپوليس كه داوري به نفعشون بود و بازي رو بردن

وقتي مي بازن مي گن همه ديدند كه داور چه بلايي سر تيم اورد ، داور خوب نبود و فلان بهمان بيسار نمونش همين بازي ديروز و بازي هايي كه استقلال باخته يا مساوي كرده

قرار نيست كه همه بازي ها رو استقلال ببره ، يعني همه تيم ها سر تعظيم بيارن كه استقلال بياد بازي رو ببره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •