پورت e sata برای تبادل اطلاعات در بعضی دستگاهاست ، مثلا بعضی هارد های اکسترنال و سرعتش از USB 2 خیلی بیشتره![]()
پورت e sata برای تبادل اطلاعات در بعضی دستگاهاست ، مثلا بعضی هارد های اکسترنال و سرعتش از USB 2 خیلی بیشتره![]()
منم امروز برای اولین بار اومدم آپدیت ساپورت سنتر رو فعال کنم دیدم دقیقا مورد شما واسه منم پیش میاد.هر چی تیک آپدیت رو میزنم اتفاقی نمیفته و برمیگرده سر جای اولش!!!![]()
ما تو شهرستان هستيم اين كانفيك كه پيدا نميشه (البته گرافيك 550v) هيچ. قيمتشم با اين قيمتايي كه شما ميگين خيلي فرق داره
5010 با گرافيك 5470 در مياد 980 تومان!
ليست قيمت يوزر با خريد خوشونو ديدم خريدشون 930 بود (اكثر جاها كه رفته بودم)
واقعا عجيبه.آخه چرا؟
ميخوام از تهران بخرم كه قيمتا منصفانه باشه همون پايتخت برم يا جاهاي ديگه هم هست ؟
همشون نوشته گرافیک 5470 این بعد تصب ویندوزه که معلوم میشه چیپستش چیه.
من از بازار رضا خریدم. مرکز خرید دل (ایران زمین) گارانتی دل سرویس (نماینده رسمی هست)
راهروی دوم بازار رضا از سمت خیابون ولیعصر دومین مغازه میشه.
من این چند روزه خیلی سعی کردم فعالش کنم اما نشد
اما امروز یه چیز جالب دیدم که تو قسمت سیستم عامل هایی که این برنامه ساپورتشون میکنه فقط 64 بیتی نوشته بود
حالا سوال من از بچه ها اینه که کسی با ویندوز 32بیتی ساپورت سنترش فعال هست؟![]()
تست دمای CPU ولی خیلی بلای همش فن روشنه ، چیکار کنم؟
![]()
Last edited by x ali; 29-11-2010 at 21:14.
میگم پس چرا من همون فایلی رو که به شیطون داده بودم خودم میزارم شروع میکنه از نت به دانلود و نصب؟؟؟
ویندوزمم 32 سون 32 بیت
Last edited by asemanekavir38; 29-11-2010 at 20:55.
داداش دمت گرم.
من زنگ زدم دوتا از مغازه هاي همون بازار رضا قيمتشون باگارانتي دل سرويس 930 تومان ميدادن.
اگه لطف كني آدرس دقيقو بدي خيلي ممنون ميشم كه يوقت اين قيمت 890 به پستم نخورد برم از همونجايي بگيرم كه شما گرفتين
شماره پلاك يا اسم مغازه رو بدين خيلي خوب ميشه واسه پيدا كردن
بازار رضا، راهروی شمالی، شماره 16
توی لیستشون زدن 950 ولی گفتم آخر چند گفت 900 من 890 گرفتم.
البته خودشون با گارانتی بین الملل هم می دادن که 30 تومان می شد و 860 می شد. این 30 تومان هزینه گارانتی ایران دل سرویس هست.
اینم تلفن 66480059
اینم سایت irzamin.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)