تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 195 از 515 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کتاب عربشاهی رو ندیدم ولی این کتابای فیزیکی که داری شک نکن بهترینها هستن . تستهای بیشتر تمرین کنیدشم حتما بزن سراغ کتاب دیگه هم نرو.
    اگه هر کس هر کتابی معرفی کنه بری بگیری کی وقت میکنی بخونی؟اگه امکانش هست که عربشاهی رو پس بدی این کارو بکن اگه نه بذار کنار اگه وقت داشتی استفاده کن.
    بعضیا میگن کتاب اندیشه سازان تستاش قدیمیه ولی وقتی میزنی و میری آزمون آزمایشی شرکت میکنی متوجه میشی مفاهیم اصلی هیچ تغییری نکرده. ولی اگه بازم نگرانی کنار این کتابایی که داری 7سال کنکور قلم چی رو بگیر هم قیمتش پایینه هم تستایی که توی اندیشه سازان نیست توی این کتابا هست البته بازم میگم فیزیکای اندیشه سازان خیلی عالیه خیلیا هستن حاضرن چندبرابر قیمت روی جلدشو بدن دسته دومشو بگیرن استفاده کنن
    عربشاهی کتاب نیست پیکه مثلا" پیک حرکتشناسی پیک دینامیک که فقط تسته قیمت هرکدومم 2000 یا 3000 تومنه
    ولی حتما" بعد اندیشه سازان میزنمش
    من میرم قلم چی مثلا" هفته پیش فصل حرکت شناسی بعد ازمون بعدی حرکت با دینامیک من دوباره میام از رو اندیشه سازان اموزش حرکت با تست اموزشی شم حل می کنم بعد دینامیکم تا نصفه میمونه چیکارکنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا من که قاطی کردم نمیدونم چه خبر شد یه دفه پارسال ثبت نام خیلی راحت تر بود امسال سخت تر شده؟!!!!!!!!!!!!!

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز منظور از ارسال نشدن نمراتتون چیه؟؟؟
    یعنی بعد از عید تو سایت سنجش که نمرات نهایی برای تایید اومده بود مال شما نیومده بود؟؟؟؟!!!
    بعد یه چیز دیگه:
    این 15 درصد که میگن توی درصد تاثیری نداردوتوی تراز بندی موثر است.
    ممکن یکی با درصد عین شما رتبه پایین تری بیاره چون معدلش بالاتره.
    شما هر تعداد غلط یادرست بزنی درصد همون هایی است که زدی نه این که با 15 درصد جمع بشه.
    اونوقت اگه دو نفر یه درس رو 100 بزنن ولی نمرشون تو اون در یکی نباشه چی میشه؟یعنی اونوقت دیگه نمره تاثیر نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اونوقت اگه دو نفر یه درس رو 100 بزنن ولی نمرشون تو اون در یکی نباشه چی میشه؟یعنی اونوقت دیگه نمره تاثیر نداره؟
    تو کارنامه درصدا با پاسخ نامه فرق نداره معدل یا همون نمره ها روی تراز تاثیر داره

5. این کاربر از omnia.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mani geek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

یه پیشنهاد دوستانه انقدر تو فکر اینکه چقدر معدل تاثیر داره یا نداره نباشید .
    چون تو بررسی کارنامه های کنکور 89 در برنامه گزینه جوان رتبه برتر با معدل افتضاح وجود داشت تا دلتون بخواد (بر عکسشم بود اونم تا دلتون بخواد)

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز منظور از ارسال نشدن نمراتتون چیه؟؟؟
    یعنی بعد از عید تو سایت سنجش که نمرات نهایی برای تایید اومده بود مال شما نیومده بود؟؟؟؟!!!
    بعد یه چیز دیگه:
    این 15 درصد که میگن توی درصد تاثیری نداردوتوی تراز بندی موثر است.
    ممکن یکی با درصد عین شما رتبه پایین تری بیاره چون معدلش بالاتره.
    شما هر تعداد غلط یادرست بزنی درصد همون هایی است که زدی نه این که با 15 درصد جمع بشه.
    پارسال موقعی که نمرات تو سایت میزدن باید میرفتی نمراتت رو چک میکردی که درست باشه ماله مدرسه ما ! اصلا نمیره برای هیچکس تو سایت نبود حتی اسم درس هم نبود !
    درسته توی درصد مهم نیست منم منظورم تراز بود و در کل رتبه ادم رو میکشه بالا و رتبه خوب نمیشه وقتی 15 درصد رو تاثیر ندن !

ظاهرا نحوه ثبت نام تغییر کرده
    برای اینکه معتدل های اشتباه وارد نشه

باید برید به نزدیک ترین آموزش و پرورشتون با کارنامه سال سوم و احتمالا مدرک فارغ تحصیل = شماسه تا بهتون یک کد بدن که برای ثبت نام حتما نیازش دارین
    نه ! تو سایت سنجش میری چک میکنی !
    شماره و اینا میدی یه کد بهت میده پارسال هم ما کد گرفتیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

اینا خودشون هم نمیدونن دارن با این ثبت نام جدیدشون چیکار میکنن !!! .. ولی برای اونایی که معدل یا نمرات پایینی دارند به نظرم تاثیر ندن بهتر هم هست . البته این اطلاعیه آخرش هم مشخص نکرد..برای بچه های این دوره...معدل مهم هست یا نمرات نهایی !

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

سلام
    نمره تاثير داره ول ترا 2نفر تو اون درس متفاوته.

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان ، رشته ی هنر میخوام شرکت کنم دیگه کارت جداگانه ی ثبت نام لازم نیست ؟ ( البته ریاضی هم میدم )
    Last edited by reza-atom; 03-12-2010 at 19:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

سلام به همگی

برخلاف اکثر دوستان من خیلی دوست دارم درصد تاثیر معدل بره بالاتر چون از نمراتم خیلی راضیم و کارم تو کنکور اسون تر میشه از طرفی بنا به دلایلی هدفم به جای کنکور 90 "کنکور 91" هستش. حالا سوالی که دارم اینه که اگه من امسال شرکت نکنم اصلا ثبت نام نکنم بازم همین وضعه یعنی درصد تاثیر واسه من همین 25 درصده یا نه مثل کنکوری های 91 که متعاقبا (سال دیگه!) اعلام میشه هست ؟
    این موضوع خیلی واسم مهمه چون اگه شرکت کنم و سال دیگه تاثیر زیاد بشه و مال من 25 بمونه که خیلی ... میشه!!! حالا از کجا میتونم مطمئن شم ؟

راستی یه چیز دیگه درسته که پیش واسه 90 یها تاثیر نداره اما سال دیگه به احتمال زیاد تاثیر داده میشه درسته ؟میخام اینو بگم که من باید پیش دانشگاهی امسال رو "نهایی موثر در 91 " فرض کنم درسته ؟ یعنی اگه فرض کنیم سال دیگه پیش موثر شده نمراتی که من امسال تو این چارتا درس میارم رو اعمال می کنن اینم درسته؟ خب حالا که همه چی درسته ...!!!
    Last edited by mineworld; 03-12-2010 at 19:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •