لینک دانولد دمو نسخه کم حجمو کسی داره
لینک دانولد دمو نسخه کم حجمو کسی داره
Last edited by J.F.K; 27-09-2010 at 19:28.
به تاریخ عرضه این دو بازی نزدیک میشیم و به عرضه رسمی فیفا 1 روز و عرضه رسمی PES طبق قول های کونامی 3 روز مونده . نمرات بازی ها هم دارن میان و کم کم سایت متاکریتیک میانگین نمراتو اعلام می کنه (البته فعلا تعداد نقد های دو بازی کم هستن (فیفا 8 نقد و PES تعداد 5 نقد ازش شده))
این پست تو تاپیک هر دو بازی قرار داده میشه !:نمرات بالای 90 عالی محسوب میشن(سبز) . نمرات بین 80 تا 90 بسیار خوب(ابی) و زیر 80 هم متوسط (قرمز) و نمرات زیر 60 هم ضعیف محسوب میشن (سیاه)
هر دو بازی نمراتش مربوط به نسخه PS3 هست
میانگین نمرات فیفا : 90
لیست 8 نمره :
Eurogamer Italy 100
GameBlog.FR100
IGN 95
ME Gamers 94
spazio games 93
meristation 90
3d juegos 89
EuroGamer 80
میانگین نمرات PES 2011 : 80
لیست 5 نمره :
Gaming XP 87
videogameszone.de 86
vandal online 85
Gameblog .Fr 80
3D juegos 71
اونایی که BOLD شدن به هر دو بازی نمره دادن میشه مقایسه کرد نمراتشونو.
پ.ن :CVG هم فیفا رو نقد کرده و بهش یه 97 خوشگل داده !!برای این بالا نیاوردم که میانگین این نمره در متا حساب نشده
Last edited by amin 2010; 27-09-2010 at 18:14.
البته من پست امین عزیز رو تکمیل کنم....... .تو نسخه x360 هم میانگین امتیاز fifia 90 هستش و مال pes 83 که تو اونم pes پایینتره..... .
نسخه قبلی فیفا که حال آدمو به هم میزد (نسخه کامپیوتر رو میگم) معمولا دو سه روز قبل از تاریخ ریلیز لینکهای دانلود میومد حالا این نسخه که نکست شده و همه دنبالشن فیفا هم ناز میکنه لینک نمیده!![]()
Last edited by swamp; 27-09-2010 at 18:53.
منم با چنین موردی یک بار مواجه شدم ... حالت برعکسش هم مواجه شدم مثلا کمک داور خطا گرفت و پرچمشو بالا برد اما داور چون به صحنه نزدیک تر بود تصمیم کمک رو رد کرد!! واقعا این چیزا رو که می بینم EA رو بیشتر تحسین میکنم.
عجب رویی داریا ! خب برو پول بده ارژینالشو بخر !!!!کرک شده میخوای،طلب کار هم هستی !؟
به خدا این همه صبر کردیم خوشحالو خندان که ایول قبل دانشگاه بازی می کنیم .حالا فردا دانشگاه شروع میشه هنوز که هنوزه خبری ازش نیست![]()
نخسه ی palانگلیسی نیومد؟
xbox?![]()
آقا کو پس این لینک دانلود؟یعنی در سراسر دنیا دیگه خبری از جوانان پر شور قاچاقچی بازی نیست؟ کم کم داریم به روز عرضه رسمی بازی نزدیک میشیم و هنوز لینکی نداریم، این یک فاجعه در تاریخ قاچاق بازی است.
![]()
با سلام دوستمون 4039 گفتن من از دوباره مدل تلوزیون رو هم میگم که شاید کمکی بشه مدل تلوزیون من اینه Samsung La26c475 زمان پاسخگوییش هم 5 میلی ثانیه هستش واقعا سرعت بازی توش عالیه ........... و با HDMI بازی میکنم و 60 هرتز
Last edited by romell; 27-09-2010 at 20:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)