تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 451 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

در آغاز فعالیت hasanisakhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام.خیلی متاسفم.برای دوستانی که این مشکل براشون پیش اومده.من تازه دیروز گرفتم.تصمیم گرفتم دست به بایوس نزنم
    سری جدیدشه.28 ماه قبل میلادی. بالاترین کانیفیگه ولی سرعتش خیلی پایینه.که دوستان فرمودند ماله نرم افزار هاشه.کدوماشو پاک کنم و به کارم نمیاد.؟
    ممنون

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ممنون اقا من نمیتونم ایدیتو ببینم اگه میتونی به من یسری بزن تو یاهو دم همه بچه ها گرم که واقعا منو شرمنده کردن . نتیجه این همه تلاش رو خدمتتون عرض میکنم :
    هنوز لپتاپ بالا نیومده بعد از 10 ثانیه freez میشه حالم خفن گرفته هست واقعا اینم از شانس من 1380 لاخیدم فکر میکردم هیولاست واقعا حالمو گرفت میترسم گارانتی هم تعویضش نکنه (مطمعنم سخت افزاریه اخه بعضی وقتا 2 3 تا بوق ممتد میزنه و فریز میشه بعضی وقتا هم نمیزنه و فریز میشه )الان فقط منتظر نظر اقا مهران هستم یعنی به همین سادگی ؟ باور کنید نه ضربه خورده حتی تکونش هم ندادم!!!!!!!!! کسی نمیدونه این بوق مال چیه؟ اگه تو دسکتاپ بود که از رم هست درسته؟
    حسن جان متاسفم که این مشکل برات پیش اومده. قبل از اینکه این پست بالا رو بدی نظر من این بود که مستر بود هاردت توسط ویروس و یا یکی از برنامه هایی که میتونه بهش آسیب برسونه پاک شده. اما آسیب دیدن MBR فقط میتونه از بوت نشدن هارد جلوگیری کنه و ربطی به فریز شدن و یا هنگ کردن نداره.

اما الان قضیه فرق میکنه. به نظر من زیاد طولش نده و هر چه سریعتر ببرش گارانتی. بهترین کار هم همینه. هر چقدر بیشتر طولش بدی اعصاب خودت بیشتر خورد میشه چون اینطوری که من از پست هات فهمیدم هیچ کاری نمیشه با لپ تاپ کرد.

البته اگر من خودم باشم پشت لپ تاپ رو باز میکردم و قطعات رو چک میکردم اما هرگز تو همچین کاری رو نکنی. یدونه از پیچ های لپ تاپ باز بشه گارانتیت باطله و هیچ حقی رو نمیتونی ادعا کنی. پس لپ تاپ رو بزار زیر بغلت ببر گارانتی. درست میشه نگران نباش.

بله دیگه! از این خطرات هست در این کار البته من موقعی که به 202 دانگرید کردم که مشکلی نداشت ... موقعی دوباره به 210 خواستم برگردم این مشکل ایجاد شد ... و البته تقصیر خودمه دیگه ور رفتم زیادی...
    کلا همونطور که هشدار داده بود روی سایت اسوس و همه یاهل فن هم میگن _و ما گوش ندادیم _ بهتره تا مشکل سخت افزاری و یا عدم هماهنگی با درایور پیش نیومده دست به بایوس نزنیم چون عملا هیچ تاثیر عمده ای در چرفورمنس سیستم نداره آپگریدش...
    حالا به همین آقای می ایمیل زدم ببینم چه راهنمایی ای میکنه..
    اگر پی سی بود ههزار راه بود که آدم ریست کنه بایوس رو نمی دونم ایا این بایوس بک آپ سخت افزاری داره و چیکار باید کرد باهاش ... از طرفی به گارانتی هم اعتمادی نیست که سخت افزارش رو دستکاری نکنن...
    داستانی شد این قضه
    علی جان برای لپ تاپ من هم بایوس 212 اومده و قبلش هم 210 بود. بایوس این لپ تاپها تا جایی که فهمیدم یکیه و فرقی نمیکنه. تا جایی هم که در انجمن notebookreview پیگیرش شدم هیچ LOG ی وجود نداره که متوجه شد بایوس نسخه 212 چه تغییراتی نسبت به 210 داشته. تمام حرفهایی که وجود داره تجربیاتیه که افراد مختلف با آپدیت به 212 بدست آوردن.

من با بایوس 210 هیچ مشکلی ندارم و تعجب میکنم وقتی شما حرف از حرارت و دمای زیاد سی پی یو میزنید. شاید هم بخاطر همین بایوس 212 باشه. برای من فرقی نمیکنه لپ تاپ چند ساعت روشن باشه ... چه 1 ساعت و چه 10 ساعت روشن باشه دمای سی پی یو از 50 به بالا نمیره. البته این دما برای کارهای عادیه مثلا موزیک گوش دادن, فیلم دیدن, تو نت گشتن و 150 هزار تب در فایرفاکس باز کردن چت کردن و غیره... قبلا هم فکر کنم توضیح دادم این دما روی چه حالتی باید باشه.

حالا اگر از دوستان کسی هست که بایوسش 210 باشه. حالت پاورد لپ تاپ رو روی entertainment و در صورتی که لپ تاپتون روی یک سطح صاف ( غیر از فرش, لحاف, پتو, روی پا) مانند میز قرار داره دمای سی پی یو رو در ساعات مختلف چک کنید و نتیجه رو بگید.

مثلا این دمای لپ تاپ من بعد از 2 ساعت و 48 دقیقه کار کردن با لپ تاپه.

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان آیا به نظرتون با خارج کردن باتری مین برد ممکنه مشکل رفع بشه؟
    یادمه دوستان عکس هایی از داخل لپ تاپشون گذاشته بودن اگر ممکنه دوباره عکسها رو بگذارید تا ببینم ایا باطری مادر برد هم قابل مشاهد هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

چه بلا هایی که شما سر این ای سوز بیچاره نیوردین!!!
    ولش کنین به حال خودش کاراشو خوب انجام میده! راستی چرا حسن لپ تاپشو اینقد ارزون گرفته؟
    البته مدلش 1کم با من فرق داشت تو ram & hard کلا من از یک شرکت معتبر گرفتم که کارای خدماتی و همه چیزش کامله! و از این بابت خیالم راحته!!
    مغازه هم میتونستم بگیرم اما مغازه کارا خدماتو.... اینارو انجام نمیده!!
    ایشالا هیشکی به مشکل نمیخوره!!
    ایشالا..

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوستان آیا به نظرتون با خارج کردن باتری مین برد ممکنه مشکل رفع بشه؟
    یادمه دوستان عکس هایی از داخل لپ تاپشون گذاشته بودن اگر ممکنه دوباره عکسها رو بگذارید تا ببینم ایا باطری مادر برد هم قابل مشاهد هست.
    علی جان من فکر نمیکنم با ریست کردن بایوس بتونی نسخه ی بایوس رو داونگرید کنی. اما اگر خواستی امتحان کنی صفحه 185 من عکس لپ تاپ خودم رو گداشتم.

این هم عکس G51J

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

علی جان من فکر نمیکنم با ریست کردن بایوس بتونی نسخه ی بایوس رو داونگرید کنی. اما اگر خواستی امتحان کنی صفحه 185 من عکس لپ تاپ خودم رو گداشتم.

این هم عکس G51J

کد:
    رو چه حالتی؟؟
    high performance؟ ماله من در حال حاضر پس از روشن بودن 6 ساعته دما رو 77 ه!!!!!!!! البته رو حالت high performance.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مهران جان فکر می کنم یک تفاوت هایی بین لپ تاپ شما و این مدل باید باشه چون باقی دوستان هم در حالت عادی 60 تا 62 رو گزارش کردن مینیمم . البته من وقتی بایوس رو به 202 کاهش دادم دمای من هم در همین حد بود روی سطح میز که دور و برش هم خالیه و دمای محیط هم 25 درجه.
    حالا مهران جان الان دیگه مشکل من اینا نیست =)) زدم بایوسم رو پروندم و لپ تاپم روشن میشه اما هیچی بالا نمیاد یعنی فقط چراغ پاور روشن میشه و صدای فن میاد و دیگر هیچ
    با ابنکه عملیات آپگرید خوب انجام شده چون بطورذ خودکار خاموش شده بود . حالا بد ماجرا اینه که من وقتی زدم بایوس آپدیت بشه از پای میز بلند شدم و خودم پر شدن خط های لود نرم تفزتر رویEPROM رو ندیدم ولی قاعدتا وقتی خودش شات داون کردن حتما بی مشکل لود شده . خلاصه حالا اینجوریه تا هفته ی آینده برم تهران ببرمش گارانتی ....
    آقا عادت کرده بودم بهش الان با این پی سی گازوییلی دارم هی به خودم فحش میدم از این همه کنجکاوی و ور رفتن بیخود...

8. این کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

این هم عکس G51J

کد:
    مهران جان دست ات درد نکنه برادر.
    منم همون فکر شما رو می کنم. چون اساسا اگر بایوس بپره یا باید کلا آی سی رو عوض کرد (اینطور که از قبل می دونستم و الان هم یه تحقیقی کردم) و یا اینکه دوباره باید خارج بشه از روی مادر برد و پروگرام بشه!
    حالا باید اضافه کنم که لپ تاپ من روشن میشه ولی انگار در حالت هنگ میمونه چون چراغ نام لاک و کپس لاک روشن میمونه امیدوارم راه ساده ای داشته باشه درست شدنش...
    البته یک سری مادر بردهای همین اسوس دال بایوس بود برای همچین مواقعی یه بایوس پشتیبان داشت که فکر نکنم روی این لپ تاپ همچین امکانی باشه ...
    باید ببرم گارانتی سازگار ... کسی آدرس دفتر مرکزیشون رو بلده؟
    Last edited by Ali_B1; 06-09-2010 at 15:39.

10. این کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت hasanisakhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام.خیلی متاسفم.برای دوستانی که این مشکل براشون پیش اومده.من تازه دیروز گرفتم.تصمیم گرفتم دست به بایوس نزنم
    سری جدیدشه.28 ماه قبل میلادی. بالاترین کانیفیگه ولی سرعتش خیلی پایینه.که دوستان فرمودند ماله نرم افزار هاشه.کدوماشو پاک کنم و به کارم نمیاد.؟
    ممنون
    میدونم سرتون شلوغه ولی لطفا من رو هم راهنمایی کنید.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان صبح ساعت 11 رفتم نمایندگی لپتاپو هم بردم توضیح دادم براش که کاریش نکردم و خودش اینجوری شده . واقعا هم کارش عالی بود و حرفی نزد سریع گرفتش و گفت چک میکنم اگه سخت افزاری باشه شرکت موظف هست که 1 نو بده قراره جوابشو بهم بدن سرشون شلوغ بود. n61 هاتونو بوسه باران کنید . !!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •