من گفتم مشكل دارم ؟ ضمنا اون 3 مگه. اين 28 كيلوبايت!!
من گفتم مشكل دارم ؟ ضمنا اون 3 مگه. اين 28 كيلوبايت!!
vtn54 جان حرفی برای گفتن ندارم جزء شرمندگی واقعا از زحماتت متشکرم مشکلم حل شد.
Last edited by reza2pars; 20-02-2008 at 22:03.
سلام.اشتباه لبی بود.
سلام.حتما این 3 مگ ویژگیهای بیشتر و بهتری داره.
سلام
من قبلا با اين ويروس (سالدوست) مواجه شدم و با كسپر 7.0.125 كرك شده مشكلم حل شده ولي الان چند بار برام اتفاق افتاده كه فلش ممري به سيستم وصل كردم كه اين ويروس روش بوده فايل exe ويروس رو ميشناسه و پاك ميكنه ولي اثري از فايل inf. نميبينم. حالا مشكل اينجاست كه بعد از اين عمل بازم فلش ممري باز نميشه؟ لطفا بگيد مشكل از كجاست در ضمن كسپرم هم آپديت هست
شما باید فایلهای مخفی و همچنین فایلهای سیستمی رو از حالت مخفی بیرون بیارید بعد برید داخل فلش و فایل رو پاک کنید
با سلام خدمت دوستان عزیز من مدتی پیش به ویروس سالدوست آلوده شدم نا گفته نماند یه تروجان به نام malas هم در اسکن آنتی ویروس نود اون ویروسها پاک شد اما اثراتش باقی مونده نا گفته نماند که از تمام دستورات attrib و آنتی ویروس مخصوص سالدوست هم اتفاده کردم همه مشکلات درست شد الا غیر فعال بودن share document که هنوز مخفیه و از حالت مخفی هم در نمیاد حتی با attrib editore راهنمایی کنید لطفا
با سلام خدمت دوستان عزیز،
کامپیوتر من یک ویروس جدید گرفته ،بعضی از مشخصاتش اینه :
1-با نام های antichrist وday of judgment در جاهای مختلف ظاهر میشه
2-اجازه runشدن برنامه های دسکتاپ را نمی ده(به طور کلی ایکون های exe در دسکتاپ run نمیشن)
3-در cmd ،وقتی چیزی تایپ میکنیم ، به جای تایپ ؟ میزاره
لطفا اگر کسی راه پاک کردنشو میدونه ،من را هم در جریان بزاره،ممنونم
دوست عزيز فلش با دابل كليك باز نميشه گزينه اوپن كاركترهاي قاطي پاتي هست. از اونجا هم باز نميشه از طريق آدرس بار بازش كرده بودم و فايلها رو هم از حالت مخفي خارج كرده بودم ولي هيچ اثري از فايل inf. به نظر خودم مياد كه به خاطر همون هست كه با دابل كليك باز نميشه. البته فرمت كه ميكنم همه چي درست ميشه
شما باید با سرچ کردن فایلهای مخفی رو توی برنامه search فعال کنید (از طریق گزینه more advance option و تیک زدن گزینه search hidden files and folders) بعد فایل inf. رو سرچ کنید و پاکش کنید و بعد از ری استارت شدن درست میشه چون خودم همین مشکل رو با همین روش حل کردم اگه نتونستی بگو تا تصویری نشون بدم
samaراهنمای madi خيلی كامل بود ولی شما اين راهو هم امتحان كن شايد نتيجه بده البته اگه برنامه هات ارزششو داشته باشند:
روی آيكون نود در سيستم تری (كنار ساعت) كليك كن نود بالا مياد بعد توی قسمتnod32 system tools برو به
quarantine واونجا كليه فايلهای حذف شده رو می بينی روی هركدام كه می خوای برگرده راست كليك وبعدrestore
را انتخاب كن(البته توصيه نمی شه فايلهای ويروسی روبرگردونی )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)