دوست عزیز .
BOT یعنی کامپیوتر . از Robot میاد
مولتی پلیر با دیگران اصلا امکان پذیر نیست بدون سی دی کی . و به نظرم کرک هم نخواهد شد .
دوست عزیز .
BOT یعنی کامپیوتر . از Robot میاد
مولتی پلیر با دیگران اصلا امکان پذیر نیست بدون سی دی کی . و به نظرم کرک هم نخواهد شد .
خيلي ممنون. ولي من نسخه xbox رو دارم! به خاطر همين دست به دامن شما شدم. ممنون ميشم اگر كسي اون آهنگ مورد نظر من رو استخراج كنه براي من آپلود كنه.
موفق باشيد.
خب دوست عزیز اسم دقیق آهنگو بگو من بتونم استخراج کنم . نمیشه که همینطوری. 459 تا فایل صوتی هست !
یا اینکه همون OST که گفتمو دانلود کنید و از اون پیدا کنید . لینکشو به زودی در اختیارتون قرار میدم اگه با تورنت مشکل دارید و نمیتونید اونو دانلود کنید
سلام
دوستان من توی یک مرحله که با رادیو چند تا ساختمون رو خراب کردیم و بعد از اون یکی از دوستان میسون داشت یک چوب رو هول میداد و منم رفتم کمکش بعد یک ماشین به سمت ما پرت شد و دمو شد بعد اون میسون هست توی یک جای تاریک من هر کاری کردم نفهمیدم باید چیکار کنم تا صفحه روشن بشه و یا ازون مکان خارج بشه لطفا رهنمایی کنید
دقیقا میتونید یه عکس بگیرید یا هدفتون رو بگید ؟ منظور از هدف Objective بازی هست . Esc رو بزنید میاد . دقیقا یادم نمیاد کجاس ولی فکر کنم ویتنام باشه .
این عکس خدمت شما
![]()
والا دقیقا یادم نمیاد . فکر کنم همونجایی باشه که باید یه بمب بکارید توی دیوار . اگه اونجا نیست فقط یادمه یه جایی ماشین به سمتتون پرتاب میشد شما میرید تو یه خونه و WOODS شما رو بلند میکنه و یه اسلحه بهتون میده .
دوست عزیز...
واسه منم همین اتفاق افتاد و تنها کاری که کردم از اول همون مرحله رو رفتم و درست شد...
شما هم یک امتحان کن ضرر که نداره..
منم فکر کنم باگه . چون توی این بازی دوربین دید در شب کشف نشده که تاریک باشه اتاق :O
هر چقدر به مهم فشار آوردم یادم نیومد .![]()
آره حجت جان...باگه..واسه ورژن بازیه بعضی از دوستانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)