تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 195 از 224 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

[QUOTE]

مصاحبه سرمربی کره رو خوندم
    برعکس ادعاش توی واژه واژه اش میشه ترس رو دید ممکنه سه گل هم به ایران بزنن(فوتباله) ولی مشخصا اعتماد به نفسشون پایین اومده
    امیدوارم داستان لبنان تکرار نشه و دوباره از تیمی که از ما میترسه نترسیم
    باختیم به همین سادگی
    باختیم چون سرمربی ما به اندازه تمام دوران مربیگریش ترسید
    با سه هافپک دفاعی به تیمی که بیش از همیشه از ما میترسید اعلام کردیم که نترس چون ما بیشتر میترسیم
    آقای قطبی ترسو ترین تیم تاریخ ایران رو به زمین فرستادی تیمی که از اعتماد به نفس تخلیه شده بود تیمی که از چهره های بازیکناش مشخص بود توجیه نشده وارد زمین شدن تیمی که بازیکناش به بازی کردن با سه هافپک دفاعی نه عادت داشتند و نه خوشبین بودند
    هیچ هافپکی نداشتیم که جلوی هافپک های دفاعی ایران بتونه صاحب توپ بشه و بازکنای کناری رو راه بندازه
    جای خالی مبعلی و محمد نوری 120 دقیقه در حال فریاد زدن بود و آقای قطبی نشنید
    نکونام....... 120 دقیقه درون سرم 120 چرا بود ؟
    اینکه این نکونام چرا باید بازی میکرد؟
    بازی رو به زمین خودمون کشوندیم که چی؟
    که دفاع شکننده کره که با معدود حمله های ( شبه حمله های) ایران به راحتی وا میداد نفس راحتی بکشه؟

و اینکه به نظر من خط هافپک امروز ایران در نیمه دوم
    در کنار بازی با یوگوسلاوی در سال 98 و بازی 6 بر 2 معروف در مقابل کره البته اونهم در نیمه دوم
    بهترین و باشخصیت ترین خط هافپک بعد از انقلاب بود

نوری ، آندو و حدادی فر خیلی خوب همدیگرو کامل میکردن
    به خصوص تعویض جای آندو و حدادی فر که به صورت کاملا حرفه ای و به روزی به نوبت وظیفه رسوندن توپ به نوری و حمایت از اون برای حمله کردن و همینطور تعین نوع حمله رو انجام میدادن که برای من پیامهای زیادی داشت و بسیار لذت بخش بود و نشوندهنده این بود که آندو چیزهای زیادی رو در انگلیس یاد گرفته و حدادی فر هم در ذوب آهن و زیر نظر ابراهیم زاده فوتبال مدرن رو تا حدودی یاد گرفته
    من به شخصه به دور از هر گونه احساساتی
    این ترکیب رو به ترکیب
    نکونام ، پژمان نوری و مبعلی ترجیح میدم
    به دلیل اینکه مبعلی رو چندان آماده ندیدم
    نکونام هم همینطور
    و از همه مهمتر اینکه این دوتا هنوز به روشی کاملا کلاسیک و کلیشه ای بازی میکنن
    نکونام با تمام خوبیهاش در جا بازی میکنه
    و به هافپک کناری زیاد اعتماد نمیکنه تعویض جا رو انجام نمیده توی یه خط طولی ثابت حرکت میکنه (که این باعث میشه فوتبال ایران به شدت قابل پیشبینی بشه)
    و مبعلی هم با توجه به بازی درجای نکونام قدرت انتخاب زیادی براش نمیمونه ضمن اینکه آماده هم نیست
    میمونه پژمان که هر چند آماده و خوبه اما به نظر من نمیتونه مثل حدادی فر و آندو که درک بهتری از فوتبال مدرن دارن بازی کنه
    فکر میکنم بازی این سه نفر در نیمه دوم کادر فنی ما رو به شدت به فکر فرو ببره
    واقعا این سه نفر در مقابل کره باید بشینن روی نیمکت؟
    به نظر من با این بازی مرزهای از پیش تعیین شده تیم اول و تیم دوم در ذهن کادر فنی فرو ریخته
    که این هم از عواقب نداشتن بازی تدارکاتی مناسبه که این موقع از جام تازه لایه های پنهان تیم ایران شناسایی میشه
    کی فکرش رو میکرد میشه در تیم ایران ترکیب میانیه آندو ، حدادی فر و نوری اینقدر با هم جفت و جور بشه و همخوانی تاکتیکی داشته باشه
    چیزی که سالهاست گمشده میانه زمین ایرانه

من به شخصه فکر میکنم
    حداقل قطبی باید با شجاعت نکونام و شجاعی رو در مقابل کره بازی نده

امیدوارم کادر فنی به خصوص بیوتر و قطبی پیامهای صریح این بازی رو دریافت کرده باشن
    تیمی که ستاره هاش( بخونید شبه ستاره هاش) رو پس میزنه

به نظر من تیم فعلی ایران از نظر ساختاری و نوع شخصیت بازیکناش
    تبدیل به تیمی یه دست شده که حتی برانکو هم آرزوشو داشت و برای به دست آوردنش خیلی صبر کرد(که البته تا حدودی بهش رسید)
    تیم فعلی ایران داره تبدیل به یه رنسانس در تاریخ فوتبال همیشه متکی به ستاره ایران میشه
    و امتحان اصلی کادر فنی ایران اینه که در این گردنه حساس تاریخی تصمیم درست رو درباره ساختار و ترکیب تیمشون بگیرن
    آیا کادر فنی میتونه شرایط ایران رو به خوبی درک کنه؟؟
    آیا میتونه تشخیص بده که تفکر و حرکات جمعی بازیکنای ایران فعلا نیازی به ستاره هایی مثل نکونام و شجاعی نداره؟؟
    آیا کادر فنی جسارت برداشتن گام نهایی در جهت تیم تر شدن ایران رو داره ؟؟
    جواب دادن به این سوالات ارتباط مستقیمی به چگونگی ثبت شدن نام و کارنامه قطبی در تاریخ فوتبال این سرزمین داره
    آقای قطبی اینجا سرزمین همراهان نیمه راهه
    به نام ها فکر نکن
    به کارنامه خودت فکر کن
    به تغیراتی که حدادی فر پس از سالها در خط هافپک قابل پیش بینی ایران به وجود آورد فکر کن
    جسارت خصوصیت مشترک تمام کسانیست که درتاریخ مانده اند
    جسارت داشته باش
    آقای قطبی جسارت نداشی
    بازیکنای آماده رو روی نیمکت نشوندی به بهانه تجربه بیشتر بازیکنای نا آماده
    با فاصله فقط سه روز یکی از بهترین خطوط هافپک ایران رو تبدیل به یکی از بدترین خطوط تاریخ فوتبال ایران کردی
    جسارت نداشتی و با ترکیب بیش از محتاطت جسارت رو از بازیکنانت هم گرفتی
    تا نتونن به تیمی که یکی از ضعیفترین دفاعهای این دوره رو داره و حتی از هند هم گل خورده بود گل بزنن
    ترسوها رستگار نمیشن

آقای قطبی فقط یه سوال؟؟؟؟
    واقعا این تیم رو برای بردن چیده بودی؟؟؟

آقای قطبی این تیم تدارکات خوب نداشت قبول
    این تیم مدیر خوب نداشت قبول
    فدراسیون بی برنامه بود قبول
    اما ضربه آخر رو شما با ترکیب صد در صد اشتباهت به ریشه این تیم زدی
    تیمی که با تمام نداشته هاش نشون داد میتونه

دلم نمیخواد مثل کسایی که منتظر باخت قطبی بودن بهش حمله کنم
    به همین خاطر باقی حرفا باشه برای بعد
    خسته نباشی آقای قطبی
    برو و مارو با بغضی که چهار سال دیگه هم برای سنگین تر شدن بهش هدیه کردی تنها بزار
    Last edited by گرافيكار; 23-01-2011 at 01:11.

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

حسن روشنا علی پروینا حشمت مهاجرانیا سیروس قایقرانا برادرانه بیانی مجتبی محرمیا
    اینا همشون از قرمزو ابی بودن که داریم حسرتشونو میخوریم
    ایا شما دلت نسوخت مبعلی توپ پخش میکرد تو زمین؟
    دوسنت من سیروس قایقران هیچ وقت تو استقلال یا پرسپولیس بازی نکرد. ملوان بود بعد رفت قطر بعد هم کشاورز تهرانم. راستی یادش به خیر. وقتی توپ افتاده بود زیر پای پژمان نوری من یه لحظه یاد سیروس افتادم و تو دلم گفتم پژمان یاد سیروس رو زنده کن ولی ضربه پای راست خیلی ضعیفی زد.. یادش به خیر.

نیمه اول رضایی توی چندتا حرکت گند زد! اقای نکونام هم که ماشاالله! حرف از انصاریفر و مسعود هم نزنیم بهتره!
    فقط سید جلال و خسرو و احسان خوب بازی کزدند.
    ان شاالله توی جام جهانی حذف بشیم!
    100% موافقم. تعجب میکنم چرا اینقدر از عقیلی تعریف میشه. یکی متوجه شد که کارای خطرناکش میتونست کار دست ما بده.
    Last edited by satttanism; 23-01-2011 at 08:19.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تو بالاترین یارو زده =از دست خیابانی زدم شبکه خارجی فوتبال رو ببینم...از استودیوی بغلی باز صدای اقا جواد میاد
    خیابانی: عادت تیم ما این بوده که یک نیمه به حریف بده!!

دو جواد براین مرز وبوم تاختند / یکی گیس برسرها نگذاشتند
    یکی کرده سرکیسه اوساسونا / دگری تیغ میزند بر صداوسیما

(اقتباسی در دو! ببخشید که وزن و قافیه نداشت-فی البداهه بود، بهترش میکنم)
    Last edited by Arash4484; 23-01-2011 at 01:14.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تقدیم به تیم ملی
    چشم ما دیده به سویت نگران هست هنوز .............. غم نابردن تو بار گران هست، هنوز
    گرچه در باختن تو دیده ما گریان است ...................... تاریخ تو همه جا ورد زبان است هنوز ( اقتدار جام ملتهای 19996 و 2004)
    ببخشيد ، ولي من تيم 2004 رو از لحاظ فني قبول نداشتم
    چون مثل تيم فعلي ، تاكتيك خاصي نداشت
    اون تيم فقط يه بازي با كره خوب بازي كرد و تمام!
    همین رو بگو. من رو اون صحنه چنان دادی زدم که مادر بنده خدام یک متر پرید هوا. تازه تو بازی های قبل هم همین کار رو کرده بود. در مورد نصرتی هم با اینکه قبل از بازی من گفتم بهتره نصرتی بازی کنه تا حیدری اما من اشتباه میکردم. حیدری که اومد تیم کارش عوض شد
    من از سبك بازي بعضي بازيكنا بيزارم ولي بازم بهشون اميدوارم ، چون مشكل اونا پايه اي هست ، ولي نصرتي رو هيچوقت بهش اميدي نداشته و ندارم و فقط در حد ليگ ايرانه

سرمربي كره جنوبي: تيم ما بازي برتري ارايه كرد

سرمربي تيم ملي فوتبال کره جنوبي؛ گفت: با ارايه يک بازي برتر در طول 120 دقيقه، شايسته پيروزي برابر ايران بوديم.

''چو کوانگ رائه'' در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: بازي هاي مرحله يک چهارم نهايي هميشه از حساسيت ويژه اي برخوردار است چرا که تيم بازنده بايد به کشورش بازگردد.
    وي افزود: ما بهتر بازي کرديم و تيمي که بابرنامه تر است بايد برنده مسابقات حساس شود.
    سرمربي کره جنوبي با تجليل ازعملکرد بازيکنان خود گفت: بازيکنان کره جنوبي با ارايه يک بازي هوشمندانه و در اختيار گرفتن کنترل بازي توانستند ايران را که يکي از تيم هاي قدرتمند آسيا است از پيش روي بردارند.
    وي در خصوص تيم ملي ايران گفت : ايران بازيکنان خوبي در اختيار دارد که در مرحله گروهي بهرتين عملکرد را داشتند، اما معتقدم که فوتبال ايران چند سالي است که در يک سطح مانده است.
    ''کوانگ رائه'' در مورد ديدار کره جنوبي و ژاپن در مرحله نيمه نهايي گفت: هيچگاه در دوران بازيگري و مربيگري خود در برابر ژاپن شکست نخورده ام و مطمئن باشيد تيم ما در ديدار نهايي حضور خواهد داشت.
    گفتني است، تيم ملي کره جنوبي شنبه شب با برتري يک بر صفر برابر ايران به مرحله نيمه نهايي رسيد.
    تقريبا ايشون درست ميفرمايند
    فوتبال ايران زمان برانكو توي يه سطحي فريز شد و نه پيشرفتي بود و نه پسرفتي!
    ولي از زمان قلعه نويي به بعد ،فقط پسرفت بوده
    گهگاهي هم يه برداي شانسي اي هم بوده!

راستي سايت گل نوشته قراره كفاشيانو استعفا بدن
    احتمالا مجمع فردا صبح با استعفاش موافقت ميكنه و عصرش كفاشيان استعفا ميده!!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نه کوبیدن تموم شد الان وقت سیاه نمایی هست فردا هم طبق برنامه تخریب داریم بعد هفته دیگه هم که قهرمان مشخص شد مراسم افسوس خوردن و تو سر زدن داریم در ادامه یهو همه چیز فراموش می کنیم و درگیر بحث شیرین انتخاب سرمربی میشیم حالا اصلا نمی خوام منحرفتون کنم ها ولی سرمربی خارجی باشه یا داخلی !؟

آيا كفاشيان استعفا مي كند ؟

به گزارش ايسنا، علي کفاشيان پس از حذف تيم ملي فوتبال ايران از جام ملتهاي آسيا، اظهار کرد: با وجود چنين نتيجه‌اي از سمت‌ام استعفا نمي‌دهم و تا يک سال ديگر در فوتبال ايران خواهم بود. فدراسيون فوتبال مجمع دارد و آنها در انتخابات‌شان تعيين مي‌کنند که چه کسي رئيس آينده فدراسيون خواهد بود.

کفاشيان با بيان اينکه افشين قطبي از وي و بازيکنان تيم ملي خداحافظي کرده است، گفت: قطبي ديگر با ما نيست، او پس از بازي با کره‌جنوبي با ما خداحافظي کرد. ما از فردا (يکشنبه) به دنبال سرمربي خارجي جديدي براي تيم ملي خواهيم بود تا بتوانيم به جام جهاني 2014 صعود کنيم.

رييس فدراسيون درباره عملکرد تيم ملي در بازي با کره‌جنوبي نيز اظهار کرد: تيم ايران بازي خوبي انجام داد. هر دو تيم فوتبال پاياپايي را مقابل يکديگر انجام دادند،‌ در دقايقي تيم ما بهتر از حريف بود و در دقايقي کره‌اي‌ها عملکرد بهتري داشتند در نهايت کره‌جنوبي پيروز شد و ما بايد از فردا به فکر آينده باشيم.

به گزارش سايت گل با وجود این که کفاشیان در مصاحبه ای بعد از بازی اعلام کرد که استعفا نخواهد داد اما طبق اخبار شنیده شده اتفاق دیگری در راه است. مجمع فدراسیون فوتبال قرار است جلسه ای با کفاشیان تشکیل داده و او را وادار به استعفا کنند. این طور که شنیده می شود مهدی تاج نیز قرار است جای کفاشیان در راس فدراسیون فوتبال را بگیرد. اگرچه کفاشیان اعتقاد دارد که با قدرت به کارش ادامه خواهد داد اما بعید به نظر می رسد که شکست تیم های ملی در رده های مختلف چنین اجازه ای را به او بدهد.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دلیلشم این بود که کره واقعا عالی بود !! همه فضا ها رو بسته بود ، بسیار دقیق بازی کرد . از طرفی قبول دارم بازیکنان ما هم مثل بازی های قبل با طراوت نبودن . نکونام ضعیف ترین بود و فقط اون ضربه آزاد رو خوب زد . تیم ما تاکتیک داشت اما نتونست پیادش کنه و کسی کم کاری نکرد ، همه زحمت کشیدن اما با هر مربی تویه این شرایط از پس این کره بر نمی اومدیم ! رویه کاغذ و قبل از بازی همه امیدوار بودن اما دیدیم که تویه میدان شرایط چطوری رقم خورد !
    کره عالی بود !
    برخلاف نظر شما همونطور که تو پستهای پیش گفتم(در حین بازی) کره اگر تیم پرقدرتی بود ، بردن تیم درهم و بی برنامه و بیجان ایران 120 دقیقه برایش طول نمیکشد .
    بازی ایران بشدت من رو یاد بازی با بحرین2002 انداخت...

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هیچ اتفاق خاصی نمیفته قطبی که از اولش معلو بود که میره، یه مدتی بحث جام ملتها داغ میمونه بعد بین یه چند تا گزینه ی تابلوئه داخلی اونی که کمترین استحقاقو داره انتخاب میکنن بعد به جام جهانی نمیریم میرن پی مربی خارجی تا تو جام 2015 نتیجه بگیرن بعد تو اون جام نتیجه نمیگیریم میرن دوباره سراغ یه مربی داخلی نا بریم جام جهانی 2018 که دوباره...........

و این چرخه ادامه دارد.
    کلا همه چیمون باید به همه چیمون بیاد

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

من جای جواد نکونام بودم از بازی های ملی خداحافظی میکردم

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

تیم ایران اگه بی برنامه بود از این کره همون 6 تایی رو می خورد که ما بهش زدیم !
    مگه کم دفاع کردند ؟ مگه کم موقعیت مسلم گل رو نجات دادن ؟! با این بازی که از کره دیدین هنوزم می گین این تیم پر قدرت نبود ؟!
    کره امروز عالی بود ! اما مسلما ایران هم ایران نبود !! در این شکی نیست !

بعد از 3 تا بازی معتقدم قطبی نشون داده بود که تصمیماتش حساب شدست ! مسلما برای این بازی هم برنامه داشت ! مسلما این بازی رو هم آنالیز کرده بود ! حالا اشکال کار دقیقا کجا بود نمی دونم !

جلسه ای با کفاشیان تشکیل داده و او را وادار به استعفا کنند. این طور که شنیده می شود مهدی تاج نیز قرار است جای کفاشیان در راس فدراسیون فوتبال را بگیرد
    به به ! چه شود ! کفاشیان بره ، تاج بیاد !!!!

از الان همه می تونن حدس بزنن قرار چه خبرهایی بشه ! بازی با اسم ها شروع میشه ! آخرش هم به همون چیزی ختم میشه که خودشون از اول می خواستن !!!

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوسنت من سیروس قایقران هیچ وقت تو استقلال یا پرسپولیس بازی نکرد. ملوان بود بعد رفت قطر بعد هم کشاورز تهرانم. راستی یادش به خیر. وقتی توپ افتاده بود زیر پای پژمان نوری من یه لحظه یاد سیروس افتادم و تو دلم گفتم پژمان یاد سیروس رو زنده کن ولی ضربه پای راست خیلی ضعیفی زد.. یادش به خیر.

.
    کلی گفتم
    سیروس قایقران کجا و پژمان نوری کجا
    دلم خیلی گرفته انگار همه چی ضده ما بود
    کره از ما برتر بود ولی فوتباله کثیفیو بازی کرد مخصوصا شماره 13 واااااااای وااااای
    چرا تحقیر شدیم؟جلویه چشم بادومیا
    پ.ن
    داداش شما بچه انزلی ای؟
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 23-01-2011 at 01:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •