تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 674 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بله. همین طوره. در جواب یه مشت صحبتهای غیر منطقی و با هدف خرابکردن جبهه مخالف از این بدتر هم فکر کنم بتونه باشه.
    از این بدتر هم میتونه باشه چرا که بنده نوعی که طرفدار بازی مورد علاقه ام هستم چه دلیلی داره که اسم و جزییات بازی رو که دوست ندارم بشنوم باید حتما در تایپک همون بازی مورد علاقه ام بشنوم. چرا؟
    به نظر من این بازی ضعیف و ناتوان شده چه دلیلی داره که فن های این بازی روحیه گیمر بودنشونو از دست بدن. آیا کسانی که در تایپک فیفا یا هر تایپک دیگری هستند اجازه ورود صحبتهای ضد بازی خودشونو به دیگران میدن. همین.
    اگه این حرفا بجز رعایت کردن حقوق بشر چیز دیگه ای رو طلب میکنه بگید.
    وا چه حرفایی میزنی کسی که فن یک بازی باشه چه خوب و چه بد بازیشو میکنه.همزمان دمو دوبازی اومده و ناخود اگاه هرکی جقتشو بازی کرده باشه دست به مقایسه میزنه. بعد شما دوست داری چشمت رو رو واقعیت ببندی.

در تاپیک مافیا 2 هم بحث مقایسه زیاد بود ولی کسی مثل شما دیگه اینطوری رفتار نمیکرد. بازیتو بچسب دزد نبردش

داره خودمونی میشه balloon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ARAK

پيش فرض

وا چه حرفایی میزنی کسی که فن یک بازی باشه چه خوب و چه بد بازیشو میکنه.همزمان دمو دوبازی اومده و ناخود اگاه هرکی جقتشو بازی کرده باشه دست به مقایسه میزنه. بعد شما دوست داری چشمت رو رو واقعیت ببندی.

در تاپیک مافیا 2 هم بحث مقایسه زیاد بود ولی کسی مثل شما دیگه اینطوری رفتار نمیکرد. بازیتو بچسب دزد نبردش
    ببین کوچولو آقا دزده یه چیز دیگرو میبره.
    من میگم اصلا گور بابای pes . تو اصلا نگرفتی موضوع رو. آدم باید خیلی مشنگ باشه که بخواد الکی برایه چیزی که براش منفعت نداره حرص بزنه. حوصله ندارم بیشتر از اینا بخوام توضیح بدم چرا که منظور همه حرفام یه جورایی تابلو بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله. همین طوره. در جواب یه مشت صحبتهای غیر منطقی و با هدف خرابکردن جبهه مخالف از این بدتر هم فکر کنم بتونه باشه.
    از این بدتر هم میتونه باشه چرا که بنده نوعی که طرفدار بازی مورد علاقه ام هستم چه دلیلی داره که اسم و جزییات بازی رو که دوست ندارم بشنوم باید حتما در تایپک همون بازی مورد علاقه ام بشنوم. چرا؟
    به نظر من این بازی ضعیف و ناتوان شده چه دلیلی داره که فن های این بازی روحیه گیمر بودنشونو از دست بدن. آیا کسانی که در تایپک فیفا یا هر تایپک دیگری هستند اجازه ورود صحبتهای ضد بازی خودشونو به دیگران میدن. همین.
    اگه این حرفا بجز رعایت کردن حقوق بشر چیز دیگه ای رو طلب میکنه بگید.
    درود
    من هم با شما موافقم
    همیشه این طور بوده که طرفدارای فیفا میان توی تاپیک pes و هر زخم زبونی که می خوان می زنن و میرن ولی توی تاپیک فیفا این جوری نیستش، یعنی من ندیدم که طرفدارای pes برن توی تاپیک فیفا و ازش بد بگن یا اگه هم بوده خیلی کم بوده
    امیدوارم طرفدارای فیفا دیگه توی تاپیک pes پستهای تعصبی نزارن و اگه هم حرفی در مورد pes می خوان بزنن منطقی و با دلیل و مدرک باشه
    با سپاس.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

به نظر منم برای PES همین حد کاملا معقوله چون این بازی مخاطبان خاص خودشو داره کسانیکه دوست ندارن بازی بیش از حد سخت بشه تا از لذت بازی کم نشه .
    به هر حال امسال دو تا بازی روی PC داریم از هر کدوم خسته شدیم میشه اون یکی رو بازی کرد .
    از سابقه ی پستهای شما دوست عزیز (آقا حسین) در این تایپک فکر نکنم منظور خواستی از این حرفتون داشته باشید چرا هر کسه دیگه ای این حرف رو میزد براحتی در جوابش باید میگفتیم که تمام کسانی هم که از بازی فیفا خوششون میاد و یه جورایی ازش طرفداری میکنند و به طور خلاصه تمام مخاطبان فیفا یه مشت آدمای مغرور و خودخواهی هستند که این بازی با روحیاتشان بیشتر سازگار هست و ...
    .
    [/QUOTE]

آقا دست شما درد نکنه من خودم همین چند صفحه قبل دارم به یکی از طرفداران فیفا توی این تاپیک تذکر میدم که اینجا طرفداری فیفا رو نکنه و از pes بد نگه و اینکه باید همه به سلیقه هم احترام بزاریم بعد حالا شما به من شک کردی که دارم طرفداران pes رو خراب میکنم ؟ ای بابا ای بابا چی بگم من !

5. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بازی خیلی سخت و جذاب شده
    سیستم پاس خیلی موثرتر از فیفا نکست هستش که توی 360 بازی میکنم و بازی رو به واقعیت نزدیک کرده
    از ساعت ۱۱دیشب تا ۷ صبح داشتم بازی میکردم و اصلا ګذر زمان رو متوجه نشدم
    مرسی کونامی
    Last edited by pedramgolchin; 17-09-2010 at 06:22.

7. 5 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

حذف شود...
    Last edited by vampyre; 17-09-2010 at 08:45.

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز...
    یک سوال داشتم:
    نسخه DEMO بازی اومده!؟

پروفشنال Lt.Ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    In Labyrinths of Coral Caves

پيش فرض

نسخه DEMO بازی اومده!؟
    y

11. این کاربر از Lt.Ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز...
    یک سوال داشتم:
    نسخه DEMO بازی اومده!؟
    خوبه 2 پست بالاتر پدرام جان زده دارم بازی میکنم میپرسی دمو اومده 20 صفحه قبلش همش در مورد دمو دارن حرف میزنن چه پست های میدن تو این تاپیک Pes انگاری همه میخوان تو این تاپیک اسپم بدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

بعد هر بازی برای من نیم ساعت دموی تبلیغاتی نشون میده تا بخواد برگرده و دوباره یبار دیگه بازی کنیم
    دیدم اینجا کسی شکایت نکرده گفتم شاید مشکل منه فقط ؟!بعد دوتا تیم فقط قابل بازی هستن دیگه ! بارسا و بارین ؟!
    گزارشگر هم صداش در نمیاد!
    Last edited by Reza Razor; 17-09-2010 at 09:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •