تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 397 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 3966

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

بچه ها من با هزار بدبخت بالا خره تونستم بازي رو روي سون نصب كنم و حالا وقتي از پدرش ماموريت ميگيره علامتي روي نقشه نيست مشكل چيه ؟
    .................................................. .................................................. .......................

ای بابا .......ببخشید دوست عزیز ولی 2 روز بعد از انتشارش در کشور سریع همه نسخه ها تصحیح شدن و تمامی مراحل باز شدن ..........باز شما توی این مرحله گیر کردی.......آخرین ولیو رو از اول همین تاپیک دانلود کن و بریز و بازی رو تا آخر برو و حالشو ببر .................................................. .....
    من دیروز رفتم پاساژ طلای شهرمون اراک حتی دیگه نسخه های easy set up این بازی رو آورده بودن و می فروختن که کرک رو هم خود بازی نصب می کرد و دیگه احتیاج به هیچ دستکاری نبود .......

من نمی دونم دوستان بازی هاشونو از کجا تهیه می کنن که هنوز مشکل دارند .......

ببخشید قصد توهین به کسی رو نداشتم

موفق باشید

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض Assassin creed II

نمیدونم اینو قبلاگذاشتید یا نه ولی خوب راهنمای قدم به قدم هست با عکس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 2 کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

.................................................. .................................................. .......................

ای بابا .......ببخشید دوست عزیز ولی 2 روز بعد از انتشارش در کشور سریع همه نسخه ها تصحیح شدن و تمامی مراحل باز شدن ..........باز شما توی این مرحله گیر کردی.......آخرین ولیو رو از اول همین تاپیک دانلود کن و بریز و بازی رو تا آخر برو و حالشو ببر .................................................. .....
    من دیروز رفتم پاساژ طلای شهرمون اراک حتی دیگه نسخه های easy set up این بازی رو آورده بودن و می فروختن که کرک رو هم خود بازی نصب می کرد و دیگه احتیاج به هیچ دستکاری نبود .......

من نمی دونم دوستان بازی هاشونو از کجا تهیه می کنن که هنوز مشکل دارند .......

ببخشید قصد توهین به کسی رو نداشتم

موفق باشید
    دوست من تهران امکانات شما رو نداره و و پاشاژ طلا و فردوسی هم نداره که برم تهیه کنم و ما بیچاره ها توی تهران از هر امکاناتی بی بهره ایم

من هم قصد توهین نداشتم
    Last edited by KHOFASH681; 16-04-2010 at 19:52.

5. این کاربر از KHOFASH681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوست عزیز به جرات میشه گفت این سوال بیش از صد بار مطرح شده شما چهار تا صفحه رو به صورت رندم هم باز

میکردی جواب سوالتو میگرفتی باید از ولیو جدید استفاده کنید به جای ولیو قبلی کپیش کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوست من به نظرت باید 190 صفحه رو میخونم ؟!!!!!!!!!!!!!!

به هر حال از کمکت ممنونم حال دادی
    آواتارت هم خیلی عالیه و شماره 3 اون فیلم هم داره میاد موفق باشی

7. این کاربر از KHOFASH681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض Assassin creed II

kortol جان ادامه داستان بازی رو میگی؟ چیزی جلوتر رفتی؟

---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------

دوست من به نظرت باید 190 صفحه رو میخونم ؟!!!!!!!!!!!!!!

به هر حال از کمکت ممنونم حال دادی
    آواتارت هم خیلی عالیه و شماره 3 اون فیلم هم داره میاد موفق باشی
    هر چند ربطی به تاپیک نداره ولی باید بگم اره داره میاد این فیلم منو بدبخت کرد من نسخه های بلور ری این فیلمو دانلود کردم که برام 60 تومن خرج برداشت چون حجمش 13 گیگ بود

9. 2 کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Loaded_nigga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    i.n.t.e.r.n.e.t

پيش فرض

دوستان بزودی براتون داستان و موضوع کلی بازی رو به زبان شیرین فارسی میزارم ...کم مونده تموم شه ... برای اونایی که نسخه 1 رو بازی

نکردن و چیزی از دیالوگ ها سر در نمیارن میتونه مفید باشه

دست همه درد نکنه .... سوال تکراری هم نکنید لطفا

11. 3 کاربر از Loaded_nigga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

kortol جان ادامه داستان بازی رو میگی؟ چیزی جلوتر رفتی؟

---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------

هر چند ربطی به تاپیک نداره ولی باید بگم اره داره میاد این فیلم منو بدبخت کرد من نسخه های بلور ری این فیلمو دانلود کردم که برام 60 تومن خرج برداشت چون حجمش 13 گیگ بود
    داداش این رو دان کردم و حالا باید چکارش کنم ؟

یه فایل به نام values.db که حجمش حدود 400 مگه

60 هزار واسه این سریال !!!!!!!!!! چرا آخه ؟ درسته خیلی عالیه و کارکتر اول دختر و ÷سرش و اون گرگ سرخ÷وسته رو دوست دارم اما ارزشش رو نداره و باید به دیوی دیش راضی بود

پروفشنال aron110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها یه جای بازی هست که کد پیج میخواد تا بره پیش عموش حالا این کد پیج چی هست؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

داداش این رو دان کردم و حالا باید چکارش کنم ؟

یه فایل به نام values.db که حجمش حدود 400 مگه

60 هزار واسه این سریال !!!!!!!!!! چرا آخه ؟ درسته خیلی عالیه و کارکتر اول دختر و ÷سرش و اون گرگ سرخ÷وسته رو دوست دارم اما ارزشش رو نداره و باید به دیوی دیش راضی بود
    مگ رو با کیلوبایت قاطی کردی ها اگه مگ بود یه نیم ساعتی طول میکشید دانلودش تازه با اینترنت من خوب کنار فایل سرور به جای ولیو قبلی کپیش کن

دی وی دی فیلم کیفیتش خوب نبود اخه حیفه ادم تلویزیون ال ای دی 55 اینچ داشته باشه بعد بشینه اون نسخه ها رو ببینه ضد حاله نیست؟

---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------

راستی یه چیزی بگم وقتی دزموند قابلیت چشم عقابی رو پیدا میکنه میتونه یه نوشته هایی رو ببینه که یکیش عربیه

و یکیشم چینی یا ژاپنی درست نمیدونم بچه ها کسی این زبان ها رو بلد نیست ترجمش کنه؟

15. 2 کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Loaded_nigga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    i.n.t.e.r.n.e.t

پيش فرض

بچه ها یه جای بازی هست که کد پیج میخواد تا بره پیش عموش حالا این کد پیج چی هست؟؟؟؟
    کد پیج که نه ، کدکس پیج...باید بری شهر ها رو بگردی ببینی کدوم یادت رفته برداری ... علامتش هم شبیه علامت صفحه شطرنج سیاه سفیده

از مپ استفاده کن ببین کجاست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •