میتونم بپرسم از کجا قیمت کردین؟
خواهشا آدرس یا تلفنش رو به من هم بدید!![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
میتونم بپرسم از کجا قیمت کردین؟
خواهشا آدرس یا تلفنش رو به من هم بدید!![]()
قضیه ساده است! تمی که استفاده کرده احتمالا باعث شده اینطوری بشه! اگر دقت کنید تم پیشفرض ویو نمایشگر باتری رو بصورت قطعه ای در 5 قطعه نمایش میده. ولی تمهایی که براش ساخته شده یه تیکه نشون میده. اینم تبدیلش کرده به عدد!
از دوستم 20 کیلومتر با مرز می خوام بگیرم![]()
اول این که جواد جان شما کی خریدید 460؟ چون من 1 هفته پیش که خواستم برم بگیرم الزهرا کمتر از 480 پیدا نمی شد اونم همش چینی
بعد در مورد شارژ اولیه باید بگم که اول بزار گوشی کاملا شارژ خالی کنه بعد شارژ کن
در ضمن لازم هم نیست 10 ساعت شارژ کنی
همون 3 ساعت کافیه.یعنی هر موقع شارژش تموم شد
اینم پست من در مورد راهنمایی خرید
منم امروز این گوشی خفن رو خریدم.واقعا گوشی ماهی هست.من که فوق العاده خوشم اومد.
یه سری چیزا رو برای کسایی بگم که میخوان خرید کنن.
اول از همه توجه کنید که اگه می خواید گوشی رو بخرید با کسی برید که حالیش باشه چون این مدل گوشی بدجوری به شکل های مختلف فروش میره.برای همین یه فرد خبره خیلی می تونه کمک کنه بخصوص در علاالدین یا همون بازار گرگها!
همین اینکه وارد مغازه شدید صاف و پوست کنده بگید من این گوشی با این محتویات رو می خوام
1. made by samsung یا کره باشه.درب پشت گوشی رو دربیاره خط آخر نوشته.الان اکثرا made by china by samsung دارن.
هیچ مارک دیگه ای به غیر سامسونگ روی گوشی نباشه خصوصا anycalls!این مدل چینی ها و anycalls ها ارزون ترن برای همین 440-450 فروش میرن که افرادی که حساسا باید دنبال made by samsung باشن
2.گوشی با محتویاتش باشه.مثل کیف با رم 1 گیگ.گارانتی که بیخیال با بقیه چیزا مثل هدست و شارژر و....در ضمن گول این حرفا رو نخورید که بدون برنامه کار نمی کنه بده برات برنامه بریزم! یا مثلا فارسیش می پره بده برات ثابتش کنم! یا باید سریالش رو ثبت کنم اگه نکنم هر مشکلی در رابطه با انتنش پیش بیاد به ما ربطی نداره و ... چندین چند مدل حرف مزخرف دیگه که فقط یه مشت پپه رو گول میزنه! حالا اگه رمش هم نبود مشکلی نیس چون رم 1 گیگ ارزشش رو نداره.فراموش نکنید فارسی هم روش داشته باشه که دردسر نداشته باشید.
من این مدل رو بدون رم 1 گیگ گرفتم 460.کمتر هم پیدا نمی شه اگرم باشه مدلای دیگه هست.
هنو خریدار دست دومم![]()
سلام به همگی
آقا واقعا باطریش یک یا دو روز نگه میداره؟
این آقا که اومد و این حرفارو زد منو دیوونه کرد!!!!
تاچش خازنیه دیگه؟ درسته؟
با سلام خدمت اساتید محترم
1)دوستان این گوشی دیگر وارد نمیشه ؟(نکنه وارد شه صفحش عوض شه)
2) این برنامه های موجود برای Wave برای Wave2 هم قابل استفاده است ؟
3) این Wave2 کی وارد ایران میشود؟(چند ماه دیگه؟)
4)با تغییر ورژن این گوشی به 1.2 مشکلی با نرم افزارهاش نخواهیم داشت ؟(یعنی برنامه های قبلی قابل اجرا هستن؟)
5)HDMI دارد ؟
6)میشه بهش فلش مموری وصل کرد ؟
اگه تکراری بود ببخشید...![]()
بله مال من که حداکثر یک روز شارژ نگه میدارد ؟!! چرا دروغ بگم !
ببخشید این سوال جا موند !!!!!
نرم افزار و بازیهاش در مموری کارت نصب میشوند یا حافظه داخلی ؟
ممنون
شارژ باطری بستگی به این داره که چقدر گوشی رو انگولک می کنید
صفحه ال سی دی گوشی باتری می خوره برای همین هر چی بیشتر روشنش کنید زودتر خالی می کنه ولی مثلا موسیقی گوش کردن خیلی کم باتری می بره
من همین مشکل باتری رو اوایل با 5530 داشتم
الان که این رو گرفتم می فهمم که ویو بیشتر از ازون گوشی باتری نگه می داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)