منظورت از محدودیت حجمی یعنی که به اندازه ترافیکت میتونی از اینترنت استفاده کنی.مثلا دانلود کنی و اینا دیگه.آره؟
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
منظورت از محدودیت حجمی یعنی که به اندازه ترافیکت میتونی از اینترنت استفاده کنی.مثلا دانلود کنی و اینا دیگه.آره؟
طريقهي نصب و راه اندازي مودم ميشه يكي كامل توضيح بده.(من پيدا نكردم .....اگه جايي هست آدرس دقيق بديد برم ببينم)
مرسسسسسسسسسسسي
اصلا قاتی پاتی شد.من یه چیز دیگه می خواستم بگم.خب معلوم است که شما به اندازه ی ترافیکت می تونی دانلود کنی(کلا استفاده کنی) دیگه.محدودیت حجمی هم همون است.من منظروم یه سرویس دیگه بود که منصرف شدم.منظورت از محدودیت حجمی یعنی که به اندازه ترافیکت میتونی از اینترنت استفاده کنی.مثلا دانلود کنی و اینا دیگه.آره؟
قیمت مودم های شاتل چنده؟
[b]شاتل با 25 گیگابایت با ترافیک و 192/320 , 100 تومن اولیه و 50 تومن ماهیانه خوبه؟
کسی پارتی نداره از داتک 512/512 بگیریم؟یا از شاتل بدون محدودیت بگیریم؟
Last edited by SIMON137; 11-08-2007 at 13:23.
دوست عزیز شما چه طوری می خوای برای خونه 320 /192 بگیری ؟
اگه راهی داره به من هم بگو
تو یکی از تاپیک ها خوندم اگه یه نامه از طرف دانشگاه بیاری که برای کارهای تحقیقاتی میخوای تا 512 میدن.
این که شما می گی رو تو چند تا پست قبل گفتن فقط برای آسیا تک هست و تو منطقه ما فقط پارس آنلاین و شاتل adsl میدن
این مورد مشکل نداره.کلا هر Adsl با ترافیک برای خانگی آزاد است.این هم 25 گیگ ترافیک داره که شما کلا می تونی در ماه 25 گیگ از اون استفاده کنی که این مقدار شامل : باز کردن صفحات وب و دانلود و آپلود و هر کاری شما در اینترنت می کنید می شود.این Dsl که من گفتم برای شاتل است.دوست عزیز شما چه طوری می خوای برای خونه 320 /192 بگیری ؟
اگه راهی داره به من هم بگو
آخه مگه نگفتن به خانه ها بیشتر از 128 Kb نمیدن ؟ اینکه بیشتر از 128 هست
كسي كمك نمي كنه؟
همون طور که گفتم وقتی محدودیت داشته باشه آزاد است.آخه مگه نگفتن به خانه ها بیشتر از 128 Kb نمیدن ؟ اینکه بیشتر از 128 هست
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)