ممنون این کیفیت و مدت زمان شارژ اپل توی وبندوز مک اینتاش هست درسته؟ توی ویندوز سون چی؟
ممنون این کیفیت و مدت زمان شارژ اپل توی وبندوز مک اینتاش هست درسته؟ توی ویندوز سون چی؟
کیفیت قطعات و بدنه که بهرحال هست
در سیستم عامل مکینتاش هست بله در ویندوز7همون3-4ساعت اما مصرفتون چیه؟ بیشتر برنامه ها نسخه مک دارن و مکینتاش امنترین سیستم عامله و شما همین که دکمه ی روشن رو بزنید میاد بالا و آماده ی استفاده. اگر با مکینتاش کار کنید دیگه سراغ ویندوز نخواهید رفت!مطمئن باشید
سلام
لطفا منو راهنمایی کنید
من می خوام یکی از محصولات Apple رو بخرم و بین Mac Pro و iMac موندم کدومو بگیرم
هدف من از خرید این دوتا یا بهتر بگم انتظارم اینه که نرم افزار های تخصصی رشته خودمو راحت و سریع اجرا کنه مثل AutoCad
یعنی کارم خیلی گرافیک سنگینی نداره ولی پیش میاد که رم و گرافیک بالا بخواد
اهل بازی هم نیستم
لطفا با دلیل به من بگید کدوم بهتره
ممنون
من واسه کارای عادی و بیشتر سرچ و اینترنت میخام بابرنامه های خاصیم کار نمیکنم. من خودم سونی دارم و میخام اگه اپل ازنظرکیفیت خیلی باهاش فرق داره سونی رو بدم به کسی و خودم اپل بگیرم! اپلم توی سون میخام .فقط میخام بدونم ارزششو داره که عوضش کنم یا نه .خودم بیشتر به خاطر قیافه اپل خوشم اومده ممنون![]()
سلام به شما
براي شما آي مك خيلي بهتره :
چون نياز به سخت افزار خيلي قدرتمندي نداريد و براي كارهايي كه اشاره كرديد آي مك مناسب هست . شما يك آي مك بگيري نياز به وسيله جانبي ديگري نداري ولي اگر مك پرو بگيري بايد وسايل جانبي از قبيل مانيتور و ... رو هم تهيه كنيد .
آي مك براي شما اقتصادي تره![]()
براي سرچ و اينترنت گردي مك خيلي بهتره ولي اگر ويندوز هم بخواهيد مشكلي نداره .
من چند روزي هست بازي سنگين RESIDENT EVIL 5 رو روي ويندوز ( سون 64 بيتي ) مك بوك پروم با رزوليشن بالا اجرا ميكنم . بدون كوچيكترين مشكل
كيفيت اپل و سوني هم اصلا قابل مقايسه نيست![]()
از دوستان کسی می دونه iMac چنتا پورت واسه اضافه کردن رم داره؟
می خوام بدونم اگه MC511LL/A رو با رم 4 بگیرم می تونم بعدها خودم ارتقا بدم، یعنی رم اضافه کنم نه اینکه جابه جا کنم
2تا پورت داره یا 4تا؟
آخه تو سایت َApple Srore انجوری نوشته:
4GB 1333MHz DDR3 SDRAM - 2x2GB
8GB 1333MHz DDR3 SDRAM - 4x2GB
8GB 1333MHz DDR3 SDRAM - 2x4GB
16GB 1333MHz DDR3 SDRAM - 4x4GB
ظاهرا اگه می خوام تا 16 ببرم بالا باید اونی که 4تا پرت داره (2x4GB) رو بگیرم![]()
از دوستان کسی می دونه iMac چنتا پورت واسه اضافه کردن رم داره؟
می خوام بدونم اگه MC511LL/A رو با رم 4 بگیرم می تونم بعدها خودم ارتقا بدم، یعنی رم اضافه کنم نه اینکه جابه جا کنم
2تا پورت داره یا 4تا؟
آخه تو سایت َApple Srore انجوری نوشته:
4GB 1333MHz DDR3 SDRAM - 2x2GB
8GB 1333MHz DDR3 SDRAM - 4x2GB
8GB 1333MHz DDR3 SDRAM - 2x4GB
16GB 1333MHz DDR3 SDRAM - 4x4GB
ظاهرا اگه می خوام تا 16 ببرم بالا باید اونی که 4تا پرت داره (4x2GB) رو بگیرم
![]()
سلام.
دوستان میخوام یه مک بوک پرو بگیرم ولی با جستجو هایی که کردم دیدم مدل های مختلفی داره!
میخواستم بدونم تفاوت بین این مدل ها چیه؟قیمت هاش؟کیفیت کودوم بهتره؟دوام کودوم بیشتره؟!
کلاً کدوموش بهتره و اینا....!
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون. :X
همونطور که آقا محسن فرمودن قابل مقایسه نیستن!
گفتم که هم اپل دارم هم وایو و قصد دارم وایوم رو هم تبدیل به مک بوک کنم برای خانمم. اپل یه دنیای دیگست.می ارزه واقعاً اپل بگیرید.پیشاپیش مبارکه!
---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
سلام برشما دوست عزیز
تفاوت بر سر سایز LCD از13.3"تا17" هست و ظرفیت رم و هارد و قدرت کارت گرافیک.از نظر ظاهر و کیفیت ساخت تفاوتی نیست.همه عالین.مک بوک پرو هستن اینها
مک بوک هم هست که سفید هست و رم2گیگ و رم ریدر هم نداره اما اونم عالیه.
قیمت ها هم از 1100(مک بوک) حدوداً به بالا حدود2600تومن
شما بفرمایید برای چه کاری و با چه مشخصات میخواهید ما در خدمتیم
Last edited by arian-sr599; 11-08-2010 at 16:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)