سلام.یک مودم میخوام برای یک خونه 150 متری ولی بردش برام زیاد مهم نیست.فقط میخوام هم برای پی سی هم لپتاپ.همین.قیمتش هم حدود 80 باشه.چی پیشنهاد میدین؟
سلام.یک مودم میخوام برای یک خونه 150 متری ولی بردش برام زیاد مهم نیست.فقط میخوام هم برای پی سی هم لپتاپ.همین.قیمتش هم حدود 80 باشه.چی پیشنهاد میدین؟
سلام.دوست عزيز شما مودمو از دوستتون خريديد؟راضي هستيد؟
دوست عزیز، من قبلا این مودم رو داشتم. کارکرد عالی ایی داره.
برای چه مساحتی میخوای؟؟؟
من 2طبقه ونیم رو با پوشش70درصد داشتم.
سلام دوستان
من این مودم رو می خواستم بخرم
Dlink 2730 u
نظرتون چیه بخرم؟
سلام دوست عزیزم.
اصلا خریدش رو توصیه نمیکنم. چون بردش شدیدا پاینه!!!
نه متاسفانه
دوستم قبل اینکه به من بگه به یکی دیگه فروخته بودش
دنبال دست دو همین هستم یا تو این رنج
کسی سراغ نداره؟؟؟
سلام حامد جان
بلاخره امرو رفتم w8968 گرفتم،قیافش که جالبه هیچ ولی یه پورت usb هم داره که بدرد فایل شیرینگو ... میخوره
ولی همچنان در حسرت N55U ایسوسم،خیلی ازش خوشم میومد
در هرصورت ممنون از راهنمایی رفیق
ایشالله جبران کنیم
سلام عزیزم.
مبارکه.
ایشالله اومدش ایران اونم میخری.
برد خوبی داره این مدل. فقط نقطه کور مودم رو قرار نده. یه نقطه ثقل براش تعیین کن تا بهترین کارایی رو داشته باشه.
اون پورت هم خیلی کارایی داره.میتونی به پرینتر وصلش کنی و بیسیمش کنی و یا به گوشی و باهاش فایل بفرستی.
سلام آقا حامد اینجا انقد نظرا مختلفه دیگه نمی دونم چی انتخاب کنم
می شه نظر بدید توی رنج 100 یه کم بالا پایین چه مودمی بگیرم
برای فضای 120 متر
متشکرم
سلام دوستان ممنون میشم اگه کمک کنید برای خرید ی مودم عالی همین اولم ببخشید اگه زیاد سوال میپرسم چون در این زمینه خیلی اطلاع ندارم
الان ی مودم معمولی دارم که فقط با pc وصل میشه میخوام ی مودم بخرم که هم به pc وصل شه هم بتونم با دو سه تا لپ تاپ و گوشی و ایپد راحت بهش وصل شم و قدرت خوبی هم داشته باشه
اگه مودم به کامپیوتر وصل باشه و pc هم خامئوش باشه میشه با وسیله های دیگه به نت وصل شد؟در استفادهی همزمان چند وسیله مشکل نداره؟
فضای پوشش هم حدود 120 باشه خونه ی طبقه و قیمتم حدود 70 تا 90 باشه یه مودم کلا خوب باشه من خودم ی نگاه کردم بنظرم مدل td-8951n مدل خوبی باشه ممنون میشم دوستان در این مورد راهنمایی کنید
با تشکر فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)