بحث option هایی هست که داریم دوست من
adsl که جالب نیست
مبین نت هم که رفت دَدَ !!
مونده همین ایرانسل با این وضعش که سراغش نرفته از اوصافش وحشتزده شدم !![]()
بحث option هایی هست که داریم دوست من
adsl که جالب نیست
مبین نت هم که رفت دَدَ !!
مونده همین ایرانسل با این وضعش که سراغش نرفته از اوصافش وحشتزده شدم !![]()
منظورت از این جمله چیه؟
بعضی ها چون اطلاعاتشون کمه یا کم استفاده میکنن میگن خوبه.
در مورد منطقه و شهر هم خودم به اندازه کافی اطلاعات دارم.فقط خواستم برای شما از چند نفر مثال زده باشم
Last edited by d.b23; 27-12-2010 at 00:23.
همه خسته هستیم از این وضع اینترنت یکم حساس شدیم
کلا زیاد سخت نگیرید دوستان
بجای استفاده همش باید به فکر تعمیر و نگه داریش باشیم عاقبتش میشه همین بحثا دیگه
دوست عزیز دقیقا منم می خوام همین کارو بکنیم و با هم دیگه سعی کنیم درستش کنیم و خدمات ارتقا بدیم نه اینکه کلا از ریشه بزنیمش.ولی مثل اینکه بعضی ها کلا.......
![]()
من در مورد مبین نت خیلی اطلاع ندارم اما از یکی دو نفر شندیم که از ایرانسل قوی تره! الان هم فک میکنم تنها مشکلی که باهاش دارن همین حذف حجم نامحدودش باشه!
همین خیلی مهمه دوست من ( برای من که دیگه زیادی مهمه)
خب پس همون ایرانسلو بهت پیشنهاد میکنم!
فقط قبلش خودتو آماده کن که مث من مشکل اعصاب و روان پیدا نکنی!![]()
این جمله و جمله ی قبلی از نظر معنی مکمل همدیگرند.باید بینشون نقطه ویرگول! میزاشتم که سوء تفاهم نشه
بعضی ها کاربر حرفه ای نیستند و مثلاً روزی یک ساعت وبگردی و کمی هم دانلود میکنند. بعضی ها وبگردی میکنند به پینگ تایم مناسب احتیاج دارند. بعضی ها دانلود میکنند و مسلماً پینگ تایم آنچنان براشون تاثیر گذار نیست.
بعضی ها بازی آنلاین میکنند و پینگ تایم براشون مهم تر از سرعت دانلوده .. بعضی روزی یک ساعت با اینترنت کار میکنند و کمی هم دانلود میکنند. و...
حالا بعضی ها با اسپید تست، تست میگیرن. بعضی ها 4.2.2.4 را پینگ میگیرن. بعضی ها تریس میکنند. حالا هر کدوم از این افراد که نظرشون رو بگن با هم متفاوته. هر کسی نوعی استفاده داره.
پینگ تایم الان برای من زیر 250 نمیاد که طبق تایید خود نمایندگی اهواز پینگ تایم حداقل باید زیر 250 باشه. راستی زمانی هم که مبین نت خوب بود من خیلی ازش تعریف میکردم.
من قصد توهین به کسی رو نداشتم. همچنین مشکلی با مبین نت ندارم.
خیلی از دوستان میگن یکی میگه مبین نت خوبه و یکی میگه بده و میپرسن آخرش مبین نت بهتره یا ایرانسل؟
- کاربر داریم تا کاربر و استفاده داریم تا استفاده.( منظورم فرد خاصی نیست)
امروز با یکی از کارشناس هاشون صحبت کردم
گفت به هیچ وجه امکان استفاده از مودمی غیر از مودم ایرانسل نیست
اون قسمت رو هم که در فرم ثبت نام میبینید فقط برای اینه که اگه کسی اطراف شما مودم وایمکس ایرانسل داره شما هم از همون به صورت اشتراکی استفاده کنید فقط و فقط همین
نظر من اینکه امکان استفاده از مودم های دیگه برای ایرانسل وجود داره اما خودشون نمیخوان. یعنی از نظر فنی مانعی نداره اما به دلایلی این کار رو نمیکنند.
من خودم یک زمانی می خواستم این کا رو بکنم. اگر این کا رو کردم حتماً اینجا توضیح میدم تا همه استفاده کنند. چون به هر حال زمانی که مک رو دادم اگر رجیستر نکردند باید پول رو پس بدند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)