كاملا براي من مشخص شد كه ايرانسل تو منطقه ما پهناي باند كم ميآورد. با شروع ساعت اداري اينترنت من تقريبا قطع ميشود تا ساعت 4 يا 5 كه بر ميگرده.............
براي استفاده از وايمكس ايرانسل بايد خونه را عوض كنم !!!!!!
كاملا براي من مشخص شد كه ايرانسل تو منطقه ما پهناي باند كم ميآورد. با شروع ساعت اداري اينترنت من تقريبا قطع ميشود تا ساعت 4 يا 5 كه بر ميگرده.............
براي استفاده از وايمكس ايرانسل بايد خونه را عوض كنم !!!!!!
درود دوست عزیز..
نه من معمولا با ویزی پیزی اِزن (زر گری گفتم)کانکتم و یه نکته جالب به عکس زیر نگاه کن خود میبینی...
سرعت DL رو با UL مقایسه کن..
تست مال حدود یک ماه پیش
میشه یواشکی بهم بگی از کجا گرفتی؟ اگه مطمئنه بگو منم بگیرم. یواشکی پی ام بده![]()
سلام..من همین الان با --- اومدم تو این سایت...هیچ گونه مشکلی نداره..من وایمکس 256 دارم
دوستان ببخشید من سوالهای ابتدایی میپرسم
این اشاره هایی که به هم میکنین یعنی ادیت شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به چه دردی میخوره یه توضیحی بدین ماهم فیض ببریم!!!![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 25-12-2010 at 20:30.
sharmande latin mizanam.. Ba mobilam..
Ham raygan hast k mamulan sor@ paein daran ham chan ruz ye bar bayad awaz koni yeki dge peyda koni..
Ham forushi haast.. Mahi 2 ya 3 toman.. :-)
doste man ye khahesh daram awal edite kon ouno ----- Bezan..
... Be darde web gardi azad va download az site haei k iran ro tahrim kardan mikhore..
Ya hamun c H i L t E r naSh Kan..)
از کجا گرفتی این چی چی انویک سایت معرفی کنید (به صورت مخفی با تدابیر شدید امنیتی
) تا ما هم به قول دوستمون فیض ببریم
![]()
میگما اگه ما از این ها (همون چی چی ان) استفاده کنیم یه دفعه توسط ایرانسل نریم تو لیست سیاه
نه اون لیست سیاه برای کسائی هستش که خیلی دانلود کنن. راجع به چیچی ان حرفی نزدهمن فقط منتظرم یکی بیاد بگه از کجا گرفته که ببینیم این چیچی ان قسمت ما میشه یا نه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)