تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 1049 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود بر همگی
    طبق معمول از یکی از خیابان ها داشتم رد می شدم که چشمم به یه فروشگاه محصولات صوتی خورد و یه مارک نه چندان آشنا رو اونجا دیدم البته قبلا هم بارها این برند رو تو این فروشگاه دیده بودم که انواع پلیر و آمپ و... داشت ولی چون اسمش برام آشنا نبود خیلی توجه نمی کردم تا این بار که همون برند یعنی Vincent که محصول یه شرکت تازه تاسیس آلمانی هست رو اونجا دیدم (تاسیس سال 1995)...ولی این دفعه یه باند استریو با طراحی خیلی جالبی داشت که توجه منو جلب کرد ولی متاسفانه چون عجله داشتم نشد برم با فروشنده صحبت کنم و آمار قیمتشو دربیارم در هر حال چون مدلشو یادم بود یه سرچی زدم دیدم اوه ه ه ...! همین برندی که من اصلا تحویل نمی گرفتم قیمت باندش سر به فلک می کشه تو یه سایتی قیمتشو بالغ بر $ 8000 زده بود... حالا در مورد اینکه آیا کیفیتش چه جور هست و یا اینکه این برند معتبر هست یا نه چیزی نمی دونم فقط گفتم شاید برای دوستان جالب باشه که بدونن از این شرکت محصولات مختلفی در تهران وجود داره و اگه علاقه مند هستند می تونن تهیه کنن... نکته : کلی برند هستند که به طور کل ما (حداقل من) ازشون چیزی نمی دونم خیلی خوب میشه دوستانی که اطلاعات گسترده تری دارن دیگران رو هم از تجربیات و داشته هاشون بی نصیب نگذارن تا احتمالا اگه کسی خواست کالایی بخره با دست باز و اطلاعات کامل عمل کنه...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    Last edited by sound.vision; 18-09-2010 at 22:12.

2. 3 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله بعضی برند های خوب هم هست که تو ایران پیدا می شن ولی وارد شدنشون یه مقدار با نوسان همراهه یعنی 2 روز هستند 4 روز نیستند و یه سری وارد می شن و دیگه نمی یان بیشتر هم به خاطر اینه که نمایندگی به معنای درستش تو ایران نداریم.
    به هر حال اگه بقیه هم چیز جالبی دیدن اطلاع بدن

4. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما باید یه همچین چیزی تهیه کنید.

کد:
    باید از نمایندگی های سامسونگ تهیه کنید.در مورد قیمت اطلاع دقیقی ندارم ولی فکر کنم اگر از نمایندگی تهیه کنید نباید بیشتر از 20 تومن باشه.

قبلا وقتي توي مشخصات يك سينماي خانگي Wireless ready نوشته ميشد معنيش اين بود كه با اضافه كردن يك گيرنده مدول بيسيم ( Wireless module) يا رابط وايرلس، باندهاي عقب وايرلس ميشدند. قيمت اين مدول هم چيزي حدود 130 تا 150 هزار تومان ( بسته به مدلهاي مختلف) بود. علاوه بر اين مدول يك كارت هم پشت سينماي خانگي وصل ميشد. اينكه الان توي سينماهاي خانگي اين سيستم تغيير كرده يا نه نميدونم. ولي مدلهاي 2009 و 2008 سامسونگ اينجوري بودند و اون زمان رابط Swa 3000 براي سمسونگ 130000 تومان بود كه الان توليد نميشه.

6. 4 کاربر از dariusha1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام.من تازه ی پایونر 787 گرفتم.تمام باندها و پورتها رو به طور کامل نصب کردم .مشکلی که دارم اینه که دو تا باند عقب اصلا صدا نداره.با کانالهای ماهواره حتی اچی دی هم تست کردم بازم نداشت(البته به صورت استریو صدا رو از تی وی به سینمای خانگی دادم)اما اما اما با خود سینمای خانگی هم که فیلم گزاشتم و یا اهنگم که گوش دادم بازم باندهای عقب اصلا بی صداست.مشکل چیه؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام.من تازه ی پایونر 787 گرفتم.تمام باندها و پورتها رو به طور کامل نصب کردم .مشکلی که دارم اینه که دو تا باند عقب اصلا صدا نداره.با کانالهای ماهواره حتی اچی دی هم تست کردم بازم نداشت(البته به صورت استریو صدا رو از تی وی به سینمای خانگی دادم)اما اما اما با خود سینمای خانگی هم که فیلم گزاشتم و یا اهنگم که گوش دادم بازم باندهای عقب اصلا بی صداست.مشکل چیه؟؟؟؟؟

بهتره اول يكبار ديگر سيمها رو چك كنيد و از صحت اتصال مطمئن شويد

در صورتيكه تمامي اتصالات صحيح باشد و اسپيكرها ايراد نداشته باشند، حالت صدا (sound mode) رو توي منوي سينماي خانگي تغيير دهيد. چون در بعضي از انواع حالتهاي صدا مثل حالت استريو فقط باندهاي جلويي كار ميكنند

9. 2 کاربر از dariusha1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بهتره اول يكبار ديگر سيمها رو چك كنيد و از صحت اتصال مطمئن شويد

در صورتيكه تمامي اتصالات صحيح باشد و اسپيكرها ايراد نداشته باشند، حالت صدا (sound mode) رو توي منوي سينماي خانگي تغيير دهيد. چون در بعضي از انواع حالتهاي صدا مثل حالت استريو فقط باندهاي جلويي كار ميكنند
    با سلام.با تغییر صدا مشکل حل شد.یه مشکلی که الان کلی تو ذوقم زده کیفیت بد تصویر بر خلاف کیفیت صدای فوق العاده پایونر 787 هست.البته من با کابل hdmi هم با تی وی وصل کردم.هم دی وی دی هم فرمتهای دیگه رو که تست کردم کیفیت تصویر خیلی پاینیه.با توجه به این که من ال ای دی سونی 46 اینچ دارم فکر میکنم خوب سایز بزرگ رو ساپورت نمیکنه یا باید تنظیمات خاصی رو انجام داد؟یه سوال دیگم اینه که پاونر ساخت کجاست.من هر جاش رو که نگاه میکنم نوشته ساخت چین؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by BEST 2; 20-09-2010 at 20:16.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام.با تغییر صدا مشکل حل شد.یه مشکلی که الان کلی تو ذوقم زده کیفیت بد تصویر بر خلاف کیفیت صدای فوق العاده پایونر 787 هست.البته من با کابل hdmi هم با تی وی وصل کردم.هم دی وی دی هم فرمتهای دیگه رو که تست کردم کیفیت تصویر خیلی پاینیه.با توجه به این که من ال ای دی سونی 46 اینچ دارم فکر میکنم خوب سایز بزرگ رو ساپورت نمیکنه یا باید تنظیمات خاصی رو انجام داد؟یه سوال دیگم اینه که پاونر ساخت کجاست.من هر جاش رو که نگاه میکنم نوشته ساخت چین؟؟؟؟؟؟؟؟
    شما باید تنظیمات تصویر رو روی 1080 قرار بدید.دقیقا بلد نیستم که تنظیماتش کجاست ولی شما باید زمانی که دستگاه stop هستش دکمه menu رو بزنید و اونجا تنظیمات مربوط به display رو پیدا کنید و ...
    پایونیر در حال حاضر قطعات مالزی و مونتاژ چین هستش.

12. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شما باید تنظیمات تصویر رو روی 1080 قرار بدید.دقیقا بلد نیستم که تنظیماتش کجاست ولی شما باید زمانی که دستگاه stop هستش دکمه menu رو بزنید و اونجا تنظیمات مربوط به display رو پیدا کنید و ...
    انجام دادم ولی تغییری نکرد.کیفیت تصویر ناامید کنندست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این مدل رو نمی دونم (امیدوارم کیفیت ساخت خوبی داشته باشه) اما من تعدادی از پلیرهای پایونیر رو که تو فروشگاه نگاه کردم ساخت کشور چین و تایلند بودند...
    صحبت های اضافه ! :::
    تو کشورهای مونتاژ کننده تا اونجایی که من تجربه کردم (تجربه شخصی) غیر از ساخت های اورژینال که دیگه یافتنشون از احتمالات نا ممکنه ! اولویت با خرید به ترتیب : 1- کشور سنگاپور 2- تایوان و مالزی 3- چین (البته چین کالاهایی با کیفیت های متفاوت داره که حتی می تونه خیلی هم بالا باشه اما از اونجایی که جنسی که وارد کشورما می شه معمولا پایین ترین درجه ها هست؛ بهتره فقط امیدوار باشیم که اجناس برگشتی و reproduce نباشن) 4- و..هند.... البته خودم باید این صحبت هایی که کردم، اصلاح کنم و در ادامش بگم که از همه تر اینه اگه جنسی که می خرین به سفارش کدام منطقه یا کشور باشه معمولا تشخیص اینکه کالایی برای چه کشوری تولید شده از روی کدهایی که روی دستگاه وجود داره قابل تشخیصه... به عنوان مثال کالایی که باید برای کانادا و یا ایالات متحده تولید بشود دارای کدهای اختصاصی هست و بخاطر قوانین سخت گیرانه مقصد، کالا از کیفیت ساخت بهتر و همچنین مشخصات و جزئیات بهتری برخورداره...پس اول نگران سفارش دهنده کالا باشین و بعد کشور سازنده... اوه واقعا خرید یه کالا، چقدر بدبختی داره، یعنی نباید یه اداره ای سازمانی جایی باشه تا کیفیت و مشخصات اولیه را کنترل کند تا ما اینقدر وارد این جزئیات نشیم و بیشتر از وقتمون در راه های دیگه استفاده کنیم؟!؟!
    Last edited by sound.vision; 20-09-2010 at 22:23.

15. 4 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

انجام دادم ولی تغییری نکرد.کیفیت تصویر ناامید کنندست.
    نمی دونم چی بگم.به نظر من که دستگاه upscaling رو به خوبی انجام میده.شما کابل hdmi که تهیه کردید جنس خوب و استانداردی هست؟تنظیمات رو روی 1080p گذاشتی دیگه؟

17. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •