درود بر همگی
طبق معمول از یکی از خیابان ها داشتم رد می شدم که چشمم به یه فروشگاه محصولات صوتی خورد و یه مارک نه چندان آشنا رو اونجا دیدم البته قبلا هم بارها این برند رو تو این فروشگاه دیده بودم که انواع پلیر و آمپ و... داشت ولی چون اسمش برام آشنا نبود خیلی توجه نمی کردم تا این بار که همون برند یعنی
Vincent که محصول یه شرکت تازه تاسیس آلمانی هست رو اونجا دیدم (تاسیس سال 1995)...ولی این دفعه یه باند استریو با طراحی خیلی جالبی داشت که توجه منو جلب کرد ولی متاسفانه چون عجله داشتم نشد برم با فروشنده صحبت کنم و آمار قیمتشو دربیارم در هر حال چون مدلشو یادم بود یه سرچی زدم دیدم اوه ه ه ...! همین برندی که من اصلا تحویل نمی گرفتم قیمت باندش سر به فلک می کشه تو یه سایتی قیمتشو بالغ بر $ 8000 زده بود... حالا در مورد اینکه آیا کیفیتش چه جور هست و یا اینکه این برند معتبر هست یا نه چیزی نمی دونم فقط گفتم شاید برای دوستان جالب باشه که بدونن از این شرکت محصولات مختلفی در تهران وجود داره و اگه علاقه مند هستند می تونن تهیه کنن... نکته : کلی برند هستند که به طور کل ما (حداقل من) ازشون چیزی نمی دونم خیلی خوب میشه دوستانی که اطلاعات گسترده تری دارن دیگران رو هم از تجربیات و داشته هاشون بی نصیب نگذارن تا احتمالا اگه کسی خواست کالایی بخره با دست باز و اطلاعات کامل عمل کنه...
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید