تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 481 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

داره خودمونی میشه burberry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این نرم افزار رو ساین کن بعد نصبش کن ..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد این فونت رو به این آدرس کپی کن .. من خودم از این فونت استفاده میکنم چیزه شیکیه !!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Memeory/Data/Fonts
    اگه فولدر Fonts نبود ایجاد کن درست میشه !
    ممنون از راهنماییتون
    ولی میدونید من اصلا هیچ برنامه ای رو ساین و اینا تا حالا انجام ندادم
    یعنی توی اون سایت نمیدونم چی چی درخواست ندادم برای فایلهای چی چی
    خلاصه اینکه من از تکنولوژِی عقب هستم دنبال پیشرفت هم نیستمیعنی کلا اگه دوربین رو کنار بگذاریم ویواز برای من با یک گوشی جاوا هیچ تفاوتی نداره!!! داشتم فکر میکردم برم این گوشی سونی اریکسون جالو روبخرم امروز دیدم148 تومن بود! فکر کنم اون واسم کاربردش بیشتر باشه.قشنگ هم هست ظاهرش شیکه فقط حیف دوربینش 3 هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آقا ی سوال چطور میشه رمه خوده گوشی رو فرمت کرد تو کامپیوتر نشون میده که حافظه داخلی ۷۵ مگابایت که ما فقط به 20 مگ اون دسترسی داریم و میتونیم پاک کنیم یا اضاف کنیم باقی حافظه رو چه چیزی اشغال کرده و چطور میشه پاکشون کرد ???

---------- Post added at 02:27 AM ---------- Previous post was at 02:25 AM ----------

خیلی وقته دنبال ی برنامه ضبط صدا میگردم هربرنامه ای رو گوشی نصب میکنم ضبط نمیکنه
    یعنی وارد برنامه که میشم نشون میده که مثلا 1 فایل ضبط شده هست ولی نوشته 0ثانیه نمیدونم چکارش کنم ؟؟؟ شما رو ویواز ضبط صدا تست کردین ؟؟؟ اگه ی برنامه ضبط صدا امتحان کردین به ما هم معرفی کنین و ضمنا باید تنضیماتی رو هم باید در محیط برنامه انجام بدیم؟؟؟

---------- Post added at 02:28 AM ---------- Previous post was at 02:27 AM ----------

ضمنا من دنبال ی برنامه میگردم که بشه بهاش مثلا فلان فایل ویدیویی رو مخفی کرد که در قسمت مولتی مدیا تو لیست نشونش نده ؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام بچه ها
    در اپدیت جدید به نظر من سرعت وصل شدن به ماهواره ها در smortomgps بیشتر شده
    و مقداری عملکرد تاچ بهتر شده

مرسي آقا پيام، برم يكم بچرخونمش
    يكي Help me لطفا!!!
    يكي از دوستان واسم سرو كي رو گرفت، با دوتا برنامه ساينش كردم (signSIS-GUI-v1 و signSIS)، ميزنه successful اما تو گوشي كه ميريزم مراحل نصبو انجام ميده اما اخرش ميزنه
    limited by the certificate.
    cannot install
    تاريخه گوشي و كامپيوترم درسته و باهم يكي ان
    از چيه به نظرتون؟
    همانظور که دوستان گفتند یه جای کار اشکالی هست
    فعلا IMEI را چک کن ببین درست بوده یا نه

ممنون از راهنماییتون
    ولی میدونید من اصلا هیچ برنامه ای رو ساین و اینا تا حالا انجام ندادم
    یعنی توی اون سایت نمیدونم چی چی درخواست ندادم برای فایلهای چی چی
    خلاصه اینکه من از تکنولوژِی عقب هستم دنبال پیشرفت هم نیستمیعنی کلا اگه دوربین رو کنار بگذاریم ویواز برای من با یک گوشی جاوا هیچ تفاوتی نداره!!! داشتم فکر میکردم برم این گوشی سونی اریکسون جالو روبخرم امروز دیدم148 تومن بود! فکر کنم اون واسم کاربردش بیشتر باشه.قشنگ هم هست ظاهرش شیکه فقط حیف دوربینش 3 هست
    ساین کردن برنامه ها و بازیها خیلی آسونه
    فقط کافیه یکبار انجام بدی
    حتما سعی کن یاد بگیر
    آقا ی سوال چطور میشه رمه خوده گوشی رو فرمت کرد تو کامپیوتر نشون میده که حافظه داخلی ۷۵ مگابایت که ما فقط به 20 مگ اون دسترسی داریم و میتونیم پاک کنیم یا اضاف کنیم باقی حافظه رو چه چیزی اشغال کرده و چطور میشه پاکشون کرد ???

---------- Post added at 02:27 AM ---------- Previous post was at 02:25 AM ----------

خیلی وقته دنبال ی برنامه ضبط صدا میگردم هربرنامه ای رو گوشی نصب میکنم ضبط نمیکنه
    یعنی وارد برنامه که میشم نشون میده که مثلا 1 فایل ضبط شده هست ولی نوشته 0ثانیه نمیدونم چکارش کنم ؟؟؟ شما رو ویواز ضبط صدا تست کردین ؟؟؟ اگه ی برنامه ضبط صدا امتحان کردین به ما هم معرفی کنین و ضمنا باید تنضیماتی رو هم باید در محیط برنامه انجام بدیم؟؟؟

---------- Post added at 02:28 AM ---------- Previous post was at 02:27 AM ----------

ضمنا من دنبال ی برنامه میگردم که بشه بهاش مثلا فلان فایل ویدیویی رو مخفی کرد که در قسمت مولتی مدیا تو لیست نشونش نده ؟؟؟
    با فرمت کردن گوشی، حافظه داخلی نیز فرمت میشه
    چرا میخواهی فرمتش کنی؟
    یه عده برنامه ها هستند که رو حافظه داخلی نصب شده اند
    میتونی از اونا پاک کنی تا فضای بیشتری آزاد بشه

در مورد ضبط صدا
    سیمبیان خودش یک برنامه ضبط صدا داره
    که کیفیتش خیلی عالیه
    وقتی بازش کردین برین تنظیماتش که در 3 نوع کیفیت ضبط میکنه
    و اونو ببرین آخرین کیفیت
    این برنامه در قسمت برنامه های کاربردی در منوی اصلی موجود هست
    میتونید ازش یک شرت کات بذارید در تب شرت کاتها

در مورد برنامه های مخفی کننده
    چندین نوع برنامه برای مخفی سازی وجود داره
    که میتونین از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیداشون کنین
    شما میتونین یک پوشه را مخفی کنین تا در ویدئو سنتر گوشی دیده نیشه

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان کسی صدای ویواز رو با ویواز پرو مقایسه کرده؟
    یه جا تو یه رویو یادمه قبلا دیده بودم که گفتن صدای ویواز پرو یکم بهتر از ویوازه
    آره؟

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان کسی صدای ویواز رو با ویواز پرو مقایسه کرده؟
    یه جا تو یه رویو یادمه قبلا دیده بودم که گفتن صدای ویواز پرو یکم بهتر از ویوازه
    آره؟
    نسبت به هم فرقی ندارن ...
    در واقع چیزیش نسبت ویواز معمولی تفاوت نکرده الا دوربین و کیبورد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    خدا رو شکر من این فروم رو پیدا کردم...دستتون درد نکنه...خیلی عالیه
    چند صفحه ای خوندم ازش ولی دیدم خیلی زیاده تا یه هفته هم بخونم تموم نمیشه!!! گفتم بیام سوال هامو بپرسم...اگه تکراری بود ببخشید
    من 1 ماه پیش برای بابام یه ویواز گرفتم..گوشی بدی نیست...فقط چند تا مشکل کوچیک باش دارم...کسی می تونه کمک کنه
    1.برنامه برای ضبط مکالمه و پیغام گیر می خوام!؟هرچی برنامه برای سیمیبان سری 60 ورژن 5 بود رو نصب کردم...همشون می گن داریم ضبط می کنیم ولی بعدش می زنه 0 ثانیه...فایل هم 0 کیلوبایت...کسی برنامه مخصوص ویواز سراغ داره؟

2.گوشی هر چندوقت یه بار؟ مثلا هقته ای 2-3 بار خودش می ره تو حالت Emergency call و نمی شه باش تماس گرفت. هر کی هم زنگ بزنه می گه گوشی خاموش است.تا گوشی رو خاموش نکنم (یا Flight mode نکنم و بر نگردونم) درست نمی شه...

3.برای آپدیت گوشی.5800 یه امکان داره که از طریق خود گوشی و اینترنت وایرلس می شه گوشی رو اپدیت کرد...آیا ویواز همچین امکانی داره؟؟؟

پیشاپیش ممنون از جواب هاتون...

داره خودمونی میشه azarbarzin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

سلام مجدد
    من وقتی یکبار گوشی را به کامپیوتر وصل کردم اعلام کرد که نیاز به دانلود چند نرم افزار می باشد. تایید کردم و نرم افزارهایSony Ericsson PC Companion 1.6 ,Sony Ericsson PC Suite 6.0 و Media go روی سیستم نصب شد. در حالت کلی سیستم گوشی را نمی شناسد اما نرم افزارهای فوق بعد از اتصال گوشی به سیستم آنرا شناسایی نمی کنند . با تمام گزینه هایش امتحان کردم . با transfer , storage,PC Suite هیچکدام گوشی را شناسایی نمی کنند. راهنمای خودش را هم برای شناسایی گوشی قدم به قدم اجرا کردم بازهم گوشی ویواز پرو را شناسایی نمی کند. مشکل در کجاست؟ هرچند این برنامه ها ضروری نیستند اما فقط می خواستم بدانم چرا گوشی را شناسایی نمی کنند در حالیکه سیستم آنرا شناسایی میکند. لطفا راهنمایی بفرمایید.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام
    چند صفحه ای خوندم ازش ولی دیدم خیلی زیاده تا یه هفته هم بخونم تموم نمیشه!!! گفتم بیام سوال هامو بپرسم...اگه تکراری بود ببخشید
    من 1 ماه پیش برای بابام یه ویواز گرفتم..گوشی بدی نیست...فقط چند تا مشکل کوچیک باش دارم...کسی می تونه کمک کنه
    1.برنامه برای ضبط مکالمه و پیغام گیر می خوام!؟هرچی برنامه برای سیمیبان سری 60 ورژن 5 بود رو نصب کردم...همشون می گن داریم ضبط می کنیم ولی بعدش می زنه 0 ثانیه...فایل هم 0 کیلوبایت...کسی برنامه مخصوص ویواز سراغ داره؟

2.گوشی هر چندوقت یه بار؟ مثلا هقته ای 2-3 بار خودش می ره تو حالت Emergency call و نمی شه باش تماس گرفت. هر کی هم زنگ بزنه می گه گوشی خاموش است.تا گوشی رو خاموش نکنم (یا Flight mode نکنم و بر نگردونم) درست نمی شه...

3.برای آپدیت گوشی.5800 یه امکان داره که از طریق خود گوشی و اینترنت وایرلس می شه گوشی رو اپدیت کرد...آیا ویواز همچین امکانی داره؟؟؟

1- منم رکوردر تماس را نصب کردم و همانگونه عمل میکنه که شما گفتین
    فقط 1 برنامه تست کردم تا حالا
    2- من که ندیدم چنین چیزی
    اپدیتش کنی احتمالا درست بشه
    3- اینو تست نکردم ولی سیمبیان هست دیگه
    احتمالا بشه
    اما از این رو که نوکیا نیست و سونی اریکسون هست شاید نشه

داره خودمونی میشه mrt619rko's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Kashan

پيش فرض

سلام

1. کلا هیچ برنامه ظبط مکالمه روی ویواز و ساتیو جواب نمیده .. SE غیر فعالش کرده !!
    توی فریمور بعدی شاید فیکسش کنن !!
    2. احتمالا مشکل از سیم کارت هست ، گوشی مشکلی نداره !
    3. فکر نکنم 5800 هم همچین امکانی داشته باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض مشکلات vivaz

سلام من یه ماهی هست vivaz خریدم عالیه اما صداش ضعیفه . هر نرم افزار سری 60 روش نصب نمیشه و اینکه موزیک پلایرش اکوالیزر نداره مشکل دیگه ای توش ندیدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •