تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 290 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 2893

نام تاپيک: آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2

در آغاز فعالیت mes que un club's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر-دیر

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    جوری که این دوست فرمود بازی با خارجی ها آزار دهنده هست و .......
    برا اینکه بیای سرور ایرانی آی دی یاهو یا ایکس فایر منو اد کن.
    بچه ها سرور میزنن بعد هم آی پی میده تا بقیه جوین بشن.
    تازگی ها هم مسابقه راه انداختن بین گروه ها شما هم میتونید یه گروه بسازید و یا در سایتی که در ادامه مینویسم برین و عضو بشین.
    مطلب دیگری بود در خدمتیم.
    xfire=abbaszaeri
    yahoo=lionelm75
    و سایته که میتونید تو تیم ها عضو بشید توصیه میکنم قبل از اینکه به تیمی برید با لیدر اون تیم صحبت کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

آقا چه جوری میشه وارد این مود های عجیب و غریب که ساختن نشد........................یه مود هایی من دیدم شاخ در آوردم...............اول با چاقو میری بعدش میشه اسلحه کمری بعد شات گان بعد اسلحه خود کار و الی آخر............فقط این وسط یه 30 باری میمیری!!!!!!!!!!!!!! اون مود های زامبی و چیزی های دیگه که به کنار ............قبلا نبود .!!!!!!!!!!!!!! گویا تازه اضافه شدن!!!!!!!!!!!!
    ااااااااا مگه زامبی هم داره mw2 ؟؟!؟!

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ااااااااا مگه زامبی هم داره mw2 ؟؟!؟!
    .................................................. .................................................. ....
    نه از اون زامبی ها که تو فکر می کنی .......Mode زامبی رو گفتم... ( صفحه تاریک میشه و سرعت ها زیاد میشه پرش ها بلند تر .!! ) ........کلا اگه رفتی توی این مود ها سریع بیا بیرون چون ممکنه که حتی اون رنکینگ و درجه ای رو هم که زحمت کشیدی گرفتی از دست بدی که برای من این اتفاق افتاد.....................یه سری آدم الاف و بی کار نشتن این مود ها رو ساختن !!!!!!!!!!!!!!!! خدا بگم چه کارشون کنه ..............یه زمانی اینقدر زیاد شده بودند این مود ها که من بی خیال team death match می شدم و می رفتم Domination می زدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

.................................................. .................................................. ....
    نه از اون زامبی ها که تو فکر می کنی .......Mode زامبی رو گفتم... ( صفحه تاریک میشه و سرعت ها زیاد میشه پرش ها بلند تر .!! ) ........کلا اگه رفتی توی این مود ها سریع بیا بیرون چون ممکنه که حتی اون رنکینگ و درجه ای رو هم که زحمت کشیدی گرفتی از دست بدی که برای من این اتفاق افتاد.....................یه سری آدم الاف و بی کار نشتن این مود ها رو ساختن !!!!!!!!!!!!!!!! خدا بگم چه کارشون کنه ..............یه زمانی اینقدر زیاد شده بودند این مود ها که من بی خیال team death match می شدم و می رفتم Domination می زدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

میدونم چی رو میگی دیوانه خا نست اون سرور ها

اول که بازی رو شروع میکنی بجای اصلحه نایف پرون میشی اگه کلی رو بگشی بعدش یه کلتت میده و بعد که کلی دیگه بکشی یه مسلسل بیخودی
    هیچ راهی هم نداره تنها راه اینکه بیای ازش بیرون (من وقتی عصابم میریزه به هم یه فوش مینویسم میام بیرون)
    Last edited by iilliya; 31-08-2010 at 14:05.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آقا سلام یک مشکل فنی.................من تا دیروز راحت بازی رو اجرا می کردم ...اما امروز که خواستم بازی کنم همون وارد بازی که میشی و می خوای play game رو کلیک کنی یه پیغام میاد که میگه the beta for modern warfare 2 has ended ............توی سایت AlterIW.net هم رفتم .........گفته بودن که باید DLC ها رو از اول دانلود کنم..............این کار خیلی طول میشکه ...............کسی اگه به این موضوع برخورد داشته ما رو یه راهنمایی بکنه .......بد جور TDM خونم اومده پایین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by kortol; 01-09-2010 at 14:20.

پروفشنال Molibden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واسه انلاین حتما باید اون فایل 150 مگی رو دانلود کنیم؟
    راه سبکتری نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

اتفاقا من تو پچ قبلی به یه همچین mode ی برخوردم اولین نفرو که کشتم از لول 29 شدم 70

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام من که از این همه چیزی که گفتین سر در نیا وردم.یکی به من بگه که باید چی فایلی را دانلود کنم.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آقا سلام یک مشکل فنی.................من تا دیروز راحت بازی رو اجرا می کردم ...اما امروز که خواستم بازی کنم همون وارد بازی که میشی و می خوای play game رو کلیک کنی یه پیغام میاد که میگه the beta for modern warfare 2 has ended ............توی سایت AlterIW.net هم رفتم .........گفته بودن که باید DLC ها رو از اول دانلود کنم..............این کار خیلی طول میشکه ...............کسی اگه به این موضوع برخورد داشته ما رو یه راهنمایی بکنه .......بد جور TDM خونم اومده پایین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    .................................................. .................................................. ................

کسی نیست به ما بگه که چکار باید بکنیم!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

خوب هیچ کسی کمک نکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

رفتیم سایت خود alteriw.net و با یه 2 ساعت جست وجو به اینجا رسیدیم................کلا هر کی می خواد این بازی رو آن لاین بزنه باید کارهای زیر رو بدون هیچ کم و کاستی انجام بده و گرنه به مشکل بر می خوره:

این روشی هست که توی خود سایت گفته شده :

Section A - What you need

• IQ of over 60 (No need for link. You can't install the game without this)
    • MW2 downloaded
    • .Net 3.5 framework installed
    • VC++ 2008 redistributable x86 installed
    • DLCs Repository
    • Patch 3
    • WinRAR (or any other archiving tool)
    • Torrent client (only if you get the DLCs Repo from the torrent link)

Section B - How to install

1. Install MW2 from you install discs
    2. Extract aIW-DLC1, aIW-DLC2 and aIW-Misc to your MW2 folder
    3. Extract Patch 3 to your MW2 folder
    4. Run alterIWnet_cofigure.exe to set your name
    5. Run iw4mp.exe and let it update

لینک های دانلود :

• Microsoft .Net 3.5 Framework -

کد:
    .................................................. .................................................. .................................................. ..

• Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable

کد:
    .................................................. .................................................. .................................................. ...

• WinRAR -

کد:
    .................................................. .................................................. ..................................................

• MP Rip (6.18 GB)
      Torrent link
      کد:
      .................................................. .................................................. ...................................
    • DLCs Repository (961 MB)
      Torrent Link
      کد:
      .................................................. .................................................. ....................................

Move_Stimulus.exe (54,5 KB)
    Download

کد:
    .................................................. .................................................. .......................................
    Patch 3 (small)
    Download
    کد:
    .................................................. .................................................. ......................................

اینجا براتون DLC هارو توی سه جای مختلف لینک دادم تا راحت بتونید دانلود کنید ............

• DLCs Repository @ MediaFire
    • Part 1
    • کد:
      Part 2
      کد:
      Part 3
      کد:
      Part 4
      کد:
      Part 5
      کد:
      .................................................. .................................................. .....................

• DLCs Repository @ MegaUpload -

کد:
    Part 1

کد:
    Part 2

کد:
    Part 3

کد:
    Part 4

کد:
    Part 5

.................................................. .................................................. ..........................................

• DLCs Repository @ RapidShare -

کد:
    Part 1

کد:
    Part 2

کد:
    Part 3

کد:
    Part 4

کد:
    Part 5
    .................................................. .................................................. ............

New in this version:
    • DLC2 Support (aka Resurgence Pack)
    • Default FOV is 80
    • Auto-update feature added (for small incremental updates)
    • Ability to connect to a lobby via IP
    • Small bug fixes

بعد هم باید مطمئن باشید که توی فایل iw4mp.cfg نوشته های زیر باشه :

کد:

این IQ خیلی باحال بود کلی خندیدیم!!!!!!!!!!!!!!!! بعد هم منظور از MP rip همون بخش چند نفره بازی هستش و در صورتی که بازی رو نصب کردید نیازی نیست این رو دانلود کنید.... و برید DLC ها و بقیه رو دانلود کنید ..........بقیش هم که معلومه دیگه.......
    موفق باشید
    Last edited by kortol; 01-09-2010 at 15:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •