در این مورد کسی اطلاعی نداره؟
در این مورد کسی اطلاعی نداره؟
سلام
من زیاد از بنزین استفاده نمی کنم. چند روز پیش رفتم جای همیشگی و باک رو پر کردم سوپر برای مسافرت. حالا وقتی استارت میزنم باید ۱۵ تا ۲۰ ثانیه استارت بخوره تا یه صدای تقه (احتمالا از سمت پمپ بنزین) بیاد و روشن بشه. وقتی روشن میشه روی گاز مشکلی نیست ولی روی بنزین اگه گاز ندم سریع خاموش میشه و یا اتومات سویچ میکنه روی گاز و دیگه به بنزین بر نمیگرده. چراغ چک هم روشن شده. به نظرتون مشکل از چیه؟ پمپ بنزین یا پر شدن باک و یا کیفیت بنزین. تازه متوجه شدم وقتی کار میکنه کلی آب هم از اگزوز چکه میکنه که نمیدونم طبیعیه (با توجه به سرمای این روزا) یا نه!
Last edited by shadows_funeral; 12-03-2013 at 14:41.
حدود 20 تومان ( چون 89 هست و 10 روز دیگه هم یه مدل ازش کم میشه بعد عید بازم کاهش قیمت پیدا میکنه )
درست شنیدی من مدل 89دارم هیچ مشکلی نداره
قراره تا چند ساعت دیگه قیمت جدیدا رو بزن ببینبم سمند چندی ازش کم شده من که فک کنم 1 میلیون کم میکنند ازش
پراید 131 sl و زحمت کشیدن از 15700 رسوندنش به 15200
مشکل از کیفیت پایین بنزین سوپر داخلی هست
یه سوال ماشین من که مدل1388 نیاز به معاینه فنی داره یا نه؟
طبق قانون فعلی که باید عمر ماشین بیش از 5 سال باشد برای معاینه و بنابراین 88 شامل نمیشود.
واشر سرسيلندر رو عوض كردن ولي آخر فهميدن فقط يه سيم پاره شده بود!
!!
سیم چی ؟ بگید شاید به درد ما هم بخوره .واشر سرسيلندر رو عوض كردن ولي آخر فهميدن فقط يه سيم پاره شده بود!
+
دوستان عزیز ،
به موقع هایی وقتی دنده عقب میگیرم ، صدای بوق سنسور نمیاد ! یه وقتایی هم میاد ! داستان چیه ؟
و یه چیز دیگه هم اینکه یه موقع هایی وقتی ماشین رو روشن میکنم ، بیخودی درب صندوق باز میشه !
مشکل کجاست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)