تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 892 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

روی اپل میشه کار طراحی وب کرد با اون برنامه ؟
    وزنش زیاد نیس؟
    ببینید کلا نرم افزارهایی به مانند نرم افزارهای گرافیکی اول واسه اپل ساخته شده بود ( واسه سیستم عامل مک) بعد رو بقیه..
    کلا شرکت مایکروسافت یه جورایی مقلد اپل هستش .. ( با اومدن سون یه جورایی ثابت میشه)
    وزنش هم که بسته به مدلی داره که انتخاب میکنین.. ( که اگه 13 اینچی میخواین همون 1.7 تا 1.8 ) البته سری ایر وجود داره که فک نکم به دردتون بخوره ..
    در این مورد میتونید از M24 عزیز هم مشاوره بگیرین ایشون در این زمینه خبره هستن.

2. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arctany's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یکی از دوستام می خواد Vaio Z590 UAB رو بگیره این گرافیک مربوط به اون مدله نه Vostro.
    البته نمی خواد باهاش بازی کنه در همین حد که ویندوز 7 رو راحت اجرا کنه و با گرافیکش مشکل نداشته باشه.
    چون می خواد کلی پول بده می خواس که پشیمون نشه ، منم بهش گفتم نمی دونم گرافیکش در چه حدیه،
    البته کارش طراحی وبه ومرتب باید لپ تاپشو این بر اون برببره و با یه برنامه ای به نام دریم ویور (اگر اشتباه نکنم ) کار میکنه ، این کارت گرافیک با این برنامه مشکل نداره ؟یعنی کاملا راحت اجرا میکنه نه اینکه فقط اجرا کنه ها؟
    با تشکر
    نخرید باور کنید دوستانه میگم من به سری z با انواع نرم افزارها باهاش کار کردم دشمنی هم با سونی ندارم
    پشیون میشید

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام راستش من تا دیروز گیج بودم الان فهمیدم گیج ترم شدم!توی این انبوه مدلها با این اختلاف قیمتهای کم واقعا تصمیم گیری برام سخته بخصوص که نمیدونم اصلا میخوام با لپ تاپم چیکار کنم!!
    خوب با کلی کلنجار رفتن با خودم تونستم اولویت هامو مشخص کنم واینا چیزایی هست که دوست دارم:هارد حداقل 320 -مانیتور حداقل 15-بتونه dvdرو رایت کنه حداقل - خیلی سنگین نباشه - یکمی هم خوشگل باشه یعنی 1520 نباشه حداقل!-کیبوردش راحت باشه+نور مناسب - و یه سری چیزایی که هر لپ تاپی داره بلوتوث وایرلس ....باتریش 3 ساعت به بالا -گرماش ادمو نسوزونه!
    اما موردی که واقعا منو گیج کرده:گرافیک من نمیدونم مثلا تفاوت 4570 با 240 یا 4650 چقد زیاده ولی فکر کنم کسایی لپ تاپ واسه بازی میخره باید به فکر 9600 یا 260 اینا باشه!من انتظارم از گرافیکش اینه که محیط ویندوز نرم اجرا بشه بازیهایی مثل shift grid pesرو متوسط قابله بازی باشه و یه کمی هم فتوشاپ و کتیا و کانورت البته به لطف کامپیوتر قدیمیمون صبر ایوب دارم مثلا لازم نیست یه ویدیو اچ دی رو تو30 دقیقه کانورت کنه
    یه چیزه دیگه دوست دارم مونیتورش شفاف باشه و خودمو توش نبینم!اگه فول اچ دی باشه که خیلی عالیه ولی چون من تا حالا با این رزولوشن تو لپ تاپ کار نکردم نمیدونم تو این سایز اصلا اچ دی معنی میده یا نه!؟
    همین دیگه رمشم بالا باشه و بودجه هم نهایتا 1400 خواهشا رو به پایین حرکت کنین!ولی اگه ارزش داشت به هر حال اولین و اخرین خریدمه دیگه یکمی بالاتر ایراد نداره
    این لپ تاپو واسه حداقل 3 سال میخوام بعد این که کاراییم در حد همینایی هست که نوشتم شاید کارای گرافیکیم بیشتر شه ولی بازی نه!نمیدونم نیازی به این کانفیگای بالا هست یا نه؟بعد اون لپ تاپی که تو امضای جناب biostarهستش الان چنده؟میدونم خیلی طولانی شد اخه دانشجو هستمو نمیتونم زیاد بیام انجمن واسه همین گفتم یه دفعه همه چیزو بگم که شمام راحت تر باشین.خیلی ممنون ازین که وقت میزارین واسه کمک به دوستانتون
    با سلام.
    من پستتون رو به دقت خوندم و هر کلمه که به آخرش نزدیک میشدم تو دلم میگفتم 1557 ..
    تمام چیزایی که میخواین رو بر طرف میکنه تازه قیمتشم 1250000 با گارانتی زیگورات هستش..
    در مورد امضای Biostar جان که گفتین خوب اون مدل همونطوری که اشره کردی قدیمی شده ولی هنوز جزو مدعیان هست و باقی میمونه..
    من مدل 1557 رو از دل توصیه میکنم و اگه از سونی میخواین با این قیمت کشش میشه 3 ( یه نمونه):
    FW590 GJB: 13,900,000
    C2D 2.66 P8800 3MB 6GB 320GB 16.4 XBRITE-Eco 1600*900 ATI 4650 1024MB DVD-RW P a/b/g/n CAM 3 VGA - HDMI - BT 6CELL 7.P
    البته این مدل رم 6 داره که اگه سون 64 بیتی نصب کنی میتونی باهاش کارایی کنی که خودت هم شاخ در بیاری</B>

5. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gamecrazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نخرید باور کنید دوستانه میگم من به سری z با انواع نرم افزارها باهاش کار کردم دشمنی هم با سونی ندارم
    پشیون میشید
    میشه دلیلتون رو هم بگید ؟ چه مشکلی داشت ؟ آخه از نظر CPU و RAM که خیلی خویه ! هارد این مدل هم SSD هست که وحشتناکه از همه نظر
    فقط می مونه گرافیک که اونم اگر در حد نیاز باشه مشکلی نداره ؟ اگر میشه واضح تر توضیح بدید.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خوب ممنون از کمکتون
    این مدل کش 3 داره و من 6 رو نیاز دارم فکر کنم همون 1557 از همه شون تو این رنج بهتر باشه
    فقط یه چندتا سوال برام باقی میمونه تا برم واسه خرید
    1-گارانتی چی واسه دل معتبر هست؟بعد مثلا زیگورات قسطی هم میده؟ یا نقد؟
    2-1557 رنگ های دیگه هم داره یا بعدا میاد؟ چونتوی ساین زیگورات زده بود colorfull ولی من تو بازار ایران و رضا فقط رنگ طوسی رو دیدم
    3-گرافیکش چطوره؟ از پس بازی های امروزی بر میاد آخه میخوام تو مواقع بیکاریم بازی و فیلم ببینم
    و از همه مهم تر به نظرتون قیافش چطوره؟
    1- گارانتی زیگورات خوبه هرچند که الان خیلی شرکتها با گارانتی سازگار و چیزای دیگه میدن که اونام خوبه!!
    2- وقتی زیگورات زده ColorFull پس داره من یه بار با یه نمایندگی سر این موضوع بحثم شده بود.( البته خارجش مشکی و داخلش توسیه)
    3-از نظر بازی تا حدودی بر میاد از نظر فیلم هم که خیالتون راحت ..
    به جرات صفحه نمایش با کیفیتی داره.. وقتی این مدل بستت خیلی قشنگه ولی خوب در حالت بازش هم میشه گفت قشنگه.!!

داره خودمونی میشه arctany's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به نظر من به طرز وحشتناکی کنده شاید یکی از دلیلاش wndow vista باشه رو 590uab هم ultimate نصبه

9. این کاربر از arctany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

ممنون از پاسختون...
    چند سوال دیگه داشتم در رابطه با dell 1557

اول اینکه کیفیت مانیتورش چطوره ؟ البته با توجه به توضیحاتی که در موردش خوندم خوبه. میخواستم نظر اونایی که دارن رو جویا بشم.
    دوم مورد مهم کیفیت و بلندی صدای بلندگوهاشه... میخوام ببینم از این جهت چطوره ؟
    سومین سوالمم در مورد کارت گرافیکشه... اینکه متوسطه یعنی چی دقیقا ؟ مثلا چه چیزهایی رو نمیتونه اجرا کنه ؟ یا کم میاره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gamecrazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ببینید کلا نرم افزارهایی به مانند نرم افزارهای گرافیکی اول واسه اپل ساخته شده بود ( واسه سیستم عامل مک) بعد رو بقیه..
    کلا شرکت مایکروسافت یه جورایی مقلد اپل هستش .. ( با اومدن سون یه جورایی ثابت میشه)
    وزنش هم که بسته به مدلی داره که انتخاب میکنین.. ( که اگه 13 اینچی میخواین همون 1.7 تا 1.8 ) البته سری ایر وجود داره که فک نکم به دردتون بخوره ..
    در این مورد میتونید از M24 عزیز هم مشاوره بگیرین ایشون در این زمینه خبره هستن.
    چه خوب ، الان سرچ کردم دیدم دریم ویور نسخه مک هم داره،مثل اینکه باید بریم سراغ اپل.
    به قول شما باکلاس تر هم هست.فقط امیدوارم پشیمون نشیم(ولی به امتحانش می ارزه چون برای خودم نیس )

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

به نظر من به طرز وحشتناکی کنده شاید یکی از دلیلاش wndow vista باشه رو 590uab هم ultimate نصبه
    مشکل کندی همونطور که گفتین از ویستاست ..
    کلا این سیستم عامل گاهی اوقات هنگهای بیمورد میکنه که البته در سون بر طرف شده.!!

میشه دلیلتون رو هم بگید ؟ چه مشکلی داشت ؟ آخه از نظر CPU و RAM که خیلی خویه ! هارد این مدل هم SSD هست که وحشتناکه از همه نظر
    فقط می مونه گرافیک که اونم اگر در حد نیاز باشه مشکلی نداره ؟ اگر میشه واضح تر توضیح بدید.
    ممنون
    خوب شما با همین پول میتونی چیزه بهتری واسه دوستت یا خودش واسه خودش ( چی شد) بگیرید/بگیره.
    حالا واسه چی گفته بودم اپل چون یه جورایی قیمت سری زد شبیه اپله ( یه جوراییییی) در ضمن سیستم عامل مک اصلا هنگ نمیکنه .( به ندرت سالی یه بار). ویروسم که نمیگیره ( فک کنم کمتر از 5 تا ویروس بیخود واسش درست شده که اونا هم مثله پشه بودن) پس نیازی به آنتی ویروس نداری ( سرعت دوباره رفت بالا).
    البته تو این تاپیک و تو این رنج قیمت من خودم خرید اپل رو توصیه نمیکنم. ( واسه یه اپل با حال بهتره از 1800000 بیشتر داشته باشی.!). در مورد این برند کلا میتونی مستقیما از M24 کمک بگیرین که از من خیلی بیشتر میدونن.

13. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنون از پاسختون...
    چند سوال دیگه داشتم در رابطه با dell 1557

اول اینکه کیفیت مانیتورش چطوره ؟ البته با توجه به توضیحاتی که در موردش خوندم خوبه. میخواستم نظر اونایی که دارن رو جویا بشم.
    دوم مورد مهم کیفیت و بلندی صدای بلندگوهاشه... میخوام ببینم از این جهت چطوره ؟
    سومین سوالمم در مورد کارت گرافیکشه... اینکه متوسطه یعنی چی دقیقا ؟ مثلا چه چیزهایی رو نمیتونه اجرا کنه ؟ یا کم میاره ؟
    ببینید من با 1555 کار کردم.
    از اونجایی که صفحه نمایش ین دو مدل یکیه پس میشه نتیجه گرفت که کیفیت عالیه!!
    ببینید من اومدم با 5738 مقایسش کنم که اینطوری شد:
    اول کلی ذوق کردم چون شبیه هم بود یه دفعه دوستم دستش رو گذاشت رو دکمه شفاف کردن یه دفعه شاخ در آوردم چون به طور محسوسی از واسه من بهتر بود.. کلا سری Studio , Studio Xps از نظر زیبایی و ساختار خیلی خوبن.
    در مورد کیفیت صداش هم که بگم لذت بخشه ( تا خودت باهاش کارنکنی متوجه نمیشی).
    عرضم به حضورتون که این کارت گرافیک قابلیت اجرای اکثر بازیها رو داره ولی بعضی بازیهای گرافیک بالا باید در حالت لو و مدیوم اجرا بشن.
    مثلا شیفت رو با تمام جزییات و همه ی گزینه ها رو High به راحتی بالا میاره . مثلا GTA IV ( البته فک کنم مشکل از بازی بود ) در حالت مدیوم یکم افت فریم محسوس بود.
    اهاااا تا یادم نرفته 4570 در اجرای بازیها در حالت HD , روی HD Ready ها هیچ مشکلی نداره ولی وقتی رزولوشن رو بذاری رو 1080*1920 دیگه نباید رو این کارت حساب باز کنی ..( البته بازم میگم در حالت لو میشه ولی خب نمیچسبه) و اینجاست که 4650 حضورش ضروریست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •