سلام
من نمیخوام فارسی ساز کل گوشیم رو فارسی کنه.فقط میخوام بتونم اس ام اس فارسی بخونمو و بنویسمو و سایت های فارسی رو ببینم
کدوم رو باید نصب کنم.
لطفا حتما تست شده باشه که مشکل سرعت و ... برام بوجود نیاره.ترجیحا گ و ... هم داشته باشه
سلام
من نمیخوام فارسی ساز کل گوشیم رو فارسی کنه.فقط میخوام بتونم اس ام اس فارسی بخونمو و بنویسمو و سایت های فارسی رو ببینم
کدوم رو باید نصب کنم.
لطفا حتما تست شده باشه که مشکل سرعت و ... برام بوجود نیاره.ترجیحا گ و ... هم داشته باشه
1-نه حتما"باید بپرسه بازیهارو-فقط تعداد معدودی از نرم افزارهای سیستمیک بدون پرسش درحافظه داخلی نصب میشوند.
2-بله
3-معمولا"درهر بازی گزینه ای برای خروج وجود دارد.ودریعضی ها دیده نمیشه و باید گوشه گوشی لمس کنید.
با دکمه بک یا home بسته نمیشه وفضای RAM اشغال میکنه.باید از Task manager که لیست برنامه های باز وجود داره و میزان اشغال فضایRAM و CPU نشون میده ببندید.ازSettingگزینه other و taskmanager انتخاب کنید.
4-فارسی ساز موبدیو نصب کنید.هیچ برنامه ای ساخته نشده که همه جای ویندوزموبایل فارسی کنه بلکه فقط فارسی ساپورت میکنه مثلsmsفارسی یا خواندن سایت های فارسی و...
5-باید فایلی که نصب میکنید فرمت اون cab باشه تا بتونه داخل گوشی نصب بشه ولی اگه exe باشه فرمتش باید از داخل کامپیوتر و با نصب کردن گوشی به کامپیوتر اجرا کنید.![]()
دوستان خواهشن gprs شونو با اکسپلورر تست کنن یه خبری بدن که ما مشکل داریم یا شبکه قطعه!
میشه لینک بهترین فارسی ساز رو بزارید.که سرعت پایین نیاره و گ و ... هم داشته باشه
راستی نصبش مثل بقیه نرم افزار ها هست؟ و اینکه اگه خوشم نیومد مثل یه نرم افزار معمولی میتونم پاکش کنم؟
مثل اینکه قطعه....تو یکی از فرومهای همسایه هم می گفتن![]()
سلام.
فارسی ساز تو همین فروم معرفی شده.اما در مورد پاک کردنش ,مثل بقیه برنامه ها پاک میشه اما در 99% مواقع چون یکسری فایلهای مشترک با برنامه های دیگه داره و با پاک کردنش اونا هم پاک میشن ارورهای متعددی رو دستگاه میندازه باید هارد ریست کنید.پس قبل از اینکه برنامه نصب کنید فارسی ساز نصب کنید تا اگر مجبور به هارد ریست شدید وقتتون هدر نرفته باشه یا اینکه اگر برنامه نصب کردید حتما" قبل از نصب فارسی ساز یک بکاپ بگیرید از سیستم تا در صورت مشکل بکاپ رو برگردونید.![]()
مرسی مهدی جان
اونجام خودم بودم شلوغش کرده بودم
خواهشن شمام اکسپلوررتو با GPRS تست کن خبر بده. آخه تازه خریدم ، وسواسیم و نگران.
مرسی
منم موفق نمی شم کانکت بشم....ارور میده.
سلام
چطور میتونم از hd2 بک آپ بگیرم ؟
چطور میتونم موقع کار با اینترنت در گوشی به --- وصل شم ؟
بهترین و بی دردسر ترین فارسی ساز که خودتون تست کردید کدوم هست (لطفا لینکشو بدید)؟(برای چندمین بار)
ممنون
سال نو همه بچه های فروم مبارک باد
انشا الله در این سال جدید خبرهای خوبی در مورد HD2 بنویسین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)