دوستان معدل کتبی دیپلمم 9.25 هستوکل 11.5
امکان قبولی هست؟
جواب بدید زود. (دیپلم علوم انسانی.)
الان من سربازم و هرچی زودتر میخام ترخیص شم.
کی باید ایست خدمتی بگیرم؟ همون روز که نتایج اعلام شد؟
دوستان معدل کتبی دیپلمم 9.25 هستوکل 11.5
امکان قبولی هست؟
جواب بدید زود. (دیپلم علوم انسانی.)
الان من سربازم و هرچی زودتر میخام ترخیص شم.
کی باید ایست خدمتی بگیرم؟ همون روز که نتایج اعلام شد؟
Last edited by alivw71; 31-08-2012 at 14:33.
بستگی به دانشگاهی داره که میخوای انتخاب اولتو بزنی اما پودمانی بزنی قبول میشی اما نه یه جای خوب.
اگه کل دانشکاهای تهران و کرج رو بزنم قبولی 100%؟
رشته هم . اگه جورا بافی هم داشته باشه میزنمم.
پودمانی منو از خدمت سربازی ترخیص نمیکنه. به خاطر همین میخام ترمی بخونم.
سلام دوستان چند وقته یه سوال برام پیش اومده بود که بالاخره اینجارو پیدا کردم
من دیپلمم تجربیه میخوام تو این کنکور ترمی علمی کاربردی شرکت کنم و رشته حسابداری بردارم الان میخواستم بدونم اولویت قبولی با کسی هستش که دیپلم فنی حرفه ای یا همون حسابداری داره یا نه ؟خودشم من مدرک پیش دانشگاهی دارم
لطفا زود جوابمو بدید ممنون میشم.
پس این دوستمون چی میگه ؟
پذیرش دانشگاه علمی کاربردی به صورت پودمانی کنکور ندارد ولی ترمیکنکور دارد و تاریخ کنکور در سایت سنجش است./ترمیدر 2 سال کاردانی می گیرید ولی در پودمانی4سال
سلام .
دوستان من میخواستم امسال در دانشگاه علمی کاربردی (کاردانی پیوسته) شرکت کنم. اما شرایط کاریم طوری هست که فقط پنجشنبه و جمعه برای دانشگاه رفتن وقت دارم.
(مشکل سربازی ندارم. معدل دیپلمم نزدیک 17 هست و کارم به نوعی آزاد محسوب میشه. اما لیست بیمه دارم و فکر کنم بتونم گواهی اشتغال به کار جور کنم)
میخواستم چندتا سوال بپرسم ازتون:
۱- آیا این دانشگاه برای افرادی مثل من شرایط خاصی در نظر گرفته که بتونیم درس بخونیم؟ (سهمیه شاغل و ...)
۲- شرایط شاغلین در حالت های ترمی و پودمانی متفاوته؟ چون ترجیح میدم ترمی بخونم تا پودمانی.
در کل ممنون میشم در مورد شرایط افراد شاغل برای تحصیل در این دانشگاه بهم توضیح بدید. یا اینکه منبعی رو معرفی کنید تا خودم مطالعه کنم.
سپاس.
توی دفترچه نوشته اولویت با اونایی هست که دیپلم اون رشته رو دارن درسته ولی پذیرش از دیپلم های دیگه هم خیلی زیاده.
الان توی رشته ما که نرم افزاره از همه رشته های فنی و غیر فنی سر کلاس داریم.
1. بله سهمیه شاغل داره و میتونید وقتی دفترچه اومد فقط کد رشته های سهمیه شاغل رو بزنید.
2.ترمی و پودمانی هیچ فرقی با هم ندارن، توی دوره ترمی هر ترم به شما حدود 18 واحد میدن و هر سال 2 ترم دارید؛ ولی پودمانی هر ترم 12 واحد و هر سال هم 3 ترم دارید.
برای شما که شاغلید و وقت کمی دارید پودمانی بهتره.
الان آزمون قبل از دوره ترمی ، و آزمون پس از دوره پودمانی هم برداشته شده.
اگه منظورتون از منابع درسهای خود دانشگاه هست توی سایت خود علمی کاربردی یه قسمتش سرفصل دروس رو بصورت pdf گذاشته میتونید ببینید.
همونطور که در پست قبل به دوستمون شرایط دوره پودمانی رو گفتم به شما هر سال 3 پودمان میدن، کل دوره کاردانی هم 6 پودمان هست.
دیگه خودمم دانشجوی پودمانی هستم بازم حرفی میمونه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)