تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 416 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یعنی چی 6-7 تا؟؟؟ همین الانش 15-20 تا بازی کینکت هس... شما هم بد نیس یه نگاهی به عناوین E3 امسال بندازی... بازیایی که واس کینکت معرفی شد... هر چی باشه خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی از موو بازیای با کیفیت تر و جذاب تری داره

2. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من خودم یک xbox 360 elite 120gb خریدم بعد از یک ماه پشیمون شدم و اونو فروختم.به نظر من اگه میخواین xbox 360 بگیری همون با pc بازی کنید بیشتر به نفع چون microsoft احتمالاً تا چند وقت دیگه kinect مخصوص pc رو روانه بازار میکنه.در ضمن 75 درصد بازی های xbox 360 مال pc!!! اما ps3 بازی های انحصاری زیادی داره که pc و xbox 360 ندارن.بعدش هم اگه بازی هایی مثل gta تو ps3 کیفیت ناره اونو با pc بازی کنید.بازی های ps3 کپی هستند و باقیمتی آلی میتونین اون هارو بخریدئ.موفق باشید

---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------

سلام.
    kinect الان فقط برای 6 یا 7 تا بازی اومده و بقیه بازی ها باید با دسته انجام بشن.
    موفق باشید
    شما E3 رو دنبال کن ببین چه قدر بازی داره واسه کینکت میاد
    در ضمن Xbox 360 هم بعضی بازی داره که PS3 نداره

4. 2 کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام
    1- نسخه های مختلف xbox چه فرقی با هم دارند ؟ مثلا اگه من یه نسخه خاصی بگیرم چه چیزی از دست میدم یا برعکس چه چیزی به دست میارم .
    2- قیمت جدیدشون رو هم بگید ممنون میشم .
    3- از کجا بخرم قیمتاش مناسب باشه و تو پاچه ادم نکنند ؟
    4- هنگام خرید چه مواردی رو باید رعایت کنم تا از سالم بودن و دست اول بودن دستگاه مطمئن بشم ؟
    پیشاپیش ممنون .
    1 - فرقشون فقط توی یک هارد دیسک اضافی هستش . باندل ها هم معمولا یک کاور خاص دارند یا یه بازی باهاشونه یا همچین چیزی .
    2 - مال ایران رو نمیدونم ، ولی از همون اولی که اومده تا حالا : 199 معمولی ، 249 با هارد 250 گیگ . (قیمت ها به یورو هستش)
    3 - نیدونم
    4 - اگر کاورهای محافظش سرجاش باشه به احتمال زیاد نو هستش .

کسی نیست که تو ایران باشه و بتونه جواب ما رو بده ؟ البته با تشکر از sonixax
    کدوم نسخه شو بگیرم که قیمت مناسبی داشته باشه ؟ اگه بخوام تا 250 هزینه کنم کدومشو بگیرم ؟

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

یعنی چی 6-7 تا؟؟؟ همین الانش 15-20 تا بازی کینکت هس... شما هم بد نیس یه نگاهی به عناوین E3 امسال بندازی... بازیایی که واس کینکت معرفی شد... هر چی باشه خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی از موو بازیای با کیفیت تر و جذاب تری داره
    آره خوب بهتره. من اصلاً از این دوربین ها خوشم نمیاد چه kinect چه move
    موفق باشید.

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

360 هـک نشده 4 گیگ الان حدود 400 هستش،بعد شما میخوای تا 250 هزینه کنی...................
    آرکید دسته دو هم فکر کنم حدود 350 باشه...........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

داداش می تونی یه آرکید یا الایت دست دو بگیری یا یه اسلیم 0225 که تا چند وقت دیگه کپی خور میشه که البته الان گیر نمیاد
    PS3 یه سری مشکل داره...
    به نظر من اصلا کلا بازی با دسته هاش حال نمیده ، سونی یه آپدیت میده که تا کپی خورش کنن ، یه آپدیت جدید باز میاد این طوری تقریبا میشه گفت نمی تونی هیچ بازی رو نمی تونی همون اولی که میاد بازی کنی... و اینکه بازی خریدن واسش خیلی خیلی دردسره...
    سلام.
    والا تمام پستهای دوستان رو خوندم
    اما باز هم متوجه نشدم
    اینجوری که دوستان میگن واقعا پی اس 3 آشغاله.انگار نه انگار اینم یه کنسول قویه.
    نمیگم دروغ میگین اما حرفاتون یکمی از سر غیرت الکیه.البته فکر میکنم
    آخه ایکس باکس این مدل اسلیم خیلی خیلی دیگه گرونه.از هرکی از اطرافیان پرسیدم میگن برو پی اس بگیر چون سیستمش قوی تره.
    بگزریم از بازی های اختصاصیش یعنی اگه یه بازی کنسول مشترک با پی اس بازی کنم گرافیکش پایینه؟لگ میزنه؟اشکال داره؟یا فرق چندانی نداره؟اصلا گرافیک و سرعت این 2 کنسول نسبت به پی سی چطوره؟

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام.
    والا تمام پستهای دوستان رو خوندم
    اما باز هم متوجه نشدم
    اینجوری که دوستان میگن واقعا پی اس 3 آشغاله.انگار نه انگار اینم یه کنسول قویه.
    نمیگم دروغ میگین اما حرفاتون یکمی از سر غیرت الکیه.البته فکر میکنم
    آخه ایکس باکس این مدل اسلیم خیلی خیلی دیگه گرونه.از هرکی از اطرافیان پرسیدم میگن برو پی اس بگیر چون سیستمش قوی تره.
    بگزریم از بازی های اختصاصیش یعنی اگه یه بازی کنسول مشترک با پی اس بازی کنم گرافیکش پایینه؟لگ میزنه؟اشکال داره؟یا فرق چندانی نداره؟اصلا گرافیک و سرعت این 2 کنسول نسبت به پی سی چطوره؟
    دوست عزیز یک صفحه کامل دوستان راهنماییت کردن ولی انگار شما گرایش بیشتری به PS3 داری .خب چرا معطل میکنی ؟ در ضمن قیمت اسلیم توی ایران اونم توی این برهه زمان اینجوری شده وگرنه قیمتش تقریبا با PS3 برابرهست !

10. 2 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزیز یک صفحه کامل دوستان راهنماییت کردن ولی انگار شما گرایش بیشتری به PS3 داری .خب چرا معطل میکنی ؟ در ضمن قیمت اسلیم توی ایران اونم توی این برهه زمان اینجوری شده وگرنه قیمتش تقریبا با PS3 برابرهست !
    سلام
    من هم از شما و همه دوستان ممنونم
    اما واسم جای سوال شده بود که هیچکس پی اس 3 رو به هیچ هم حساب نمیکنه
    آخه چطوریاس؟
    بیشتر سوال من سر این مسئله هستش :
    بگزریم از بازی های اختصاصیش یعنی اگه یه بازی کنسول مشترک با پی اس بازی کنم گرافیکش پایینه؟لگ میزنه؟اشکال داره؟یا فرق چندانی نداره؟

12. این کاربر از baktash1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed m2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سلام
    من هم از شما و همه دوستان ممنونم
    اما واسم جای سوال شده بود که هیچکس پی اس 3 رو به هیچ هم حساب نمیکنه
    آخه چطوریاس؟
    بیشتر سوال من سر این مسئله هستش :
    بگزریم از بازی های اختصاصیش یعنی اگه یه بازی کنسول مشترک با پی اس بازی کنم گرافیکش پایینه؟لگ میزنه؟اشکال داره؟یا فرق چندانی نداره؟
    نه دوست من این حرفاچیه
    من باهردوکنسول بازی کردم هردوشون عالیا
    فقط میمونه سلیقه شما با خودکنسول و بازی کردن بادسته هاش
    ولی شرایط هم درنظربگیرید بدنیست
    اول اینکه الان قیمت xboxرفته بالا هنوزم درست حسابی این درایوجدیدش ه ک نشده که به زودی میشه ایشالا
    دوم ps3 یه کوچولو ازون ترهست ولی اگه پول خرید بازی های گرونشو ندارید بایدبازی هاروروی هاردش بریزید که اونم دردسرهای خودشو داره(البته تااونجایی که من میدونم زیادکاری نداره ولی من کلامیگم)
    بعد من خودم بادسته های xboxبیشترحال میکنم راحترونرم تروجالب ترن(البته نظرمنه)
    ولی بازم میگم ازنظر قدرت زیادباهم فرقی ندارن
    اگه دوستان روی یه کنسول تنها تاکیدمیکنن ب خاطره بازی های انحصاری هرکنسول هست ویاهمین دسته کنسول که خدمتتون گفتم نه چیزه دیگه ای

14. این کاربر از hamed m2m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

نه دوست من این حرفاچیه
    من باهردوکنسول بازی کردم هردوشون عالیا
    فقط میمونه سلیقه شما با خودکنسول و بازی کردن بادسته هاش
    ولی شرایط هم درنظربگیرید بدنیست
    اول اینکه الان قیمت xboxرفته بالا هنوزم درست حسابی این درایوجدیدش ه ک نشده که به زودی میشه ایشالا
    دوم ps3 یه کوچولو ازون ترهست ولی اگه پول خرید بازی های گرونشو ندارید بایدبازی هاروروی هاردش بریزید که اونم دردسرهای خودشو داره(البته تااونجایی که من میدونم زیادکاری نداره ولی من کلامیگم)
    بعد من خودم بادسته های xboxبیشترحال میکنم راحترونرم تروجالب ترن(البته نظرمنه)
    ولی بازم میگم ازنظر قدرت زیادباهم فرقی ندارن
    اگه دوستان روی یه کنسول تنها تاکیدمیکنن ب خاطره بازی های انحصاری هرکنسول هست ویاهمین دسته کنسول که خدمتتون گفتم نه چیزه دیگه ای
    سلام من هم با شما موافقم p-s3 با x360 فرق زیادی نداره که به نظر من ps3 از نظر سیستم عامل قوی تره.که حتی ps3 میتونه نقش یک pc رو تغریباً ادا کنه که xbox 360 نمیتونهاز نظر قیمت هم که حساب کنی الان ps3 بهترین انتخابه.
    موفق باشید
    Last edited by HO3IN-Life; 14-06-2011 at 19:17.

16. این کاربر از HO3IN-Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •